- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
A gyári fülese nekem nagyon vacaknak tűnt, de mivel egy okos app segítségével a felvevőgombbal lehetett volna akár a zenelejátszót is irányítani, ezért kétszer is kipróbáltam. Pedig újabban nem vagyok nagy igényű, mert sok amatőr zenész YouTube-os videóiból grabbelt mp3-akat hallgatok (a zene fontosabb, mint a minőség jelszóval).
Viszont egy Sony MDR-EX 50 fülessel (5k, volt az Edigitalnál) nagyon jól szólnak azok a zenék, amik amúgy jó minőségűek, szóval magával a telóval semmi ilyen gond nincs. -
aTe014
aktív tag
Nekem január végén lesz 1 éves a 4X-em (tortával ünneplem majd
), akkor jár le az 1 éves garancia, de még egyszer sem kellett szervizbe vinni, illetve semmilyen hibája sem volt, ami miatt indokolt lett volna igénybe vennem a garanciát. Szóval, ha neked is elég az 1 év - bolti, akkor válaszd azt, én nem bántam meg
(persze jó boltot, és gyári dobozos telót kell kifogni)
-
pulutodurumo
őstag
A zenelejátszó (gyári program) szerintem jó. Mondjuk én a Play Music-ot használom. A Dolby Mobile-t tudja, de én nettó hülyeségnek tartom. Hardware-es részről semmi különös, szól. Persze fejhallgatót ez sem tud rendesen meghajtani, nekem teljesen megfelel. A fülesének csak egy gumi/szilikon harangja van, szóval ha nem a te méreted, bukó.
ROM csereberéhez olvasgass itt a fórumon, sokszor volt már róla szó.
Minőségre jó, egyben van és szerintem elegánsabb mint a khmm... izé... szappan formájú konkurencia.
Melegedés játékoknál van, navinál, más alkalmazásokban nem találkoztam vele; de most jól is jön. (Egy Dead Trigger 2 után telefonálni ilyen hidegben a legjobb érzés)
Garancia kérdésben majd valaki okosabb segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Medence topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- BestBuy ruhás topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest