Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
itt is utalnak a 4.1-re,de ez csak reménykedés sztem......[link]
-
Badboys
őstag
válasz
DJ. Ru$y #5896 üzenetére
Szerintem nem. Végül is lehetséges,hogy benne van csak valaki aki keni vágja ezt a részét tudná aktiválni. Sajnos én nem vagyok ennyire benne, meg ehhez root kell és én nem rootoltam. Az valamilyen szinten ok.hogy nincs benne telepítő fájl,de ez hogy nem lehet SD re telepíteni ez gáz. Na mindegy délután írok az LG nek hátha lesz foganatja. A garancia dologra is válaszoltak gyorsan.
-
Badboys
őstag
válasz
DJ. Ru$y #5894 üzenetére
Szerinted lenne hatása a dolognak? Lehet az ungarise LG magasból tesz rá, de elképzelhető,hogy a ferde szeműek is.
Más: Régebben használtam ezt az időjárás programot,de el szúrták. Váltottam az Android Weatherre. Most viszont újra kipróbáltam annak egy más változatát k@ a jó lett eltüntethető a háttér % san. Pontos és szuper animációt tettek bele. Sőt holdfázisokként jeleníti meg az esti időjárást. Csak azért írtam mert 2-3 hete valaki keresett ilyen átlátszó panelt. Ja és szuperül skinezhető betű szín állítás stb. a neve TRANSPARENT Weather. Bocs ,ha tárgytalan.
-
Badboys
őstag
Valaki aki esetleg jól tud Angolul meg dobhatna egy Emailt az LG nek,hogy nem akarja e esetleg ezt a szarvas hibát korrigálni,hogy nem lehet SD re tenni a programokat? Sajnos Angolul csak enni-inni és aludni tudok. Hátha reagálnak rá valami pozitívat. Ez ugyanis 2.6 óta alap funkció. Kíváncsi lennék,hogy a G be és a Nexus 4 ben is így van?
-
törölt tag
DJ. Ru$y:
Óóóóó, azt gondoltam, hogy az a G, amit felraktam egy pár hete, az béta és majd 24-én jön a végleges verzió.
jooker82: Első indításnál nekem is nov. 24-ét írta ki a telefon. Arra a H-ra meg majd kíváncsi leszek, mert csak itt olvastam róla, sehol máshol.
-
válasz
DJ. Ru$y #5883 üzenetére
hat en ugylattam a metron nem en vagyk az egyeduli a nyomkodja a telojat tabjat eolvasojat es szerintem ez a trend inkabb novekedeni is fog, vegulis ha nem utazas kozben nyomogatnam akor mikor? farzsebben meg nem lattam hordani okos telot, en ra is ulnek amennyire odafigyelek az ilyen dolgokra
-
törölt tag
Halihó!
Nem úgy volt, hogy 24-én, azaz tegnap kapjuk meg a V10G-t? Eddig néma csend és hullaszag...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Fail3D! #5882 üzenetére
Ki az aki a metrón előveszi a telefonját? Nincs az az SMS ami nem várhat pár megállót... közben pedig lehet, hogy játszott, de biztos nem telefonált. Akit megvernek azt nem csak a telefonjáért verik meg... de nem erre gondoltam, hanem a hanyagságra, de ez akkor nem jött át. Farzsebből 2 szempillantás alatt kint van egy ekkora telefon...
-
Lac-coo
őstag
Már napok óta nézegetem....
Másnak nem tűnt fel, hogy az F mennyivel lassabban tölt be mindent. Én pár napja raktam fel, előtte sima B-vel használtam, és akkor furán olvastam, hogy másnak 1,5 mp mire feléled a telefon, nekem nem volt olyan ,azonnal ugrott. most valóban lassabb, főleg ha olyan dolgot tölt be ami nincs a gyorsítótárban . Egy sima névjegyzék kb 2-3 mp mire bejön, korábban nem volt ilyen, Viszont nem melegedik annyira, lehet valamit csökkentettek a teljesítményen, hogy spóroljanak az áramfelvétellel. ?Pedig alig van valami a telefonon, általában közel 500 mega szabad memoria is van ...
-
Quqesz
nagyúr
hát az elég szívás
Mindenki dicséri a samu futáros szervízét,de ennyi és ilyen hibáknál kell is nyújtani vmit a nagyérdeműnek.
Lac-coo
ha abból indulsz ki,hogy az NFC tag-hez milyen közel kell tenni a telót,hogy kommunikáljon,akkor nem hiszem,hogy akár 1 méterről is le lehetne olvasni az adatokat,csak ha vki ráköti magát a terminálra.azt meg észrevennéd,főleg,hogy ahol használják azok nem falusi kocsmák."Kérek egy fröccsöt NFC-vel" hja -
csobi1
tag
válasz
-Mosquito- #5849 üzenetére
Kicsit más. Még máskor nem tettem,de tegnap átnéztem az SIII fórumra és arról volt szó,hogy ha 3-4 napig erős kék hátteret használnak full fényerővel akkor beég a kijelző és lehet gariztatni a telót. Ez lenne az a híres szuper amoled csoda? Ennyit bír?
Fizukor megveszi egy kollégám a telómat és akkor végre jöhet a 4X HD! -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Lac-coo #5871 üzenetére
Nincs rés... látod ha valami nem okés, te fogod a kártyát, nem adod oda (vagy éppen a kezeden van az óra), olyan közel kell rakni, hogy nem tudnak nagyon odatenni semmi, és a másodperc törtrésze alatt sem lehet kiszedni belőle az adatokat. Aki meg paranoid az bankba sem viszi a pénzét...
Jó, hogy nem kell PIN... mi értelme lenne az érintés mentes fizetésnek, ha pint kéne pötyögnöm? Bemegyek megveszem a kajámat, piámat kijövök lecsippantom a PayPasst és húzok is a 'csába...
-
Lac-coo
őstag
Én meg most azt olvastam, hogy komoly biztonsági rések vannak a cuccban...mondjuk én amúgy se bíznék 5 forintot se egy ilyen antennára, jó nekem a sima kártya is
Főleg hogy 5000 Ft-ig még pin kód sem kell .... -
Quqesz
nagyúr
Akkor én tudtam jól.Nálunk még nem megy az ilyen fizetés telefonnal,de a Nexus S forumon volt aki már fizetett telóval és eddig csak a Vallet progival ment,ami persze nálunk még nem elérhető(playen van fent amúgy).Főzött romokban már benne van a vallet.Tavaly a szigeten már nyomták tesztelés képpen.
-
méregzsák
csendes tag
válasz
DJ. Ru$y #5868 üzenetére
Habár tudom, hogy nem érdekel, csak érdekességképpen idézet a 2012. júniusi cikkből
"Egy év múlva már több mint félmillió ilyen telefon lesz a hazai előfizetők kezében, amelyekkel legalább 20 ezer helyen lehet majd fizetni. Ezzel Magyarország – Lengyelországot követően – az elsők között lesz Európában, ahol a mobiltárca szolgáltatások elindulhatnak. Az első „éles” használatra még idén év végén sor kerül, a fogyasztók számára pedig 2013 első negyedévében válik elérhetővé a szolgáltatás."
-
Lac-coo
őstag
Majd asszonyt megkérdezem K&H -nál dolgozik ...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Lac-coo #5858 üzenetére
PayPass-nak nevezik, van kártyám is (matrica) és van egy órám is amiben egy SIM kártya van és azon vannak az adatok. Takarékszövetkezetek és az OTP 100%-ra tud NFC-t biztosítani...
Mi köze hozzá? Az, hogy a telefonon is csak egy NFC "chip" van, amit már le lehetne olvastatni, csak nem megoldott még... de amit te állítottál, hogy az NFC nem elterjedt itthon az nem igaz!Quq! PayPal az az Ebay online fizetőrendszere, ez PayPass. Burger King tuti nem tudja, oda is járok 2 hetente 1x, de ott csak kártyás fizetés van...
Méregzsák! Tuti, hogy megoldható lenne, hiszen a leolvasó ott van már egyes nagyobb üzletekben.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Lac-coo #5856 üzenetére
Lehet már több helyen is.Pl:spar,Belfrit(belga gyorsétterem),asszem Burger King,meg ahol van Pay Pal,ott is.Láttam már több helyen,de nevekre így most nem emlékszem.Ahol ki van rakva egy billentyűs kártyafogadó és rá van írva a Pay Pal ott rákérdezhetsz.De úgy tudtam csak a Vallettel megy és az csak egyedi roomban van?Vagy lemaradtam vmiről?
otp-nek van kártya hozzá -
Lac-coo
őstag
Mi a pics...?
És melyik banknál vagy, vagy hogy megy ez ?
Szerk, jah PayPass kártya?Na jó ,annak mi köze a telefonos fizetéshez. Ha a bank ad matricát, felragaszthatod akár egy féltéglára is ..
-
méregzsák
csendes tag
válasz
DJ. Ru$y #5847 üzenetére
Persze, igazad van. Engem nem is az egymásnak küldözgetés funkcionalitás érdekel, hanem az otthoni felhasználás, számítógép, laptop, tv és telefon összehangolása. Jópofa lehetőségek adódnak, ha van egy kompatibilis tv-d, számítógéped.
Egyébként nagyságrendileg több mint ezer telefontípus van, ami tudja a DLNA-t csak senki nem használja. Nem trendi, de már sokaknál ott van.
Itt lehet megnézni, hogy milyen eszközök használják a DLNA szabványt:
http://www.dlna.org/consumer-home/look-for-dlna/product-search -
pumukli23
senior tag
válasz
méregzsák #5844 üzenetére
Asszem a gyári progival ráírhatsz különféle "parancsokat".
Lehet, hogy van ahol a sarki közértben is kapsz NFC cimkét.. lehet venni ilyesmit, de hogy pontosan hol, azt nemtom. Ebayen biztos van.De nem csak tagekkel lehet használni. Pl ha a telón böngészel valamit, és a havernak NFC képes telója van, akkor egy érintéssel átdobhatod neki a linket, mindenféle másolgatás, blútyúkozás, akármi nélkül. (Ha már blútyúk, két eszköz párosítását is leegyszerűsíti, nem neked kell bepötyögnöd h melyik telefonhoz, milyen jelszóval csatlakozol.. ugyanez igaz lehet egy wifi hálózatra is, eltárolod a jelszót egy ilyen tagen, hozzáérsz és már van wifid).
Sok esetben hasonló mint a QR kód (ugyanúgy léteznek nfc-s poszterek is, mint ahogy qr kódosak a buszmegállóban). -
Lac-coo
őstag
NFC nálunk egyelőre csak a a matricás bulira jó, fizetésre, jegyrendelésre, beléptetésre stb..stb...nálunk még jó darabig nem lesz .
-
méregzsák
csendes tag
válasz
DJ. Ru$y #5842 üzenetére
Ez talán ilyen formán ma már nem igaz. Minden windows 7-et futtató számítógéppel tud vezeték nélkül kommunikálni a teló, illetve sok, akár telefonárban megkapható lg tv is tudja ezt
http://mobilarena.hu/hir/lg_blog_az_optimus_7_dlna_kepessegerol.html
http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/f:lg,dlna-tamogatas-van/?gclid=CKGumsC66LMCFVG6zAodAHoAwA -
Quqesz
nagyúr
válasz
méregzsák #5844 üzenetére
NFC jól mükszik.4 féle alapbeállítás van és 2 NFC tag,de sztem bővíthető,de én nem szoktam használni.DLNA van egy külön lg progi ami bekapcsolja és keresi a kompatibils készülékeket(asszem a smart point),de ezt sem próbáltam még ki igazán.Sajna többet nem tudok róluk.
pumukli23
mire gondolsz?ragasztás után jól megtapossák,hogy jobban ragadjon? -
pumukli23
senior tag
válasz
méregzsák #5840 üzenetére
NFC: Rengeteg felhasználási lehetősége van.
Amit gyárilag tud a telefon:
Pl autós tartóba ragaszthatsz egy tag-et és ha odateszed a telót, bekapcsolja a gps-t és elindítja a navigációt. Vagy tehetsz egyet az éjjeliszekrényedre, és ha este odateszed, lenémítja..
DLNA-ról nem tudok nyilatkozni, az elkövetkező hetekben tervezek váltani én is 4x-re, akkor talán többet tudok majd. -
méregzsák
csendes tag
A jövő héten készülök egy 4x-et vásárolni. Nagyjából 3000 hozzászólás átolvasása után sem találkoztam a DLNA és az NFC működésével kapcsolatos hozzászólással. Ha mégis átfutottam volna rajta, akkor előre is elnézést az ismétlésért.
Tehát, ami érdekelne, hogyan működik, jól működik-e a DLNA kapcsolat tv, számítógép vagy más eszköz között.
Ami még foglalkoztat az NFC praktikus kihasználási lehetőségei.
Köszi a segítséget.
-
Lac-coo
őstag
Most az a kérdés, hogy vannak-e hibák, vagy tény hogy vannak hibák ( csak ne modjuk már ki...) és az a kérdés miért nem adom el ?
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Lac-coo #5830 üzenetére
Tegyél róla fel fotót majd pörgünk rajta,mi legyen a megoldás,ha neked nincs ötleted..
Nálam alap dolog fóliát rakni rá és valamilyen tokba tenni! Ha ez nálad nem számít akkor ne csodálkozz ha valamilyen sérülés lesz majd előbb utóbb rajta!T
Fail3D.
Tettem már én is ajánlatot rá. De ragaszkodik ehhez a vacakhoz... -
Lac-coo
őstag
válasz
jooker82 #5829 üzenetére
Majd lesz !
Felőlem pöröghettek, ha nektek ez az élvezet, ettől még az van, hogy ugyanaz a tok, ugyanúgy portalanítom melóhelyen minden nap, és a samu évek alatt tükörsima, ezen meg már van 3 ici-pici karc .....Ami persze lehet véletlen is, nem mondom, hogy nem, de ismerve LG minőségét, eddig is minden csak papíron volt élvonalbeli .... -
Lac-coo
őstag
Ismét fedeztem fel apró hajszál karcokat a kijelzőn, pedig teljesen zárható tokban tartom.
Sajnos muszáj lesz elcsúfítani valami fóliával, mert gyengébb minőségű az üveg mint amire számítottam . -
DJ. Ru$y
nagyúr
Felmerült bennem egy kérdés, vagyis inkább csak gondolat, mert nem égető, meg talán felesleges is, de Androidnál (a 4X-en
) ki lehet valahogy íratni a hálózati kapcsolatot jelölő ikon mellé, hogy melyik szolgáltatón csüng éppen?
-
Miksa64
tag
Hali Valaki!
Mi a különbség az EUS és az ázsiai készülék között?
-
csobi1
tag
Sziasztok! Van valakinek infója,hogy a B-TELNÉL EUS készüléket árulnak?
-
Demens
tag
Sziasztok. Egy szakértő, már régebb óta a telefont használó fórumtárs segítségét szeretném kérni, hogy ha van türelme, akkor privátban elküldenék neki (jó)néhány kérdést a telefonnal, illetve magával az androiddal kapcsolatban. Most szeretnék váltani a 4X HD-ra, de meg szeretném ismerni a helyzetet az előző telefonomhoz képest. (nem android) Elég sok kérdésem lenne, van ami off, gondoltam inkább valaki segítségét kérem. Előre is köszönöm.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
dozsabalint #5815 üzenetére
nein,csak béta volt és nem jött ki hivatalosan. ha minden igaz jön a H,de az már hivatalosan(állítólag 1-2 hét).
-
dozsabalint
senior tag
Support Toolal lehet már G-re frissíteni?
-
babosf
aktív tag
sikerült végre, köszönöm a segítő hozzászólásokat. (a bunkó beszólásokat nem)
érdemes gyári visszaállítást csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest