- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
suppe
tag
válasz
jooker82 #3621 üzenetére
nemtom, hogy akkor én most a buta kategóriába estem-e nálad...
a lényeg, hogy azt gondolom, hogy egy felső kategóriás eszköznél (bármi is az) nem hogy elvárható lenne a megbízható működés, hanem kötelező!
ettől függetlenül ami elromolhat, az el is fog... de az LG se ma kezdte a mobilgyártást, ha (okos)telefon, akkor legalább az működjön gond nélkül (telefon rész). -
suppe
tag
válasz
jooker82 #3612 üzenetére
ezzel nem értek egyet... teljesen mindegy, hogy 20ezerért, vagy 100ezerért veszek új telefont, netán 3 milláért vagy 30 milláért új autót, elvárom, hogy amiért készült (esetünkben okostelefon) az gond nélkül működjön, és ne egy egy félkész eszközt vegyek, amit nekem kell buzerálni, ha azt akarom, hogy működjön... ha lego-zni akarok, akkor lego-t vettem volna... pont hogy ott kéne tartani a gyártóknak mára, hogy nem félkész cumókat dobálnak a vevőkhöz, csak azért, hogy ők voltak az elsők vmiben... amúgy nekem gyári 10Vb-s rommal semmi problémám, néha bekad hívás után kb. 1 percre, de ennél nagyobb bajom nem volt.
-
jooker82
nagyúr
válasz
jooker82 #3568 üzenetére
Megis találtam az LG bemutatótermet....Aki kiváncsi a 3D-s cucokra jégcsap alakú házimozira...legkeskenyebb lcd tv-re ...autóhifi cuccokra...stb ..ja és mobiltelefonokra annak itt a helye..
-
Moon70
tag
válasz
jooker82 #3545 üzenetére
Plazmám van, a telóm HDMI kábelét meg éppen nem találom
Jut eszembe, multkor az asphalt 5-el próbáltam a hdmi kimeneten, de kicsit levágott a képből jobbról is balról. Auto-n, és a többi felbontáson is.
A tévém viszont tudja a Full HD-t, Pana 42G10.
Másnál is előfordult ilyen? -
Balázs1986
őstag
válasz
jooker82 #3467 üzenetére
Már le van írva a CWM Recovery-ből történő telepítés módja az 1.hsz-ben, pont egy Modaco rom volt a példa, ezt is ugyanúgy kell
tome.jr: Erősebb 3d játékok sem lassultak be a 64Mb patch hatására? (ha jól tudom, akkor ez a videomemóriának félretett ram egy részét pakolja vissza a rendszernek)
-
KonzolKartel
őstag
válasz
jooker82 #3461 üzenetére
Böngésző fagyást még mindig nem tudták küszöbölni a CM7-ben.
spckris:
Először én is azt hittem, hogy már elég f@sza, de aztán rá kellett jönnöm, hogy sajnos a Nightly, az Nightly. Nem minden napos használatra van. Sajnos. Sok volt a fagyás, kisebb bugok, de majd megtapasztalod Te is
.
-
spckris
tag
válasz
jooker82 #3459 üzenetére
holnap viszem (már leírtam 50x
)
hát nemtudom gyorsnak halál gyors tényleg de pl elindítottam a quadrant advanced-et, és szürke volt minden, meg meg számoltam az fpst de szürkén,nem szinesen 3536 pont lett 1,4ghz-en vorkKernellel ettől eltekintve elég stabilnak igérkezik, még nemtöltöttem föl maxra szóval akkuval kapcsolatba nincs tapasztalatom, azt majd holnap.
hangszóró mind beszédnél mind zenehallgatásnál gyönyörű és hangos.
4fél választható lockscreen,alapból benne vannak aszükséges dolgok (rom manager,pimp my cpu,volume+,DSPmanager,terminal emulator) -
C.Brigante
veterán
-
-
-
tome.jr
addikt
válasz
jooker82 #3405 üzenetére
Én root uninstallerrel legyalultam egy csomó programot amiket az autokiller mindig aktívnak mutatott (google search, smartshare, tts, srceen phone, stb). Rengeteg hely szabadult fel és így már tuti nem töltődnek be újra.
Pl az TK-ROM fr17n vanilla és amit most használok fr17 fear 10 vanilla, ezek eléggé ki vannak már csontozva semmi fölös app nincs rajtuk. Átlagban 150-200 mb szabad ramom van, persze azért intenzív használat után le szoktam mindent lövöldözni.
-
válasz
jooker82 #3179 üzenetére
én türelmes emberke vagyok és ki tudom várni hisz sok baj nem volt vele most is igaz kitörölt mindent ami a telomban volt de 5 perc alatt megoldodott a probléma nem örültem neki de még mindig ez mint hogy szervizbe vigyem a telot azt is tudom hogy szoftveres hibák ezek biztos vagyok benne zen meg gondolom dolgoznak 1000-el ugyhogy én is várom már nagyon az uj szoftver verziot
-
C.Brigante
veterán
válasz
jooker82 #3171 üzenetére
jelenleg az enyémet is annak mondanám, ha ma nem szakadt volna meg 2x a 2G hálózaton.... remélem nem kezdődik megint. még adok neki időt, h megmutassa a hiba magát, aztán megy fel a fentebb írt custom rom, ha utána sem lesz hibátlan feladok az LG-nek egy szép levelet!
alfa156: pontosan így van! ebben a fórumban több a problémás post, mint az elégedett!
Ez tűnt fel épp a napokban. És megmondom őszintén nagyon nem jó érzéssel tölt el!Megint beigazolódni látszik a márka minősége! (sajnos)
[ Módosította: #65675776 ]
-
-
@matthew@
őstag
válasz
jooker82 #2908 üzenetére
Szia!
Nekem is ismerős volt a neved asszem még priviben is beszéltünkSzóval akkor szted megéri megvenni? mert én a leginkább a hívás fogadása, indítása cuccostól félek h nem fog menni, mert előző telóm a Viewty-m is ezzel szenved és ezért szeretném lecserélni
Am a nagyobb frissítésben lesz Android 2.3-is?
-
Balázs1986
őstag
válasz
jooker82 #2833 üzenetére
Én a hátuljáról le se vettem még a fóliát
Ami kilátszik, az még nem karcos szerencsére.
Az én tokom ilyen. Semmi extra, de masszív, stabilan tartja a telót, és nincs patent meg ilyesmi.
-
tome.jr
addikt
válasz
jooker82 #2827 üzenetére
Nekem egy apró kis karc van a hátsó fém sáv alján, de szinte észrevehetetlen, csak a fény felé fordítva bizonyos szögben látszik. Valami hasítottbőr puha tokot eltudnék hozzá képzelni, de olyat még nem láttam ami tetszene és méretben is jó volna hozzá. Még a gyári fólia van a képernyőn és ahogy elnézem ez bírni fogja a strapát elég hosszú ideig.
-
stul87
tag
válasz
jooker82 #2820 üzenetére
Ezt a bladehez írták,de az elv sztem mindenhol ugyan az,a lényeg érthető.
1. Tegyük töltőre a telót és kapcsoljuk be. Várjuk meg, míg a jobb gomb zöldre vált, húzzuk le a töltőről és kapcsoljuk ki.
[Aksi ki, vár 10 másodpercet, aksi be]
2. Tegyük töltőre a telót és NE kapcsoljuk be. Várjuk meg, míg a jobb gomb zöldre vált, húzzuk le a töltőről. (Bizony-bizony: ez töltött még rá...)
3. Kapcsoljuk be. Várjunk, míg bebootol, majd kapcsoljuk ki
[Aksi ki, vár 10 másodpercet, aksi be]
4. Tegyük töltőre a telót és NE kapcsoljuk be. Várjuk meg, míg a jobb gomb zöldre vált (Hmmm... még mindig tudott belerakni), majd várjunk még kb. 30 percet (Stage 3) húzzuk le a töltőről.
5. Kapcsoljuk be. Bootoljunk be Clockwork-be, majd wipe-oljuk a battery stats-t.
6. Reboot. Haggyuk, hogy a teló felkeljen.1. Haggyuk, hogy a Blade lemerüljön és kikapcsoljon.
2. Ne dugjuk töltőre, de kapcsoljuk újra be. Várjunk, míg újra kikapcsol. Ismételjük ezt addig, míg nem kapcsol be újra.
3. Ha már csak remeg, mintha tiltakozna, dugjuk fel a töltőre, kapcsoljuk be és haggyuk, hogy felálljon -
Balázs1986
őstag
válasz
jooker82 #2813 üzenetére
Tömören kb annyi, hogy a 2.3 érkezése előtt még jön ez a frissítés. A felhasználók visszajelzéseiből nyert tapasztalatok alapján (fagyások / restartok) optimalizálják a rendszert, valamint megerősítik a video / audio támogatást, aminek eredményeképp használhatóbbak lesznek a beépített lejátszók, és azok fagyásai is megszűnnek.
És hogy május végén jön ki.
(Ja, meg persze a lényeg: ha jól veszem ki, kb elismerték hogy kapkodva hozták össze és ezért nem lett megfelelően optimalizálva)
-
mycso
veterán
válasz
jooker82 #2611 üzenetére
Még folyamatban van, illetve több részletben. Azt a kijelzőhibát akkor is benne hagyom, ha durva ha nem, annak nem így kell kinéznie. (gondolom nekem sem hiába cserélték egyből...)
Hát azért erre a fólia dologra szintén azt tudom mondani, hogy azért illik észre venni, hogy ott fólia van rajta..
Valaki a photoshop-hoz nem ért minimálisan???
Az 1hsz képét kellene picit megbabrálni, illetve valami jól kinéző nagyobb méretű lg optimus 2x feliratot kellene csinálni..
Illetve ez is jó szerintem, csak átlátszó háttérrel kellene, képnek pedig erre gondoltam, de ezen meg van valami piros felirat:tome.jr írtam erről is pár szót, de most módosítgatom, bolt nevet nem írok természetesen.
-
Balázs1986
őstag
válasz
jooker82 #2505 üzenetére
Google image keresőben ha megnézed a tegra 2 felépítését, látszik hogy van integrált HD decoder és encoder chip is. Annak , hogy az mkv-t nem viszi normálisan valószínűleg az az oka, hogy nincs kint rá a driver (ahogyan Skynet is írta), remélhetőleg egy későbbi kernel ezt tartalmazni fogja. Addig viszont kizárólag a processzort terhelik a dekódolás számítási feladatai -amellett, hogy megy az alaprendszer -meg hála a multitasking-nak mittudoménmégmik- a háttérben. Így remélhetőleg kicsit elfogadhatóbb, hogy miért szaggat
-
Rotate
veterán
válasz
jooker82 #2505 üzenetére
Skynet hozzászólásában megtalálod a dolog miértjét, de mondok példát is neked erre... egy időben még mikor terjedtek el az mkv-s filmek, szaggattak a gépemen vlc lejátszó alatt, mivel szarok voltak a kodekjeik... miután lett rá támogatás, ergo direkt optimalizálták a dolgot mkv-re is megjavult a dolog, és azóta meg simán...
tehát, ha LGéknél nem döntenek úgy, hogy lesz támogatás mkv lejátszásra, akkor nem fogjuk tudni szaggatás nélkül megoldani... ez hülye döntés volt, mert manapság a 720p és 1080p release-k 90% mkv konténerben jön ki... ez van...
-
simi12345
tag
-
Rotate
veterán
válasz
jooker82 #2503 üzenetére
nem tudom hányszor irjam még le neked, hogy nincsen támogatás mkv konténerre
neked ez az mkv a mániád?
Zlika:
Norton Mobile Utilities (Beta) app-al (marketen ingyenesen megtalálod) le tudod menteni telepithető apk formájában a telepitett appjaidat, és miután ujraraktad a rendszert csak visszatelepitgeted őket... nekem igy ment a dolog
2 gameloftos játékot vettem... visszatelepitettem az apk-t és ugyanugy letöltötte hozzá a contentot, és megy a játék
a játékon belüli mentéseid, adatok már mást tészta, azt nem tudom meg lehet-e menteni valahogy...
-
mycso
veterán
válasz
jooker82 #2379 üzenetére
Több mp3-al is megnéztem, max hangerőre állítva a gyári hangokat is torzan játssza, de csak is bejövő híváskor, tehát csak simán a hangok lejátszásakor tökéletes.
Igazából eddig nem nagyon tűnt fel...mert halkra volt állítva (na nem is nagyon vettem észre, hogy hívnak a rezgő funkciója is csak dísznek van....
) . Hát már teljesen kezd elmenni a kedvem ettől a telefontól.....ha a 2.3 nem hoz valami űber brutál pozitív változást akkor valószínűleg eladom aztán veszek valami használható cuccot.
-
voodoo98
addikt
válasz
jooker82 #2346 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Igen van fenn. Launcher pro 0.8.4.1!
Ezzel nagyon gyors a telefon, nem szívesen szedném le.
Létezik, h ennyire húzza az akksit egy launcher?"Nekem a rossz launcher okozta a merülést..."
Ez mit jelent? pl.: launcher pro-nak egyes verziói jobban húzzák az akksit, vagy úgy általában a launcher pro húzza? Köszi! -
Daniel Alves
őstag
válasz
jooker82 #2361 üzenetére
...igen igen facebookról beszéltem!
Most is az ebayt lesem de semmi!
Na ez jónak tűnik csak nem szállít hozzánk! -
Balázs1986
őstag
válasz
jooker82 #2339 üzenetére
Ilyet vettem, lesd meg Szép, stabilan áll benne a telefon, és masszív is
-
Rotate
veterán
válasz
jooker82 #2244 üzenetére
erről már volt szó... nincs mkv support, ezért nem is boldogul jól vele... mkv drivereket kéne irni tegrára, és beleimplementálni a rendszerbe, akkor menne szerintem... talán majd a 2.3 de kezdem azt hinni, hogy sokat várunk a gingerbreadtől, és pofára esés lesz a vége
-
Rotate
veterán
válasz
jooker82 #2234 üzenetére
Optimus Black Review ezen meglesheted
-
Skynet258
veterán
válasz
jooker82 #2209 üzenetére
A fenti részen lévő hangszóróból hiába lenne kettő, ott csak a beszédhang jön ki.
Ami az alján van a készüléknek, az a normális hangszóró. De értem mire gondolsz, meg lehetne oldani; de akkor mivel adják el a következő generációs telefonokat?
Pumba3: nem viszem túlzásba a widget-eket, csak alap dolgok vannak kint. Így jól megy.
-
Skynet258
veterán
válasz
jooker82 #2204 üzenetére
Csak az a feliratos fólia volt amit te is láttál, azt meg le kell szedni - alatta nem volt más. Én a 2X-ről is leszedtem első nap a fóliát, azóta sincs rajta... bár épp tegnap jött rá 3 fólia, de még nem raktam rá, lehet nem is fogom. Az a baj, hogy a lekerekített szélek miatt nem a teljes képernyőre vágják ki, hanem csak a "sima" részre. Ez meg engem kissé zavar.
A 2X szerintem jobban egyben van, a Galaxy S-nek voltak betegségei: recsegő hátlap, recsegő keret. Persze nem mindnél (az enyémnél is csak a hátlap volt kicsit ilyen), de sokról lehet olvasni a topikjában.
Meg a 2X kicsit nehezebb is, ami nekem pl. pozitívum. Szóval ez szerintem egy hangyányival jobb, de egyéni megítélés kérdése a dolog. -
Skynet258
veterán
válasz
jooker82 #2197 üzenetére
Na, gondoltam, hogy az volt... ránéztem még Galaxy S alatt, de elég bétás cuccnak tűnt (nem is írtam róla a blogra se pont emiatt).
Go Launcher-t biztosra tudom mondani, hogy nem okoz problémát.Launcher Pro meg volt nálam Spica-n is meg Galaxy S-en is, így arról is csak jó véleményem van.
-
Skynet258
veterán
válasz
jooker82 #2195 üzenetére
A Launcher Pro és a Go Launcher garantáltan nem okoz merülést, jó ideje használom őket (a 2X-en Go Launcher-t), szóval ezt így kategorikusan, hogy "a launcherek okozzák", nem lehet kijelenteni...
Meg felraktál egy 3D-s launcher-t. Ok. De mi a neve? És azért, mert az szar volt, miért gondolod, hogy az összes launcher az?Gondolom Regina vagy Spb Mobile Shell 3D volt. Mindkettő elég tré program, szóval ezek jah, pont nem épp a legjobbak...
-
ferikek
aktív tag
válasz
jooker82 #2124 üzenetére
Még nem jött meg, de azt olvastam h az Extrem Digital nem mellékel hozzá és a leírásukkal ellentétben nem hivatalos úton jön be az országba. majd holnap kiderül.
Ha nincs benne, akkor sztornó.
LG függetlenül is csomagol hozzá HDMI-t (nem nagy gond a kábel, de akkor ha nincs benne nagy az esély arra h szürke import, olyan teló meg nem kell) -
Balázs1986
őstag
válasz
jooker82 #2108 üzenetére
Nekem a simának valami ritka csúnya képe van, a menü pl. konkrétan ronda
Meg amikor írom be az utcanevet, másodpercekig gondolkozik a fennmaradó
A Motonav-val mindkét dolog megszűnt(plusz ehhez sikerült életre hívnom az eu domborzati térképet, de azt lehet simával is sikerült volna
)
(A warez szerintem sem lenne ebben a dologban vészes, de már szóltak régebben, mégpedig azért, mert ez a navi -hivatalosan- erre a telefonra nincs)
-
Balázs1986
őstag
válasz
jooker82 #2101 üzenetére
Pontosan, ahogy Skynet mondta. A garanciajegyben egyértelműen le van írva, meddig érvényes, és mi történik, ha beavatkozást csinálsz. A garancia nincs külön pontokba szedve, hogy hangszóróra érvényes maradjon, ha te másik ponton megsérted a szerződést. Ha egy pontját megsérted, ugrott. Sajnos az LG sem jótékonysági intézmény, nyilván oda is figyel
-
-
Skynet258
veterán
válasz
jooker82 #1996 üzenetére
A neten bármit lehet találni...
simi1234: a tábla egy részét látod, lehet fektetett, és álló üzemmódban is játszani. A 4-5 kép nagyjából érzékelteti, mennyit látsz az asztalból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest