- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almonen
aktív tag
válasz
^Clown #28638 üzenetére
30 MB-os frissítés volt, az lehet a 4.1? Nem tudom, igazából. Hard reseteltem a telót aztán kikapcsolt és frissítette magát. De az aksi 33%-ot esett egy éjszaka alatt úgy hogy Wi-Fi stb. ki volt kapcsolva, szóval egy új akksi mindenképp elkél.
Munkához kellett egy telefon, arra tökéletes.
-
AaronOS
tag
válasz
^Clown #28593 üzenetére
"A fájl, amit próbál letölteni többé már nem elérhető."
Azért fogalmaztam úgy, hogy működő linket. Emiatt öregezem le a telefont. Sok link nem működik már.
De még itt is felmerül a kérdés, hogy az én 4.1.2-es rendszerem megfelel a bootloader unlockoláshoz?
Toolkit fórumából:
"Unlock Bootloaders (For EUR-xxx)"Az én rendszerem pedig P88020B-216-01. Ez nem tűnik EUR-xxx-nek.
-
Aryon87
félisten
válasz
^Clown #28579 üzenetére
A csúcskategóriásokat nem fogja meg. Nekem G4, páromnak G3 van, mindkettőn szépen megy a zabáló appok bármelyike. (viber, skype, FB+Messenger)
Mellesleg anyám férje leejtette a telót, szép pókhálós lett a kijelzője
Viszont Hanics romjának köszönhetően jóval gyorsabb lett. -
válasz
^Clown #28576 üzenetére
na az az APN az nekem nem kavart (igaz azt sem tudom mi az)
érdekes,eddig bármelyik rommal a 3G nem volt stabil a munkahelyemen,ezzel meg úgy ott van a 3G mint a fene...viszont azt hol lehet kikapcsolni, hogyha lezárom a képernyőt, majd rá mondjuk 1mp-re megmozdítom a telefont, ne kapcsolja be a kijelzőt?
beállítások > megjelenítés > felébresztéshez emelje meg off-ra!
-
Destroyer 4x
tag
válasz
^Clown #25945 üzenetére
És csak hogy válaszoljak is:
1. meggyőződsz róla hogy a telefonod root-olt és unlockolt bootloader-rel rendelkezik. (és van CWM-ed vagy TWRP-d.
2. letöltöd a ROMot rámásolod az SD-kártyádra.
3. letöltesz egy Gappst csomagot és rámásolod az SD-kártyádra.
4. telefon kikapcs -> hangerő le + bekapcsológomb egyszerre lenyomva tartva amíg nem bootol recoverybe.
4.5 hangerő gombokkal mozogsz fel-le, a home gomb pedig enter.
5. wipe data és cache.
6. Flash-eled a ROM-ot .
7. Flash-eled a Gapps-ot.
8. újraindítás.
9. kész. -
Destroyer 4x
tag
válasz
^Clown #25945 üzenetére
Először is NO OFFENSE, de:
kicsit érdekes ez a fórumozás hiszen itt a telefonról kéne beszélni (szerintem) és nem arról hogy kinek mi kéne . mindennap tesznek fel hasonló kérdéseket amikre valójában 2 percnyi kereséssel meglehetne találni a választ, de hát egyszerűbb ide bírni hagy keresse meg más. aki tud angolul annak ott az XDA developers ha szeretne ROM-okat böngészni. Ja és egy link mielőtt valaki kérne...
http://forum.xda-developers.com/optimus-4x-hd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged