- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulutodurumo
őstag
válasz
hanics #22821 üzenetére
Volt fent xblast tools, és a módosítások előtt nem csináltam mentést. Szóval csak tudni akarom, hogy minden vissza állt-e gyárira.
A videofelvétel 60 FPS-re módosítása érdekelt volna, de hiába írta át az xblast, maradt a 30 a kész videóknál. Szóval csak összehasonlításra kéne egyelőre. -
dipeti
senior tag
válasz
hanics #22795 üzenetére
Ha elhagyom a wifi zónát, úgy, hogy nem kapcsoltam ki a WiFi-t manuálisan, megfagy a WiFi. Többet nem tudok kapcsolódni, csak ha újra indítom.
Sokat akarok játszani, anélkül h elhalálozna.
képtelen vagyok elhinni, hogy a really racing nem tud teljesen folyamatosan futni egy ilyen hardveren.
-
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
hanics #22780 üzenetére
Nagyon szépen köszi.
Szerintem 4.3 mat rakok fel.
Jó lenne, ha 4.4 is jönne már. Ez a kitkat nagyon tetszik. De egyelőre ez is megteszi.
Hozzáteszem hibátlan volt a Jelly fish is.
Sosem fagyott, és ment is minden.
Én is a letisztult romok híve vagyok amúgy
Köszi
sztem holnap rá is próbálok -
SkyTrancer
senior tag
válasz
hanics #22776 üzenetére
Köszi szépen.
Sajnos nem igen van mostanság időm a fórumot olvasgatni, pedig pár száz hozzászólással korábban még végig olvastam, viszont ha megdobnál egy linkkel hálás lennék.
XDA-n annyi minden van, nem tudom mit válasszak.
Jelly Fish 1.3 is van nem tudom az milyen lehet.
Köszi előre is -
ViCk980
tag
válasz
hanics #22760 üzenetére
előzetes lista 4.4 frissítésről
Ezen a 4x nincs rajta. Gyanítom, hogy a tegra 3 miatt esik ki a szegmensböl az LG-nél.
Bár még mint írják ez még változhat. (mind qualcomm-os teló)
Én azért még optimista lennék.
Ha az L3 megkaphatja annyi erővel még a 4X is bekerülhet a listába. -
tdk.112
aktív tag
válasz
hanics #22750 üzenetére
Direkt nem érted, amit mondok? A legtöbb készülékre hetek óta megjelent a 10.2 M1, tegnap pedig a 10.2 RC1. Erre a készülékre meg csak nightly-k érkeznek, ami nem jelent semmit, mert ősrégi készülékekre is érkeznek friss nightly-k, míg stable csatornán meg 9.1 a legújabb.
Na, most ha ilyen látványosan nem kaptunk eddig semmit, akkor kérdéses, hogy lesz-e valaha stable 10.2.
-
gipsztigris
addikt
válasz
hanics #22723 üzenetére
Nem használsz SwiftKey billentyűzetet?
Ezekkel a Nightly romokkal valahogy nem akar működni a SwiftKey pro billentyűzet. Hiába választom ki, állítok be mindent, közvetlenül utána feljön a swiftkey, de egy újabb írásnál már az alapértelmezett billentyűzet jelenik meg. Ha nem tudom megoldani, ez lesz a válóok amiért szakítani fogok a nightlyvel. -
tfery
tag
válasz
hanics #22051 üzenetére
Azért mert a Voice Speed Dial nem indul a BT füles hívó gombjáról.Csak úgy tudok hangtárcsázást kezdeményezni ha a telefonon elindítom a programot. Ez gk-ban macerás és jobban elvonja a figyelmet. Utána néztem a VSD készítőjének honlapján és azt javasolja, hogy külsö sd-re telepítsem. Az előző OT 995 ezt a lehetőséget alapból tudta.Igaz sokkal kisebb volt a RAM-ja és a belső SD-je is. Az elavult Nokia 5800 pedig még betanítást sem igényelt, bemondtam a nevet és ha szerepelt a névjegyzékben már hívta is.
Azért köszönöm az érdeklődést. Üdv. -
Naras
őstag
válasz
hanics #21634 üzenetére
"A legfontosabb újítás azonban a Google Playrõl letölthetõ CyanogenMod installer megjelenése lesz, így minden szoftver és driver letöltése nélkül telepíthetõ lesz a támogatott készülékekre a CM. Az ígéretek szerint heteken belül megjelenik az app. Természetesen a Focal app is külön megjelenhet, valamint az olyan szolgáltatás mint a CyanogenMod Account." - nahát, nahát...
-
Blackhammer
csendes tag
válasz
hanics #21608 üzenetére
Én ezt tudom nagyon jól, hogy mi van az All in One-ban, nem is arra gondoltam, hogy azt kell megcsinálni, hanem mint minden más topicban, egy teljes értékű összefoglaló kéne, ami mindent magába foglal
Én személy szerint nem az All in One-nal csináltam meg a telefonomat, mert nem ismerte fel a telefonomat, és keresnem kellett másik alternatívát.
Ezért akarom azt, h abban az összefoglalóban minden le legyen írva, kezdve az alapoktól, átirányítások xda-ra, Cyanogenmod oldalra, és miegymás.Sokan jönnek például GPS gondokkal is, azt is össze lehetne foglalni.
-
Naras
őstag
válasz
hanics #21254 üzenetére
Nálam kapcsolódni kapcsolódik a kamerához, a két Nighty verzióban nem tudott, de ott egyikkel sem, van egy sima puritán kamera is, illetve a Lenovo Super Cam vagy mi, azok mentek, aztán ezzel a két verzióval kapcsolódási hiba, majd visszaraktam a 13. - ait, és a maival megint mennek... a Focal - nak az a baja, hogy amikor csinálok egy képet, akkor kifagy/elszáll, és a kép sem lesz jó... lehet, hogy javítaná a linkelt csomag, de sajna nem tölti le...
404 - Not Found
-
Naras
őstag
válasz
hanics #21250 üzenetére
Melyik kamerát flasheli újra, a Focal - t? Mert nekem azzal van bajom, a többi megy, úgy tűnik előző nightly verziókban valami hardver csatlakozás gond volt inkább, a mai jó.
Én mindig csak felteszem az új Nightlyt, nem kell neki reset, amire szüksége van, megcsinálja. OTAn szoktam leszedni, és onnan feltolni. Ha 10.1x - re lett rakva 10. 2, ott lehetnek gondok, mert más gapps kell neki, de 10.2n belül mehet oda vissza elvileg.
-
toto0569
addikt
válasz
hanics #21208 üzenetére
"Az LCD televíziókban azonban hátulról érkező fény halad át a folyadékkristályokon, amelyek áram hatására változnak, így engedik át vagy éppen blokkolják az érkező fényt. Minél nagyobb a képpontban levő folyadékkristályon áthaladó áram, annál nagyobb hatékonysággal blokkolja az áthaladó fényt. Az LCD TV-k a plazmákkal szemben tehát a legsötétebb képeknél fogyasztják a legtöbb energiát."a forrás...
-
Naras
őstag
válasz
hanics #21196 üzenetére
CM10.2 - nél vannak a billentyűzet kifagyások? Vigyázz, más gapps - ot kell feltenni, mint a 10.1 - esekhez, keress rá goggle - n, aztán gyaluld le a rendszert, és installáld újra a 10.2 - es gapps - szal, akkor jónak kéne lennie...
Egyébként, nekem nem szokott kifagyni (koppkoppkopp), néha olyan előfordult, hogy billentyűzet belassul, de aztán magához tér...
Riuko: 4.2 és 4.3 is főverziónak számítanak, de nem vagyok benne biztos, hogy lesz erre a telefonra, bár, vannak még csodák...
-
Naras
őstag
válasz
hanics #21137 üzenetére
Jah, jól van, nekem az All-In-One belépett a BL nyitó menübe, aztán megállt, aztán feltettem a fentebb említett drivert, és lefutott simán... Nem tudom pontosan, hogy hogy csináltad, de akkor fasza, én ROM Managerrel toltam fel CWM - et, onnan pedig mehet a zip installálgatás... CM előtt ne feledd, hogy belső tárhely formázás igencsak ajánlott...
-
toto0569
addikt
válasz
hanics #21134 üzenetére
ezt át kell írni vagy így bootloader nyitás
-
Ricsko :D
aktív tag
válasz
hanics #20593 üzenetére
Köszi
És még anyit szeretnék kérdezni hogy mivel pár napja van meg a telo hogy mikor lemerül várjam meg mig 0%-ra merül vagy már 10-20%-nál kezdjem el tölteni? Amugy nem tudtok valamit hogy ne merüljön ilyen gyorsan a telo
Mert energiatakarékoson van a fényerö mindig olyan 30%-on van.... de igy is merül nagyon gyorsan....
-
gipsztigris
addikt
válasz
hanics #20021 üzenetére
Pedig nem kéne, hogy melegedjen! Ez csupán a gyártó konstrukciós hibája! És ráadásul mennyire szerencsétlen és átlátszó dumával próbálják meg elhitetni a "nagyérdeművel", hogy nem tudnak úrrá lenni a problémán!
Helyette elmagyarázzák, hogy a döglött ló, valójában csak pihen!Mi az, hogy a készülék védelme érdekében leveszi a fényerőt (pont amikor a legjobban kellene)?
Ugyanmár! Meg kellett volna oldani, hogy ne kézmelegítőt hanem telefont gyártsanak. Ennyi az egész.
Nekem két hét után nagy csalódás ez a telefon! A noname kínai négymagos ThL W8-am ezerszer jobb volt, pedig azért váltottam, mert gondoltam kipróbálok egy "híresneves" Tegra3-at is, biztosan fényévekkel jobb lesz mint a 200 dolláros telefonom, de azt kell mondjam, hogy f@szt! -
tomi.ttt
tag
-
sch_a
addikt
válasz
hanics #18616 üzenetére
Én eddig a Nova-t használtam az előző telefonomon, csak hát azért ez az LG felület elég pofás, és kicsit unom már, hogy mindig ugyanúgy nézzen ki a felhasználói felület.
Az enyém ázsiai (arab nyelvű a dobozon lévő felirat), szóval kétlem hogy alapból európai fw verzió lett volna rajta.
Maximum azt tudom elképzelni, hogy nem volt benne magyar nyelv, ezért frissítették a gsm boltban.
-
sch_a
addikt
válasz
hanics #18611 üzenetére
Értem, köszi.
Én akkor tapasztalok akadást, lassulást, ha mondjuk a gyári időjárás widgetet frissítem, vagy ha a beállításoknál akarok gyorsan görgetni. Azt hittem ilyen szintű készüléknél már nincsenek ilyen jelenségek, de akkor ezek szerint semmilyen proci nem elég az Androidnak ahhoz, hogy teljesen folyamatos maradjon a működése. Mondjuk azt sem tartom kizártnak, hogy inkább már az operatív memória mérete a szűk keresztmetszet jelen esetben.
Azon gondolkodom még, hogy lehet a frissítés utáni factory reset maradt el. (Ugye már első bekapcsoláskor 4.2.1 volt rajta...) Most vagy újrarakom én is a frissítést, vagy csak simán nyomok egy factory resetet.
Persze tudom, csodát nem kell várni. Meg aztán ha majd ráérek, úgyis ki fogok próbálni pár főzött romot, magamat ismerve.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
hanics #18585 üzenetére
sokan azért vettek almát mert divat,státusz szimbólum,stb........de manapság tömegtermék lett,és már más teló jelenti a "csak nekem van ilyen" érzést...nálunk is van az utcában almaszüretelő,de neki már rothad kívülről(pár karc a fényezésen,festék lepattogás,stb).....haverom is szifont akar,mert az csak egyfajtát gyártanak" címszóval,oszt küldtem neki az ocso szifon linket.Nem baj majd csinál vele fröccsöt..... -
Quqesz
nagyúr
válasz
hanics #18564 üzenetére
"Volt régebben szerencsém Almácskához, hát őszintén eléggé nép telefon lett, illetve nekem személy szerint vakolókanál feelingje van " balaton mellett mindenkinek az van....uncsi.Leült mellénk étteremben egy nagyobb család,mindenki almázott......örültem is,hogy nem szoktam rá!
És még azt hiszik Ők a különlegesek,mert almájuk van.....@&#><;>>[&# a seggükbe
Simtu
wifi nagyon jó benne,GPS-el elmentem Hollandiába és vissza(plussz Amszterdam) és nem kellett egyszer sem aggódnom,de a gogli térképet nem használtam,mert vannak sokkal jobb navik....amúgy szabad ég alatt 10s a helyzeted...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged