- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
Ebbe kukkants bele.
Egyébiránt jelenleg az Android 4.1-es és 4.2-es rendszerverziójának fantázianeve, számos újitást hozott magával, de erről a cikkben találsz részletes leirást. Amit a leginkább emlegetni szoktak, az ún. Project Butter, ami a felhasználói felületet gyorsitását, simaságát igyekszik elérni optimalizálással ill.a megjelenő képkocka/másodperc mutató növelésével. Magyarul sokat gyorsul vele a telefon. -
Nazara
őstag
Úgy döntöttem, hogy holnap megrendelem a Telenortól kártyás csomagban. Utána jártam a dolognak, elvileg 10k-ért függetlenítik nekem az üzletben, erről tudtok esetleg valamit, biztos így van?
-
Nazara
őstag
válasz
csababarca #1595 üzenetére
A kamera modulban szokott valami mozogni, olvastam már több telefon topicjában.
-
Nazara
őstag
válasz
cassius.clay #1525 üzenetére
Ahogy Tsebacsi már előttem írta, egy webáruház, ahol kütyüket forgalmaznak. Nemzetközi a cég, de mivel európai működésű is, országonként hivatalos képviselettel, a termékek pedig vámoltak, adózottak az EU-ban, ezért a magyar szakszervizek többségében javítják az innen szerzett cuccokat. Lg-t tuti, de van egy listájuk valahol, hogy mely gyártók fogadják el a garanciajegyüket. Annyi a lényeg, hogy egy francia/angol/stb mobilt kapsz, függetlent, újat, ami ugyan olyan, mimtha itthon vennéd mondjuk az MM-ből, csak a régiókódja lesz más.
-
Nazara
őstag
válasz
jooker82 #1274 üzenetére
90%-ban beltérben használtam, az utcán nem szeretem elővenni, ha nem muszáj, csak az emlegetett koca-turista fényképezéskor.
Egyébként korán reggel a minimum fényerős AMOLED is képes kiégetni az ember szemét.
Hogy on is legyek: A G-ről le lehet törölni az előre telepitett alkalmazásokat? Mert a Samsungnál ez csak roottal lehetséges, mig a HTC-nél a Sense engedi letiltani a nem kivánt appokat. Bár a 2 Gb RAMmal ez lehet, hogy itt nem fog zavarni.
-
Nazara
őstag
válasz
Tsebacsi #1271 üzenetére
Pont erre van szükségem, ha néha-néha kirándulok valamerre akkor a telefonnal lőtt képeim is elegendőek, mivel kompaktom nincs. Ez meg általában fényes nappal, a kánikula közepén szokott lenni.
Áh, a jó öreg K750-es, emlékszem mennyire szerettem volna egy olyat, de végül nem jött össze...
-
Nazara
őstag
válasz
jooker82 #1255 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Örömmel hallom ezt, mivel én a Note-ot és a HOX-ot is energiatakarékossal, 50% körüli fényerőn használtam, igy is megfelelő volt, ennyire pedig nem szoktam nyúzni a készülékeimet.
A One X igazából tényleg csodás, tavaly szerelem volt elsőre, de sok esetben visszalépés a Note-hoz képest sajnos. Ha lenne egy fehér gyári garis itt a közelben, akkor maradnék, de igy nem valószinűA Note pedig már egy éve hűen szolgál, de valami mást szeretnék, nem Samsungot, és ez az LG valami eszméletlenül szép, már tavaly is gondolkoztam a 4X HD-n, de akkor a nóta lett.
Egyedül sokat emlegetett kamera szúrja a szemem, de nem igazán tudom, hogy mit higgyek, mert néhol olyan gyönyörű, néhol meg ótvar képeket látok. Az Expansystól rendelném, ahogy néztem olcsóbbak a nagyobb GSM üzleteknél. -
Nazara
őstag
válasz
jooker82 #1252 üzenetére
Sziasztok!
Nem titkolom, beleszerettem ebbe a telefonba a képek, videók, tapasztalatok alapján. A fórumból látom, hogy ilyen 6 óra kijelzőidő sem lehetetlen - ez alatt milyen felhasználási módot kell érteni? Érdekelne a futtatott program, valamint az energiatakarékos funkciók mennyire hasznosak?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egérpad topik
- Windows 11
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest