- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberlaci
tag
Igen bekapcsolom, szkennel kb 1-2 mp-ig, aztán semmi.......olyan mintha üres lenne a kártya.....de nem hibás a kártya, semmi gond nem volt....fotóztam aztán már nem tudtam megnézni a képeket.....2.3.4 V20q-van rajta...ötlet??? Ja rootolva van, vagy volt .....de eddig hibátlanul működött.
-
cyberlaci
tag
SZIASZTOK! SEGÍTSETEK LÉGYSZI, olyat csinál a telcsi, hogy a galériára kattintva egyszer csak nem szkenneli be a sok képemet, videókat, akármit csinálok semmi, mintha nem lenne fotó, videó....csináltam egy gyári beállítások visszaállítása, majd leformáztam a kártyát, visszadobtam rá mindent, és nem jeleníti meg.......a tárhely alkalmazásánál látja, hogy kb 2GB -nyi adat van rajta, polar office meg is jeleniti, de a galéria nem hívja be...mi lehet a gond??? Köszönöm a a segítséget....
-
cyberlaci
tag
válasz
Balázs1986 #21801 üzenetére
Szia! Köszi, megpróbálom, gondolom simán belehúzom az sd gyökerébe az app-ot, aztán telepítés....??? Konkrétan ezt szedtem le: V20q_Camera_Mod_by_Flix123.zip
majd kicsomagol, ráhúz, telepít???????? Köszi -
cyberlaci
tag
Sziasztok!
A telefon kb két hete van nálam, de azt látom, hogy kb olyan képet csinál, mint a P970-es 5Mp-eles kamerája......A Full HD-s videótól nem ájulok el, mert ez is kb olyan mint a p970-es HD-ja .....
Felhős időben igencsak gyenge a gyári kamera, viszont a PLAY-en nincsen normális kamera app.Esetleg van valamilyen okosság, vagy hogyan lehetne változtatni azon, hogy kicsit jobb legyen? Jelenleg V20q van rajta,, Köszönöm -
cyberlaci
tag
válasz
Balázs1986 #21523 üzenetére
YES!!!!!!!!!!!! igazad volt, be kell neki kapcsolva legyen a hibaelhárítás................ezt a fa....t.
Köszönöm szépen!
Esetleg tudnál segíteni abban, hogy lehetne valamilyen megoldással ébreszteni a képernyőt valamilyen csúszkás progival ??? Próbáltam már egy-két screen-el, de az oldalsó gombokkal valamikor működött, valamikor két perc múlva már csak a bekapcs gombbal ébredt a képernyőőőő.
Köszi -
cyberlaci
tag
Sziasztok! Nagyon tutko program ez a root uninstaller, de sajnos csak eltávolítani tudok, fagyasztani nem
Rámegyek a fagyasztani kívánt progira és Azt írja ki " ADB Debugging ki van kacsolva. Kérlek , kapcsold be ezt az alkalmazást ( HOME/ Settings/ Applications/ Development/ ADB Debugging )
Mi lehet ez ????Hol lehet ezt megtalálni ????? KÖSZI
-
cyberlaci
tag
válasz
Levi941127 #21455 üzenetére
Köszi
-
cyberlaci
tag
válasz
Levi941127 #21450 üzenetére
Oké, oké...de mik azok amiket tutkóra el lehet távolítani????
-
cyberlaci
tag
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, ha eltávolítom a " Böngészőt ( földgömbös), Időjárás &óra, Világóra, -t nem fog összeomlani a rendszer??? Használom az android asistans-t és akárhogy kilövöm ezeket, mindig újraindul .........
Érdemes esetleg valamit lekapni, ami pörgeti a cpu-t , köszi -
cyberlaci
tag
Sziasztok! Ismét egy olyan kérdésem lenne, hogy lehetne megoldani a felvett videónak hangosabb legyen a hangja, mert jelenleg nagyon halk.......max-on! Van valami megoldás, talán a telóba kéne nyúlni, mármint a szervíz kóddal, ha fa.....got írtam, ezer bocsi.
Köcci
-
cyberlaci
tag
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy lehetne megoldani a gyári fényképezőn ne legyen hang exponáláskor......létezik valami egyszerű megoldás??? Jelenleg a V20q van rajta+root Köszönöm szépen
-
cyberlaci
tag
szasztok! Az előbb elfelejtettem megkérdezni, hogy lehetne megoldani a képernyő ébredését, NE a felső gombot kelljen mindíg megnyomni.......létezik valamilyen megoldás???
A p970-nél, a lockbotpro megoldotta.....de ennél el nem tudom képzelni, mivel lehetne ezt megoldani -
cyberlaci
tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy melyek azok a gyárilag felrakott programok, amiket érdemes eltávolítani a root segítségével..?????
A Car Home és F-Security Mobile -t már eltávolítottam, esetleg van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy milyen progit érdemes feldobni, aminek van is értelme.....
Köszönöm szépen -
cyberlaci
tag
válasz
Balázs1986 #21233 üzenetére
Siker, akkor a PLAY -ről letöltött progikat lehet életre kelteni, ha jól értem.? Szóval sok olyan progi van ami csak root-olt telon mükszik. tehát ez nem alkalmas arra, hogy a felesleges progikat legyaluljuk ??
Háááát igen, az ember mindíg tanul............köszönöm szépen a segítséget -
cyberlaci
tag
válasz
Balázs1986 #21228 üzenetére
szia! megcsináltam az szerint, ahogy leírtad......újraindult a teló....ezután mit kell csinálni????
Köszönöm szépen -
cyberlaci
tag
válasz
Balázs1986 #21226 üzenetére
Szia! Megnéztem, a V20q van rajta.......A root-olást nem vágom sajnos
Ja , és nagyon szépen köszönöm -
cyberlaci
tag
Sziasztok, Üdv mindenkinek! A mai naptól megleptem magam egy p990-el, előtte p970-em volt, most nézegetem a hozzászólásokat.....de nagyo sok van, ezért kénék egy kis segítséget. Az első oldalon van egy u.n TOUCH KEY LIGHTS nevű progi, ezt felraktam a marketről, bocs play áruházról.....és 2000u, fullon áll, nem tudom lejjebb venni az alsó gombok fényerejét. Tudnátok erre valami megoldást??
Illetve, normális-e az, hogy felraktam az android asistans-t, ami kiírja a ramot: max 372Mb
ez egy kissé kevés neem ? Szinte semmi nincsen rajta, vajon mi zabálja a ramot. Nem 512Mb -nak kellene lennie gyárilag, és abból csipeget a rendszer.......Köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest