- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fapuma77624
tag
szerintem előbb lesz a szolgáltatóknál mint gondolnánk.Márcsak a hypeból kiindulva is meglovagolja az LG.Most ez a plafon,most bedolgozhatják magukat a köztudatba.Pláne úgy h a nagy S4 egy kalap szar lett.Még mielött nekem ugranátok,tapasztalatból mondom,volt próbám vele de az istenért nem és nem.A parasztvakításokról nem is beszélve.Egyik sem müködik úgy mint ahogy kellene.Inkább idegesítő mint hasznos és az első próba után kapcsoltam is ki mert az ideg szétvágott miatta.És akkor még nem beszéltem a prémium érzésről amit a biliműanyag átad.Fantasztikus.Lehet írni h a FHD amoled ilyen+olyan super de vigyél ki a napsűtésbe egy G-t meg egy S4-et és meglátod a különbséget az IPS+ vs Amoled között.Én nem kardozom egyik mellett sem de ami szemmel fogható tény az bizonyíték.Akkor még nem mondtam azt a tényt h majdnem fele annyiba kerül
a jobb.Sok ismerősömnek volt S4 mert vártuk a csodát,megkaptuk és jó nagyot csalódtunk a híres fém kerettel együtt.7 S4 közül már csak 1 van.Erröl ennyit.
-
jooker82
nagyúr
Valóban ne ird,mert még valóságtartalma is lenne a cikknek... Beletetted volna,hogy reped a g kijelzője..mint ahogy körbejártál vele néhány topicot..Holott egy 2012-es kép és vélhetően egyszeri eset..
De az s4-et meg véded foggal körömmel,hiába 2-vagy 3 leégett eset is volt..kicsivel durvább -
jooker82
nagyúr
És légyszives egy másik topicba,majd ne értékeld ezeknek a tagoknak az IQ szintjét a béka feneke alá..... mert volt már rá példa,hogy itt segitőkésznek adod magad,máshol meg negativan értékeled azokat a tagokat,akiknek jobban bevált az adott LG a samsungtól. Csak mert neked s4-ed van.
Véleménye lehet mindenkinek....köszi
-
jooker82
nagyúr
amint látod,feletted kettővel is leirták a véleményt és igen,neked szánták...ő is leirhatja....
Kezd nagyon természetessé válni,hogy a G-t jobbnak tartják az s4-el szembe,jobb,meg rosszabb esetbe is. migabi kollégának is s4-e van és ő is irt egy véleményt,amint láttad..meg még jópáran..Ha én bemegyek atz s4 topicba,engem is kizavarnak hidd el,ha szidom azt a telefont valamilyen formában is.
Ha jó a teelefon és számomra megfelelő,hagy irjak már pozitivat róla és ne te döntsd el,hogy épp milyen viszonyitást formálok meg..
A samsung frissitése továbbra se érdekel.. Nekünk jó a teló és kész.
köszönjük a részvételed. -
jooker82
nagyúr
te meg az ő kérdését értelmezted,hogy kinek és mért tette fel?
amúgy,igen tudom,hogy Tothl kollégának samsungja van,ha jól rémlik. Lehet pont ezzel a g-vel szemez és azért kérdett rá.ha úgy érzed buktad a dolgot,akkor egyből ezzel a frissitéses dologgal jösz elő?már unalmas vagy...
-
jooker82
nagyúr
Mért ne irhatná le itt.
Mindenkinek lehet kérdése itélkezése más telefonnal összevetve is. Az,hogy téged idegel,hogy az s4 sok esetben ,sok embernél nem szerepel olyan jól,mint a G,azt tartsd magadban.
Váltottak már One x-ről is Sonykról is..stb..mindenki leirhatja hogy az aktuális időpontban eladott előző telefonja,hogy szerepelt a G-hez képest.
Az meg a samsung magánügye,hogy hónapokig nem volt képes megfelelő szofttal kiadni a csúcsmodelljét és ez miatt sokan jobbnak itélik a konkurens modellt. -
Sógi
addikt
Várjuk a fejleményeket! Köszönjük! Ui: nem hinném, hogy ennél a telefonnál szükség lesz garanciális javításra, legalábbis xda-án és egyéb fórumokon nem találkozni ilyennel, és itt a lényeg!
elég "régóta" piacon van a telefon és itt is csak balszerencsés esésről van hsz.. "Egyéb", pl kijelző, sd kártya, hálózati, mikrofon, usb, akku hibákról még nem volt szó.
Hozzá teszem, szerettem volna gyári garit, de csak telenornál lett volna lehetőség +függetlenítés és már ne érte volna meg az árát.. Vannak jogaink a bolti garancia érvényesítésében, fogy védelem szívesen segít
-
szabessz
tag
Köszi szépen az nagyon jó lenne tudni Expansys garanciát elfogadják-e.
Elvileg el kéne minden Eu-ba vásárolt készüléket amiről van hivatalos számlád,az lenne a jogos.
Bolti garancia mint pl mobilexpressz-nél ott nem Lg szervizbe küldik máshogy javítják meg?
Nem tudom pontosan hogy műkődik bolti garancia.
Te egyébként Expansys -tól vetted? -
ravebp
senior tag
-
Sógi
addikt
"amit örömmel visszacserélne, a kamerát már írta is, de lesz még mellette más is, várjuk ki a végét..."
A kamera szerencsére engem nem hat meg annyira egy telefonban, most voltam pár napot pihenni, elégedett vagyok a fotókkal, nyilván lehetne jobb is, ha már 13mpx-ről beszélünk, de ezek a képek minőségben bőven jók!
A "várjuk ki a végét", azt nem tudom mire írtad ill. mire gondolsz. Már felfedeztem a telefont és használom minden nap, ahogy S3-at is, és összességében jobban tetszik a G.
De ez is csak egy vélemény, lehet más S3 tulajnak nem tetszene....Amikor a váltáson elkezdtem gondolkodni, teljesen kizártam az elfogultságomat és márkahűségemet, mert új vizekre enélkül nem lehet evezni..
-
jooker82
nagyúr
Későbbiekben majd úgyis kiderül,de Sógi kolléga azért koránsem egy analfabéta,ő azért megtudja itélni a jót és rosszat egy kütyüben,mellesleg hosszas napokig egymás mellett tartotta a 2 telefont. és csak utána adta el az S3-at,miután meggyőződött,hogy felülmúlja a G. Ezt ő irta anno.
sógi: csak próbáltam,de még ics-el. Én véleményt nem irok róla,mert egy próbából nem lehet hosszú távú következtetést levonni. igen a magasan az tulzás,de elég jól leirtad a véleményed...
-
bajnokpityu
félisten
Megnézzük, hogy tényleg a simmale van-e a baj, vagy csak a yoda háló instabil. Utóbbinak bőven van esélye, ahol ezt csinálta hétvégén, net is hol volt,hol nem... Az már nem hiszem,h simmel volna összefüggésben.
köszi a gratulációt. Igazából semmi bajom nem lett volna a SGN-el... CM rommal gyors, azon belül az egyikkel kifejezetten jó volt az akksiidő. Csak a lányom összeörte...
NEm olyan óriási az előrelépés. Sőt, egyik Bluetooth kihangosítómmal nem működik, nem szeretem a kijelző alacsony dinamikatartományát. Viszont, hogy romolás nélkül mennyire gyors+jól bánik akksival, az meglepő.
-
whbear
senior tag
Ezt pont így tudom én is, pedig nagyon sokat foglalkoztam/foglalkozom az akkumulátorokkal. Mind az elméleti ismeretek, mind a gyakorlati tapasztalataim alátámasztják a fent leírtakat.
Hotspot és nagyobb áramigényű alkalmazások esetén mindenképpen ajánlott töltőre tenni, a nagy áramot ne az akkumulátorból vegye ki, hanem a külső áramforrásból.
Egyébként azt olvastam egyszer egy Li-Ion akkutöltők méretezésével foglalkozó honlapon, hogy az lenne az ideális az élettartam maximalizálása szempontjából, ha a töltöttségi szint 20-80% között lenne tartva. -
sheep
addikt
Igen ezt ismerem, itt is az sgs3 lett a jobb kamerában. Elolvastam már az összes optimus g-vel kapcsolatos dolgot. Igazából nagyon tetszik csak a kamera miatt nem tudok dönteni közte és a sgs3 között.
Viszont a sgs3 meg nem nagyon tetszik, egy nagy műanyag szappantartó, semmi elegancia nincs benne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali médialejátszót?
- Megújult a PROHARDVER!
- iPad topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest