- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorromoto
senior tag
válasz
jooker82 #3712 üzenetére
Értem csak arra voltam kiváncsi hogy a tényleges első bekapcsoláskor milyen nyelv fogadtaaz eu-s verzióban.Amúgy számít -e valamit az hogy ázsiai vagy eu-s ? Itt a frissítésre gondolok.Tehát az ázsiai elöbb kapja a frissítéseket?Illetve hogy mennyi a kettő közti idő mire megkapja a két kontinens ?Más : Ez a teló tudja a 60fps-es felvételt? Vagyis tud lassított felvételben felvenni? vagy esetleg a G?
-
tybsen
addikt
válasz
jooker82 #3695 üzenetére
Nem tudom, hogy honnan gondolod hogy lesz rá frissítés mert az utóbbi két hétben nem sikerült kicsikarnom bármilyen választ az Lg-töl. nem csak hogy azt nem tudják mikor ha nem azt sem tudják, hogy egyáltalán lesz e frissítés. bocsánat a rossz helyesírásért de szótárral írok vezetés közben. nem kellene félrevezetni az embereket, az a legjobb ha az ember nem is számít semmilyen frissítésre és akkor nem fogsz csalódni
-
válasz
jooker82 #3393 üzenetére
hat mind a smasungot mint az lte t belhett allitani hogy huzogatassal lehessen alitani 1-100 kozott a fenyerot... s nem kelelt ikonokra nyomkodni.. lehet ebbe meg nincs benne... bar az is vicc hoyg az lte n mar 4.0.4 volt ezen meg?
pedig az kesobbi telefon
julius ota mar 4.0.4 nek kellene rajta lennie, ez mikor jelent meg?
-
jooker82
nagyúr
válasz
jooker82 #3383 üzenetére
majd majd ezeket a hsz-okat kövesd... az aksit,ha jól tudom nem kell kivenni..
-
siletto
tag
válasz
jooker82 #3372 üzenetére
De ha rámegyek az előzményekre, ott meg írja, hogy sw version v10f.
Amiatt lehetett, hogy elindult a frissítési folyamat, de még a vizsgálódásnál megakadt az akkufesznél?
Próbáljam meg visszaállítani az lg progijával, ahova be kell írni a szériaszámot, meg ilyenek?Illetve bocsánat: a multkor még a history v10f-et ír, most v10e
-
jooker82
nagyúr
válasz
jooker82 #3370 üzenetére
Az nem tudom,melyik lehet,vélhetően Singapur... Nézd megy a magyarra állitással is,v esetleg olasz...
Ha ezekkel is a legfrissebbet irja,akkor frissitsd china-ra...ott ráteszi a v10b-t,utána átállitod magyarra és ott már a v10f-et kell,h rátegye...
ha ezek se jönnek be,akkor manuális frissités..87 SEA/HUB(SINGAPORE)
-
siletto
tag
válasz
jooker82 #3353 üzenetére
A játék most annyira nem lényeg, van egy sokkalnagyobb problémám:
Ugye a telefon nem találta meg a frissítést, én megcsináltam úgy, ahogy a hivatalos lg oldal írta, az az első, hogy csak valamiért v10e-re frissítette, de a nagy gond az, hogy nincs benne magyar nyelv!!!! És az lg frissítő is azt írja, ez a legutolsóMost akkor ezt hogy lehet helyrehozni? Gondolom amiatt nincs, mert olyan szériaszámú, ami nem mo-ra lett tervezve, csak a gsm-shoposok buheráltak rá egyet. Írni nem akarok nekik, ha nemmuszály, mert még cseszegetnek, hogy miért nem küldtem vissza nekik, stb
-
lbalog01
tag
válasz
jooker82 #3302 üzenetére
Nekem alapvetően nem volt bajom a 2x-el, ha valamit nagyon buherálnak ( szvsz ebben a 2x tulajok élenjártak
) akkor ott könnyebben beköszön valami gebasz: pár rom/kernel páros után a számomra szimpinél és stabilnál megálltam és nem is volt gondom a telóval. Az ICS frissítés viszont elég gázos az LG részéről /meg a 2.3 is az volt/. De mivel itt alap az ICS ezért én jól elleszek ezzel. Bár mondjuk 1,5-helyett mondjuk 1,8Ghz-en megnézném a teljesítményt
/a killa sample egy kicsit mintha akadt volna 1-2szer
/
-
JulesC
tag
válasz
jooker82 #3287 üzenetére
edit: rosszra repliztem
(#3282) ßrainiac Nekem Google navigation + RunasticPRO + zene mellett lazán elbiciklizgettem 4órát úgy, hogy nem kapcsolt ki a teló.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
jooker82 #3253 üzenetére
még így nem próbáltam.sms-t tudom fordít,de azóta csak beírt szöveget fordítattam vele.
más
Nos ma bevittem a boltba a telót,mert ugye ázsiai készülékre ottani nyelves frissítés ment fel(PC Suite+LG Support Tool),no magyar nyelv.Mivel bolti garis(1+1) volt kíváncsi voltam mi lesz belőle.Be kell valjam nem tudom milyen a többi kereskedés,de nagyon korrektek voltak.A szervizes srác először visszarakta a V10d verziót és utánna mondta,hogy megpróbálja feltenni a V10f-et is.Mivel kevés LG fogy náluk,ezért neki is fel kellett frissíteni a tudását.Nem is adta vissza a telót,míg nem volt rendben.Jelentem a frissítés rendben fent van kb 2 órát voltam ott és egy percig sem hepciáskodtak.Mikor megkérdeztem mivel tartozok azt a választ kaptam,hogy semmivel mert ez garis segítségnyújtás volt.Megkérdeztem miért árulnak ázsiai gépeket is,azt mondták ők is jobban szeretik az európaiakat,de a nagykerben nincsen mindég,ami van azt tudják hozni.Vszinű ezért vannak olcsóbb árak(bár kb 2-6e ft a különbség).Mikor kész volt a frissítés azért a teló rám hozta a frászt kicsit,mert első bekapcs után(még ott a boltban) villódzott a kijelző,főleg a széle.Már kérdezni akartam mi a nyavaja,de gondoltam előbb megnézem a fényerőt.53%-on volt és ahogy levettem 35-re+ autó bekapcs egyből elmúlt.Még vagy hússzor megnéztem,de minden ok.Ha viszont hardver bajos a készülék,akkor megy a gyártóhoz javításra(ezt egy telefonbeszélgetés közben csíptem el,aki visszavárta a telefonját).Egyszóval nem biztos,hogy gáz így a bolti gari,mert nem dobnak ki az utcára a problémáddal,sőt.....
A B-TEL sztem rendben van.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
jooker82 #3218 üzenetére
nekem már régóta fent van a fordító,tehát nem mérvadó.viszont a fényképezőgép ikonra a jobb alsó sarokban nem emlékszem,de most biztos van.és van chrome böngésző is(meg mintha az aksi is jobban bírná,de ahhoz hosszabb teszt kell)
a betük jobban el lettek választva egymástól és jobban pozícionálható lenyomáskor.Fail3D
ha tudsz inkább eu-st kérj,nicsen gond az ázsiaival sem csak a frissítés körülményesebb picivel..
-
-
tybsen
addikt
válasz
jooker82 #3195 üzenetére
Jaja, kozben rajottem, ahogy keresgeltem a megoldas utan... Na ilyen opciot sem lattam meg eddig, vegulis jo dolog, hogy be lehet allitani, csak megijesztett - wp7-en meg alapbol igy van beallitva es nem lehet modositani. Kicsit most raparaztam, hogy ez valami LG-okossag, hogy igy mukodik.. Koszi a segitseget mindenesetre!
-
Jonny99
tag
válasz
jooker82 #3077 üzenetére
Igen, köszi a linket megnéztem az Eco-t, amit értettem belőle (nem vagyok pro angolból), hogy ha bekapcsoljuk akkor egy agresszív akkukímélő folyamatba kezd, és max 2 processzort használ. Legalábbis én így értelmezem.
Majd végig nézem a teljes videót... Azért köszi az nfot.
-
-
Jonny99
tag
válasz
jooker82 #3070 üzenetére
Igen még aznap este feltoltam rá, bár nem igazán értem azt, hogy mikor kerül bele az LG oldalán is látható Eco mode menü. Sokszor nagyon hasznos lenne egy ilyen előre beállított energiatakarékos mód. Működik egyáltalán ez a menü bármely ROM-nál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged