- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
látom most mindenki ezt akarja
-
-
-
-
reméljük hogy ezzel megoldódnak a problémák is
-
na végre megjött az új rendszer
-
-
-
-
-
-
-
-
Sziasztok van már hir a 2.3 androidrol?hogy mikor lesz már a telohoz?
-
-
Sziasztok rég jártam már itt van valami változás esetleg?gondolom nem jött még ki a 2.3-as szoftver?
-
-
-
válasz
knyitogato #6930 üzenetére
szia például itt a PH- már 80 körül újat kapsz 110000 az tényleg sok érte
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Kunsztler #6677 üzenetére
Kijelző
A rendkívül ellenálló Gorilla Glass mögé bújtatott kijelző 4 colos képátlóval bír, vagyis e tekintetben az LG nem kívánta a legnagyobb elérhető méretet hajhászni. Ami az alaptechnológiát illeti, nos, ezúttal ugyanolyan IPS technológiát kapunk a pénzünkért, mint az iPhone 4 esetében, ellenben a felbontás nem 640x960 pixel, hanem "csak" a megszokott 480x800 pixel. A display rendkívül szép képet biztosít, azonban azzal kapcsolatban ne legyenek illúzióink, hogy képminőség tekintetében meg tudná ugrani a Samsung-féle AMOLED kijelzők szintjét. Összehasonlításképp, a Galaxy S II-ben egy 4,3 colos Super AMOLED Plus kijelző lesz, hasonló felbontással. Félreértés ne essék, az Optimus 2X kijelzője remek minőségű, de például kontrasztarány tekintetében nem meglepő módon még a tavalyi Galaxy S is simán veri riválisát. -
-
-
-
-
sziasztok na mi a helyzet van már uj Android szoftver verzió?
-
-
én is azt vettem észre minél jobban tele pakolom a telefont különböző alkalmazásokkal annál megbízhatatlanabb és akkor jön a baj teljesen összezavarják a telefon működését
-
ezt hallottam és azért ebben azért nagy igazság van
[link] -
-
sziasztok rég jártam már itt talán azért is mert minden ok a telefonommal de várom már az uj szoftvert rá nagyon szoljatok ha már le frissithető
-
-
-
-
válasz
C.Brigante #4602 üzenetére
te mit vettél helyette?
-
-
-
-
válasz
C.Brigante #4592 üzenetére
már én is nagyon unom de még megvárom az uj szoftver verziot az az utolsó reményem egyébként mi lett helyette?
-
válasz
C.Brigante #4588 üzenetére
Csak mert egyre tobb a hibaja es nem azert van egy telefon hogy minden nap hangolni keljen rajta hogy masnap megfeleloen mukodjon
-
-
Az miért van hogy tegnap kicsereltem a SIM kartyat es azota angol a menüm es azota allig akar le merulni mar több oràja netezek es mèg mindig fullon van
-
válasz
Balázs1986 #4579 üzenetére
Szia a 2.3 -mas verzio mikor lesz elerhetö ?
-
Van itt olyan kozottetek aki elegedetlen volt es azert adta el a telefont
-
válasz
Balázs1986 #4519 üzenetére
köszi megprobélom
-
válasz
Balázs1986 #4515 üzenetére
kicsit tényleg bonyolut
-
-
-
-
-
válasz
Balázs1986 #4501 üzenetére
a Romot hol nézzem?
-
V10C 1035.21-20110405
-
pedig ha nem lennének ezek a hibák tökéletes lenne minden szempontból és nem gondolkoznék a cserén sem
-
megoldás?Ötlet esetleg?
-
pedig már SIM kártyát is cseréltem benne
-
válasz
Balázs1986 #4497 üzenetére
néha fogadja néha nem átraktam egy másik telefonba a kártyát SMS-nem jött meg egyébként párom telefonján jött a jelentés hogy én elvileg megkaptam azaz célba ért de sehol semmi
-
válasz
Balázs1986 #4495 üzenetére
eddig ilyen problémám más telefonnál soha sem volt ez több mint kellemetlen!de megnézem de szerintem egyértelmü hogy lenyelte de hogy történhet ilyen az rejtély bermuda háromszögnél de még annak közelében sem jártam eskü rá
-
ugyhogy azért várom a frissítést hátha hoz valami változást mert ez amit ez a telefon művel finoman szólva is nyomda festéket nem tűrő véleményezést érdemel mindenféle rossz indulat nélkül és amint látom ennek a forumnak a hozzá szolásaiból is nem én vagyok az egyedüli e téren
-
válasz
jooker82 #4492 üzenetére
csak egyet emlitek a sokbol párom ma küldött nekem SMS-t kapott rola visszajelzést is hogy elment de én nem kaptam meg hivtak is ki is csörgött a másik félnek bugott de nálam semmi se nem csörgött se nem irta ki hogy volt nem fogadott hivásom remélem ennyi elég azért ez elég nagy probléma egy majd 100000 forintos telefonnál nem?
-
-
szoljatok ha megjött már rá az ujj frissités
-
Sziasztok tudtok már valamit a 2.3-as verzió mikor jön ki?
-
-
válasz
Balázs1986 #3435 üzenetére
annyi lenne a kérdésem a markettal kapcsolatban hogy kezdetben amikor aktiváltam teljesen ingyenes volt most meg mindennél ott az ár nálatok is igy van?
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Atigyerek89 #3331 üzenetére
ezt jol látod sosem lesz az
-
válasz
Atigyerek89 #3328 üzenetére
elég ős partner vagyok már több mint 10 éve vagyok hűséges ügyfelük de ezek szerint ez nem sokat számit ilyenkor!Borzalmas itt tartunk még mindig elkeserítő
-
-
válasz
KonzolKartel #3325 üzenetére
és a Frissitést hogy csináljam segitenél ebben!
-
reseteltem tegnap a telefont meg is oldódott a problémám egészen tegnap délutánig mikor a térerö full elment rajta majd két óráig semmi Térerő! megprobáltam ujból a resetet de nem javult tőle meg rá két órára visszajött a térerő nos ez azért elég kellemetlen!Erre tudtok nekem orvosságot?
-
-
válasz
jooker82 #3179 üzenetére
én türelmes emberke vagyok és ki tudom várni hisz sok baj nem volt vele most is igaz kitörölt mindent ami a telomban volt de 5 perc alatt megoldodott a probléma nem örültem neki de még mindig ez mint hogy szervizbe vigyem a telot azt is tudom hogy szoftveres hibák ezek biztos vagyok benne zen meg gondolom dolgoznak 1000-el ugyhogy én is várom már nagyon az uj szoftver verziot
-
-
-
-
válasz
KonzolKartel #3168 üzenetére
az nem segitett a reset az igen
-
-
-
-
Sziasztok lenne egy kis problémám a gond az hogy nem kapcsol be a telefon!jött egy hivás majd lefagyott és kikapcsoltam és azota csak az LG felirat látszodik meg mint ha töltödne de bekapcsolni nem akar erre tudtok nekem megoldást?
-
tud nekem valaki esetleg?szoljon nyugodtan
-
-
-
-
Sziasztok nagyobb aksit lehet hozzá venni szerintetek?
-
én is maradok a 2x-nél nagyon meg kedveltem
-
-
Sziasztok mit szoltok a Samsung Galaxy S2 megjelenéséröl tapasztalat esetleg?
-
válasz
Balázs1986 #2822 üzenetére
hát tényleg van mit javitani finomitani rajta mondjuk amióta cseréltem benne SIM kártyát azota remekül müködik
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Jövedelem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- DOOM - The Dark Ages
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest