-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcHanGE4
tag
-
Quqesz
nagyúr
válasz
AcHanGE4 #20552 üzenetére
Üdv az android világában.Ez sz@pja a mb-okat ha kell ha nem,ezért figyelni kell.Ahogy előttem írták mivel az első bekapcsnál nem váltottál wifire mindent mobilneten vesz le: gmail,nevek,gogli frissítések,lg frissítések(alkalmazáskezelőben megtalálod),és még sok háttéradatot.Ne izgulj,általában a szolgáltatók csak a sebességet veszik vissza ha túlléped a keretet(érd szolg).Gyári visszaállításnál mindég figyelj majd oda,mert az android ilyen bárkitől is veszed.
dipeti
17k?....nyomj egy kdz frissítést 1.hsz-ben benne van
-
Zsolto
őstag
válasz
AcHanGE4 #20552 üzenetére
Ha a beüzemeléskor nem WiFin- voltál, akkor bizony elfogyhatott az egy giga, ezzel én is hasonlóan jártam egy korábbi telefonommal. Olyankor rohadt sok mindent csinál a háttérben, az appok élből frissítik magukat, leszedi a Google-adataidat, nyomkodod is, szóval el tud fogyni, főleg a háttérfolyamatok miatt, én legalábbis így vettem észre. Aztán beáll, később nem lesz gond. Meg jobban is fogsz figyelni
Tamoo:
Az óránként 10% sajnos nagyjából átlagos. Ha használod a lehetőségeket, akkor ez így is lesz, mert a szinkronizálás és a 3G sokat fogyaszt. A nyáron voltam három napig külföldön, ott le volt tiltva az adatforgalom és a szinkronizálás, és 2G-re tettem a hálózatot is, a három napnak csak a legvégén kellett töltenem...Fogják majd ajánlani a különböző akkukímélő progikat, próbáld ki őket, hátha bejönnek. Én is kipróbáltam mindent, még az LG négy magot letiltó appját is, de mindegyiknek volt valami hátránya, így maradtam a sűrű töltésnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest