- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Lac-coo #8876 üzenetére
Tudsz venni nagyobb aksit és hozzátartozó hátlapot, kapsz egy nagyobbacska dudort az aksinál és azt hiszem az új hátlapban nincs NFC.
Most mivel itthon vagyok két ünnep között így ha "holtidő" van, akkor nem a telefonon játszom, így csak telefonálok vele, SMS-t írok, meg a naponta ránézős játékot buzerálom 2x 1 nap, nem akarom lelőni az eredményt, majd holnap
-
dozsabalint
senior tag
válasz
Lac-coo #8753 üzenetére
Két ugyanolyan 4 magos i7-es csúcs asztali számítógép is viselkedhet teljesen máshogy két felhasználónál (pl aki játszik, annak garantáltan gyorsabban fog felállni a rendszer, mint aki egy 20Gigás adatbázist használ rajta). Az az igazság, hogy ez már nem egy 10 éves nokia, ahol max a simen található telefonszámok száma lehetett a különbség két készüléknél.
-
toto0569
addikt
válasz
Lac-coo #8738 üzenetére
Ha jól figyeltél akkor láthattad,hogy mindent kitárgyaltunk már és azért nem beszélünk róla mert már nincs mit.Ennyi bájcsevej belefér nekünk "trolloknak". De ha valamit nem értesz csak kérdezz nyugodtan és egy lelkileg nyugodt hozzád pozitívan álló embertől biztosan kapsz segítséget.
OPiiPO:neked sem kell szítani a tüzet... -
wolruf
őstag
válasz
Lac-coo #8690 üzenetére
Na ezzel kapcsolatban tökéletesen egyetértek veled. A 2X alatt/után eltelt vagy 1 hónap, míg megérett a 4X-re váltás. Nagyon bántam volna, ha nem ezt veszem. Én imádom ezt a kütyüt, szerintem fantasztikusan sikerült (minden apró nyűgjével együtt). Nem lettem LG fan, az biztos, de hogy 4X-et vennék ismét, az is.
-
eladogeppc
veterán
válasz
Lac-coo #8603 üzenetére
Persze !
Viszont valami nem 100-as a camera appban, mert most felgyűrtem az LGcamera free változatát, és előjött ugyanaz a hiba. És méghozzá akkor jön elő, ha nagyon közel fotózol. KB 3cm körül.
A hátteremet totál szétvágta !
LG Camera app rendszeresen belefagy a közelibe ! -
ak76
senior tag
válasz
Lac-coo #8522 üzenetére
Olyan vagy mint a keménykalapos,suzukis nyugdíjas az M7-en,szembe a forgalommal...
De ma jó napom van,a nap is süt,segítek neked:Kózhírré tétetik!!!
Az Lg4X HD szar telefon mert:1.)Egy csomó pixelhibás van,szinte mind az.
2.)Nem játsza atomfullhádén a futrinka utca,és mazsola kalandjait,ha mégis akkor meg szaggat.
3.)Nagyon forró,mondhatni meleg,és egyre csak melegszik.
4.)Fos képeket csinál mer' a násonál dzseográfik elutasitotta az ezzel készült természetfotóimat.
5.)Nem ébreszt ha ki van kaccsolva'.
6.)Őőő,izé,....PIXELHIBÁS!Tehát,ime a konstruktív lista,most már megnyugodhatsz,misszió teljesitve,minden ártatlan,gyanutlan potenciális Lg vásárló láthatja hogy ez az univerzum legótvarabb telefonja.
Itt ragadom meg az alkalmat,hogy megkérjem az illetékest,ugyan tegye már ki ezt a felsorolást az első kommentbe. -
philoxenia
MODERÁTOR
-
Jonny99
tag
válasz
Lac-coo #8505 üzenetére
Szerintem már bőven ki lettek vesézve a készülék gyengeségei, aminek egy része vélhetően szoftveres... Tehát fölösleges erről többet beszélni, szerintem inkább a megoldást kell keresni. Nekem is pixeles volt az első ilyen készülékem... és??? kicseréltettem. Ennyivel meg is lett oldva.
Ezen felül olvasok rengeteget más fórumon is, hátha valaki talál megoldást a kamera gondra... Tudom hogy nem tökéletes, de nem fikázom és teszem tele a fórumot videókkal meg képekkel, hogy ezt bizonyítsam...
Nem rajongói topik, csak aki ilyen készüléket vett az ezen "hibák" ellenére is szereti és nem feltétlenül azért jár ide, hogy ezeket a kritikákat napjában öt oldalon keresztül olvassa.
Sorry, de unalmas
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Lac-coo #8505 üzenetére
Nem ezzel a készülékkel kell sok videó hanem a hasonló árú készülékekkel azonos körülmények között készültekkel kell összehasonlítani.
Pl.:[link]
Látszik, hogy nagyon erős az elmosás, de ez nyilván szoftveresen javítható lehet....
Alapból a két kamera ugyanazt tudja, a HTC talán gyorsabban megtalálja a fókuszt a mozgás megállítása után és utána kisebb az elmosása is... Svenkelni azonban nem ilyen készülékekkel kell, az látszik mindkettőnél... -
ak76
senior tag
válasz
Lac-coo #8460 üzenetére
Dícséretes buzgalom.
És ezt a missziót még hány topicban próbálod terjeszteni?
Mert az SGS3-as is hemzseg a szériahibáktól,a Note1-es sávosodó,beégő kijelzőjéről legendák keringenek (idén csak 3 darab volt nálam,mindháromnak kijelző problémái voltak) a Lumia 800 topicba is mehetsz a hámló készülékburkolat,a letörö csatlakozófedlap,meg a szoftveres gebaszok miatt,ott a helyed a HTC fórumon is az One X számtalan nyavajái miatt,vagy ha bátor vagy az SGS2 topicba is mehetsz téríteni a dead kijelző hiba,a beégés vagy a random újraindulgatások miatt,bár ez utóbbi fórumból már a fórumhoz aktualizált aláirásod miatt is banolhatnak,tehát csak óvatosan...
Nincs sok értelme a törekvéseidnek,MINDEGY melyik készüléket veszed,nem létezik hibátlan produktum. -
JulesC
tag
válasz
Lac-coo #8436 üzenetére
A 3. készülék is pixel hibás, csak nagyon nehezen észrevehető és csak akkor, ha ténylegesen keresem is. Az első az üveglap alatti porszem miatt lett visszaküldve, a 2. meg a virító pixelhiba miatt. Az amit már 4. hónapja nyúzok, az sötétkéken világít fekete képernyőnél, így észre se vettem a boltban lámpafénynél, mikor átvettem.. igaz azóta se akadt rajta a szemem.
-
Urby66
aktív tag
válasz
Lac-coo #8465 üzenetére
Én nem várok túl sokat egy telefon fényképezőjétől.
Egy gyűszűnyioptikánlencsén kell bejutni annyi fénynek, hogy szép és értékelhető kép szülessen.
Sajnos a fény tudja a fizikát és főleg sötétben sosem fog annyi bejutni, mint akár a legvacakabb kompakt fényképező lencserendszerén keresztül. Ezért szar az összes telefonos fénykép.
Én igazából csodálom, hogy a mérnökök abból a kevéske fényből tudnak akár előhívható minőségű képet generálni. -
Naras
őstag
válasz
Lac-coo #8429 üzenetére
Mert készítettünk egy listát, és a tiéddel ki lehetne egészíteni, így pontosabb statisztikát kapnánk... az utolsó mondatod azt mutatja, hogy inkább csak kötekedni akarsz... nem is értem...
Senki nem fogja megkérdőjelezni, ha belinkeled a dolgokat... csak igazolod magad... -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Lac-coo #8419 üzenetére
Aha, hazugság amit te beszélsz! Nem érted a szavakat Lacika... te beszélsz 10 készülékről a fórumból igen, de ez a 10 az x millióból van és lehet, hogy máshol senkinek semmi baja. Nem érted még mindig a nagy tudományoddal ugye? Azt meg sem említem, hogy a boltok szó nélkül cserélik őket...
Ja és ha te hazudozol az aláírásodban, akkor az a táblázat amellett eltörpül, hagyjuk már. Jót röhög rajtad ismét a társaság...
Nézd már Laci:
"Az SIII (megjegyzés) A kamera kivételével semmiben sem jobb a 4X nél."
És ezt egy volt SIII tulaj mondja... ennyit erről. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Lac-coo #8413 üzenetére
Lacskó! Mire alapozva állítód, hogy szériahiba? Abból, hogy egy x milliós tételből vettél ki 30 készüléket és mondod rá, hogy ebből bizony ez szériahiba. Ebből keletkeznek az elbaszott statisztikai adatok, sajnos nem találtam meg neked az összehasonlító grafikont amelyen az egyiken látható egy rohadt nagy ingadozás, míg a másik grafikon alig mutat elmozdulást és a két grafikon ugyanaz.
Gratulálunk ismételten, az alaptalan rágalmazáshoz.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Lac-coo #8053 üzenetére
Te ismételgetsz! Ajánlom figyelmedbe a hozzászólásomat ahol leírtam ugyanezt:
http://prohardver.hu/tema/re_lg_optimus_4x_hd_melto_kihivo/hsz_8025-8025.html
Pixelhiba: Azmiaz?
(nincs)
-
toto0569
addikt
válasz
Lac-coo #7283 üzenetére
Szívesen megmutatnám neked ,hogy mit tud ez a telo.Szerintem egyszerüen csak nem értesz hozzá.Ma reggel megmutattam egy havernak a vita tárgyát(névjegyzék 1sec,program nyitás szintén 1 sec.)a fénykép csak a távolabbi részeknél rosszabb,de közeli meg makro az nagyon jó!!Használj más appot hozzá."Sajnos" nekem nincsennek olyan gondjaim mint neked(talán ez mind csak a saját problémád).Tanuld meg használni az Android op. rendszert,foglalkozz vele többet,ismerkedj és csak utánna írj negatív tapasztalatot.1-2 hónap nem elég arra,hogy megismerd...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Lac-coo #7270 üzenetére
Az a fura,hogy nézegettem az új modelleket,mint LG G,Nexus 4 és Sony T és nem láttam fejlődést,mármint ott is elkövetik ezeket a hibákat(pl sony fényképezése tré szintén v G sem remekel ám mindenben jobban).Szóval kicsit összeszedhetnék magukat a gyártók.Bár lehet most mindenhol megy a spórolás.Samunál ezt az olcsóbb modelleken érezni,a csúcs az próbál ott lenni,bár a pentile matrix..........
Mégvalami. Belefuthattok olyanba,hogy ha felraktok egy appot v widgettet a telóra és törlitek,előfordulhat hogy az alkalmazások között ott marad az ikonja.Ha rákantitotok,akkor kiírja,hogy nincsen telepítve,de a kis ikon marad.Ez is ics hülyeség.(nálam most fent maradt két ikon,de nexus s-en is csinálta ics alatt)
-
dozsabalint
senior tag
válasz
Lac-coo #7265 üzenetére
Azért az az alsó kategóriás hang többet nyújt, mint a notebookok jelentős része. Lehet, hogy nem egy Wolfson, de egy normális fülessel nehezen különböztethető meg tőle. Kamerával nagyjából egyetértek, bár javult azért a frissítések után.
(Azért a videófelvevési képessége arra több mint tökéletes, amire kitalálták: ha nincs nálad más, akkor csinálhatsz vele valamit, ami így is jobb minőségű, mint a youtube videók 90%-a, illetve a pár évvel ezelőtti digitális kamerák minősége.) -
Quqesz
nagyúr
válasz
Lac-coo #7052 üzenetére
ezt már én is belinkeltem régebben,csak az egész tesztet,érdemes végigolvasni..........azt még hozzátenném,hogy gyári lejátszóval ilyen gyenge,másikkal jobb(már utaltam rá)
aksi idő sztem is javult(2nap 3 h volt a mostani azonos felhasználás mellett F-hez képest)
gabó75
hallgasd meg nyugodtan.persze van jobb is,de ha pl a lejátszót kicseréled másra,jobb hangzást is el lehet érni.a cikkben is utalnak a szoftfrissítésre,hogy érdemes újra tesztelni.én nem hallottam a V10a-e-ig szólni,így nincsen viszonyítási alapom ilyen téren.Nekem jobban tetszett a hangzás a google play music-al(pl ha eq-t tekered nem torzít semelyik frekin),de van ennél még jobb app is.Nexus S-en is mindenki dobta el a gyárit,és tette fel a jobbakat(pl poweramp+voodoo,állítólag messze jobb volt a gyárinál).toto
ide nem lehet felrakni a voodoo-t???ahoz csak root kellett v más is? -
Gabó75
senior tag
válasz
Lac-coo #7052 üzenetére
Még nem hallgattam meg, hogy a 4X-nek milyen a hangja, de ez alapján a táblázat alapján valóban nagyon gyenge lehet, ha csak a számokat nézzük. Kis dinamikatartomány, a harmonikus torzítás is nagyon magas.
Én nem láttam a frissítésekben olyat, hogy ezek az értékek javultak volna. Megköszönném, ha valaki belinkelné a javítások felsorolását az egyes szofverfrissítéseknél.
Egy ilyen kategóriától nem ezt várná az ember, főleg, hogy ugyanez a mérés a 2X-re egészen jó eredményeket adott. -
dozsabalint
senior tag
válasz
Lac-coo #7045 üzenetére
Fel nem foghatom, hogy mi a bajod a hangminőséggel. Szerintem ha normális lejátszót használsz, és normális minőségű a fájl, akkor semmi baj sincs vele. Szerintem jobban szól, mint a notebookom (ugyanazzal a fülessel). Bár tény és való: a Latitude a notebookok között nem rendelkezik kimagasló multimédiás képességekkel.
Mindent összevetve a hangzása teljesen jó, fotózásra pont annyira alkalmas mint a többi teló (ergó, ha nincs más, és muszály használni, akkor...), sőt ami nagyon meglepett: a héten fogtam a kezemben egy Xperia Ion-t is, és annak ellenére, hogy annak a hátlapjára raktak egy kis fémet is, az LG-nek a fogása százszor jobb volt, nem recsergett-ropogott az ember kezében. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Lac-coo #6917 üzenetére
egy belgyógyásszal nézesd meg a májad,mert "rossz májuságban" szenvedsz
szval azért tettem fel,mert az F verziónál ugyan ilyen feltételek mellett jobban merült. Most reggel néztem és amikor az F volt,akkor már 25-35%-on volt a teló most meg 52%.Természetesen ha jobban terhelném jobban merülne,de az F-hez képest akkor is többet bír.Dj
igen ezt én is észrevettem.Chrome,face eszi az aksit,opera mini meg nem (és nem is melegíti).Állítólag készül vmi új face app,mert tudják,hogy ez nem egy cool verzió(ios-re már kijött).Chrome pörög ezerrel,de zabálja az aksit és fűti is rendesen. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Lac-coo #6917 üzenetére
Közepesen használom és van hogy bőven 50% fölött vagyok napvégére, úgy, hogy nekem a nap 5-kor kezdődik és 21-kor ér véget...
Faszbúk: Az appok (Messanger és sima FB) úgy eszik az aksit, mint a rossebb... Operat csak azért töltöttem le, mert alig eszik aksit és azon faszbúkolok amikor kell, ennyi az okosság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OpenWRT topic
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged