- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
válasz
jooker82 #7807 üzenetére
mert még nem volt nekik elgé,ilyen sz@r apró hibákkal rendelkező telefon kinek kell
Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú HTC assztaa,
újabb idézet ugyan arrol az oldalrol még csak lapozni sem kell a hsz.-ok között:-"Nekem is volt két készülékem, amiben az LCD panel elsárgult több helyen. Ez a harmadik nem sárga. És volt a PDAFC-n olyan tag, aki nyöszörgésre panaszkodott. Valószínűleg rosszul illesztették össze a telefonját. "a harmadik már jó lett...azé mee htc
-
-
törölt tag
válasz
jooker82 #7589 üzenetére
Olyan, mintha kétféle 4X lenne forgalomban. Van ugye a tuti, ami neked, Quqesznek, toto-nak, nekem megfelelően működik és van a selejt, ami bugzik, gyenge a hangja, rossz a fényképezője, pixelhibás és egyébként is egy kalap szar ennyi pénzért. Valaki kipakolta az lg selejtáru raktárát?
-
dozsabalint
senior tag
válasz
jooker82 #7402 üzenetére
Ez már csak azért is jó, mert látszik, hogy nem hanyagolják el a telóikat. Aztán meg inkább később jöjjön, mint túl korán, de tele bug-okkal. Már pedig az utóbbi hozzáállás a divatosabb manapság minden gyártónál. Tényleg vicc, hogy az optimus 4x az első olyan androidos teló (párat láttam már), ami nem akad, és nem kell vele semmit sem (custom romok) csinálni ahhoz hogy jól működjön. Csak működik.
-
törölt tag
válasz
jooker82 #7404 üzenetére
biztonsági figyelmeztetés Ha a hangerő túl magas egy headset - nézem én is, mint a lukinyúl, hogy ez most mi? Eddig nem dumált, hogy magas a hangerő és hosszú távon halláskárosodáshoz vezethet, mostt meg akkor is, amikor csak 50%-on van a hangerő.
Ma reggel 300 óra után újra kellett indítanom. A Play csak homokórázott. Először arra gondoltam, hogy nyista nyet, de aztán amikor a leveleim letöltötte, de a Play meg semmi, akkor csináltam meg. Azóta meg működik.
Pedig a gyorsítótár ürítését is megcsináltam.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
jooker82 #7403 üzenetére
nem rossz,karira megkaphatnánk
toto
szval ha összerakom és megnyomom az android beam-ot nem történik semmi v néha elindul az internet böngésző mind a kettőn. vszínű akkor csak linkeket,neten levő videókat lehet átküldeni.v még mindég nem jöttem rá vmire.mindegy ment bt-n amit akartam.Asszony megkapta a nexus s-t.
-
toto0569
addikt
válasz
jooker82 #7151 üzenetére
felraktam nem kért... pro verzio Ezt találtam:This is enhanced version of Droidsail Super App2SD Lite, compare to lite version, it:
1. removed ads;
2. add uninstall apps with one tap;
3. add share apps to others;
4. low CPU cost;
5. has slim app size;
6. Dedicated technical support mailbox (droidsailpro@gmail.com).
It is a super APP2SD tool for ROOTed user (Android 2.2 and above), which could force move more apps (even those apps marked with internal onlyto SD card (or move back phone) and save more space than normal App2SD apps.
You can also perform one-tap move apps, one-tap uninstall apps, set default install location of apps, clear cache with this app, share apps.
System Requirement:
1. A ROOTed phone;
2. USB debugging enabled (Go to System Settings-Application-Developemnt-USB debugging);
ATTENTION:
Some app which has widget/alarm/wallpaper/InputMethod in using is not recommanded to be moved to SD card, which may cause problem. -
Patics
tag
válasz
jooker82 #7071 üzenetére
Na.. azért nem működik hiba nélkül.
Igaz nem válaszoltatok, de írtam, hogy naponta lefagy 2-3x és még mindig... csak aksi ki-be segít.
Valami app, vagy mit csináljak?Továbbra is 5 mp. fekete képernyő néha telefonálás előtt. Pl. hív a feleségem, de leteszi mielőtt felvenném. Nézem a híváslistát, rányömök a visszahívásra és 5mp fekete képernyő majd elkezdi hívni. Ilyen naponta van 1-2 esetben. Igaz többször nem is nagyon próbálom, vagyis csaknem minden esetben.
Sok appot feltettem, töröltem. Jónéhányat még próbálgatok. Lehet ezek okozzák?
Sajnos frissítés se jön még, a V10F-et írja legfrisebbnek mind a 3 módszer.
Német, fügetlenített, PcSuite, Support Tool és a telo frissítője. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
jooker82 #6928 üzenetére
Fele átrázás annak is... hiába veszed meg szarabb a minősége, nem egyenletesen merül stb. én fényképezőhöz vettem 2x akkora kapacitású aksit ebay-en, mint a gyári mikor egyszerre kézbe vettem a gyárit meg 2x-est akkor éreztem már a súlyán, hogy ez bizony lerántás volt... 10€/2db....
-
toto0569
addikt
válasz
jooker82 #6877 üzenetére
én is aksi nélkül szoktam indítani és még egyszer sem kaptam szürke képernyőt.
code1005:elindítottad már a telepítést?
1. Telepítsük a letöltött B2CAppSetup nevű programot, ez a hivatalos LG frissítő szoftver! B.mappa(Belső)
2.Majd telepítsük az msxml.msi nevű fájlt! Ez a B mappába van..azaz a belső mappában..
3. Töröljük ki az mfc42.dll fájlt a kitömörített fájlok közül! (Mivel gondot okozhat 64bites rendszer esetén)
4. Vegyük ki az aksit a telefonból, majd miközben a Hangerő le gombot lenyomva tartjuk, dugjuk rá az USB-t (ha megjelent a z "S/W Upgrade Please wait while upgrading... " ) és várjuk meg, míg a gép telepíti a szükséges drivereket!
5. Nyissuk meg a Windows Eszközkezelőjét (Saját gépre jobb klikk/Hardver fül/legelső gomb az Eszközkezelő) és a Modemeknél jobb klikkel kattintsunk az "LGE androidnet USB Modem"-ra és tiltsuk le azt!
6. Indítsuk el a KDZ_FW_UPD. fájlt rendszergazdaként! ez az A mappába van...
7. Indítsuk el a Windows Enabler.exe fájlt(B mappa) rendszergazdaként! A tálca jobb alsó sarkában, a Windows Enabler ikonra kattintva aktiváljuk azt!
8. A KDZ Updaterben válasszuk ki a korábbiakban letöltött .kdz fájlunkat! A Type: CDMA-n a mellette levő pedig DIAG-on legyen
9. Kattintsunk a "Launch software update" gombra (Első klikkre csak aktívvá válik, második klikkel pedig elindítja a procedúrát)!
10. Hagyjuk, hogy tegye a dolgát! Ne kattintgassunk rá, akkor sem ha az ablak azt írja, hogy a program nem válaszol, előbb utóbb látni fogjuk, ő a háttérben dolgozik! A Log-ot nem kell figyelembe venni, valószínűleg tele lesz hibaüzenettel, de az nem baj.
11. Várjunk amíg a telefon újraindul, és megjelenik az LG logó a kijelzőn.
12. Ha megjelenik, akkor sikeres a frissítés. USB lehúz, és telefon Restart.
13. Amennyiben nem, semmi gond. Szürke világító képernyőnk van. Usb lehúz. Akksi behelyez, és nyomunk egy bekapcs gombot. Esélyes, hogy újra az "S/W Upgrade Please wait while upgrading... " oldal ( képernyő ) vár minket. Hagyjuk így, majd csatlakoztassuk az Usb kábelt újra.
14. Ismételjük meg a 4. - es ponttól újra a műveletet.
15. A telefon magától újraindul.
16. Csináljunk egy gyári visszaállítást minden manuális frissítés után, mert bizonyos dolgok összeakadhatnak. -
bubus66
nagyúr
válasz
jooker82 #6822 üzenetére
(#6822) jooker82
Úgy tudod, elővarázsolni, hogy a Beállítások/Alkalmazások SDKártya és rátapizól arra amit átakarsz helyezni az SD kártyára
Meg próbáltam képekkel.
Alkalmazások
Felül tapi SD Káryta amelyik be van jelölve majd amelyiket át akarod helyezni, jelen esetben a ESFile expolerer
Majd ezt kell kapnod, amit bejelöltem azzal tudod áthelyezni az SD-re.
-
-
Muki94
aktív tag
válasz
jooker82 #6511 üzenetére
Ja, hogy szerkesztetted a hozzászólást!
Mindössze annyiról van szó, hogy kinek mi fontos egy okostelefonban.
Olyanokról kommentelnek, mint:
nagy képernyő, multitasking, jó kamera, gyors proci, megfelelő oprendszer...
nem konkrétan tapasztalatokat írnak a fenti készülékekről -
Muki94
aktív tag
válasz
jooker82 #6505 üzenetére
Nekem is néha várni kell, amíg betölt, az ikon érintésétől akár 3mp-et is, mire megjelennek a nevek.
Máskor pedig szinte azonnal megtörténik.
Persze mindkét esetben ki van takarítva a ram, nincsen telidobálva háttérben futó appokkal...Ezt mondanám android hibának is, eddig egyetlen készülékem sem ugrott rá azonnal.
Apropó, sokan magasztalják az iPhone készülékeket ilyen tekintetben (is)... valójában nekik csak lefut az animáció, és majd szépen kilistázza a névjegyeket.
Sajnos ez valószínűleg ilyen móka -
Quqesz
nagyúr
válasz
jooker82 #6319 üzenetére
hűha nekem van egy haverom aki minden nap azt csinálja amit leírtál!
nincs is barátnője(seggmániás amúgy a csávó)együtt kajáltunk és lebszta a barátnőjét,hogy ne egye meg a második rántotthúst,mert nagy lesz a segge(jelenlévők:én,asszony, a srác,a barátnője,a muterja!).de neki samu ace van és xar is neki.
-
Naras
őstag
válasz
jooker82 #6122 üzenetére
Igen, nekem is 2X volt... akarom mondani van, én is emléxem rád abból a topicból...
Nincs is vele semmi extra bajom, de a nagyobb kijelző, erősebb HW, és pár dolog a 4X mellett szól, úgyhogy úgy tűnik váltok...
XXL - nél azt néztem, hogy ugyan a legolcsóbban hirdeti, és nem is egy bóvli bolt, viszont kis csillaggal van jelölve az ár, miszerint az csak magát a telefont tartalmazza, a kiegészítőkért érdeklődjön...
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
jooker82 #6036 üzenetére
na ezek őrültek.most őszintén nem magvárnád a G helyett ezt. kb egy év múlva aktuális lenne csere,G-n nem is gondolkoznék......saját magukkal csesznek ki a gyártók.legalább az egy év periódust várnák meg.4X-ről felesleges G-re váltani,mert nincsen nagy különbség,de erre már igen.de addig még sok víz lefolyik a dunán,meg itt van a maja naptár általi vég..
-
Lac-coo
őstag
válasz
jooker82 #5829 üzenetére
Majd lesz !
Felőlem pöröghettek, ha nektek ez az élvezet, ettől még az van, hogy ugyanaz a tok, ugyanúgy portalanítom melóhelyen minden nap, és a samu évek alatt tükörsima, ezen meg már van 3 ici-pici karc .....Ami persze lehet véletlen is, nem mondom, hogy nem, de ismerve LG minőségét, eddig is minden csak papíron volt élvonalbeli .... -
Lac-coo
őstag
válasz
jooker82 #5571 üzenetére
színek jók, fények rendben vannak, élesség, részletek nulla ......
ennyi pénzért minimum ezt várná az ember, érdemes összehasonlítani, mi marad a két képen a levelekből a fenyőfákon ....És mi marad atávoli részletekből ....HTC One X , kb azonos ár és tudás kategória ...
( LG picivel olcsóbb, de hát nem is lehet egy árban ez csak lg....)
( Jobb klikk, kép megjelenítése ..) -
-
pumukli23
senior tag
-
Patics
tag
válasz
jooker82 #5117 üzenetére
Ezen nagyon jó képek...
milyen beállításokkal készítetted?
Nekem itt van az asztalomon mindkét teló (P880 és KM900), készítek képet, ugyanarról és ugyanúgy és feltöltöm. Mindjárt kiderül.. fél óra türelmet ..
Na meg is van még a látószög különbség is jól látszik, mindjárt töltöm.
-
zorromoto
senior tag
válasz
jooker82 #5117 üzenetére
Szerintem rendben vannak ezek a képek.Véleményem szerint ezek a csodatelefonok mindegyike gyenge vagy már szűrkületes fényviszonyok mellett kezdenek elvérezni, sőt el is véreznek.
Pont most linkeltem a N4 topikba kamera összehasonlító videót.Érdemes megnézni 4 telefon .közötte az N4.is ,de fényhiány mellett mindegyik kuka.
-
TrueWhitee
tag
válasz
jooker82 #5095 üzenetére
Multifunkciós.. Ott van a képen a bal alsó sarokban az usb csatlakozó, szóval tartó/töltő egyben. Kérdés, hogy mennyire stabil. Mármint, hogy a tartó nem csúszkál e el, ha mondjuk itt bütykölgeted a telefont. A másik szempont, hogy mondjuk lehetne fektetett verzió belőle és akkor már filmet is lehetne rajta nézni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged