Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
flushman
csendes tag
Sziasztok valaki 1-2 hónappal ezelőtt rájött hogy hogyan s mint kell filmeket konvertálni az arénáűra azt hiszem talán Mieza barátunk volt de nem tudom video méret stb.stb hogy ne legyen egy 700 megás divx filmből 1.5 gb os mp4 azt hizsem neki 400 mb ra jött ki előre is köszi!!
-
flushman
csendes tag
Sziasztok Melyek most a legujabb fw-k amióta megvan a telóm wifihez kapcsolódni nem sikerült mindennel próbáltam fw-től várom a megoldást..
-
flushman
csendes tag
Halihó Rájött már valaki hogy kell kikapcsolni ha egyáltalán ki lehet azt a funkciót hogyha hívnak és a zsebemben van előveszem és rá 1-2 másodpercre kapcsol be a kijelző gondolom az arc érintése miatt van ez de engem hihetetlenül zavar....van a kijelző
fölött az a kis érzékelő az műveli ezt nem lehet kikapcsolni...??? -
flushman
csendes tag
Engem is be..opatott 1 x az Aréna Még a V10v_00 - val ez volt rajta gyárilag...De a 3.-mal ez előtti telóm k800i volt amitől soha nem fogok megválni egy lejárt simmel használom ébresztőként és ha éjjel megyek horgászni azt viszem magammal fényképezni a vaku miatt...!
Amúgy meg próbáltam azért a V10P_00 val de mindíg csörgött amikor kellett. -
flushman
csendes tag
Olyan szinten befagyott ma az Arénám hogy nem hittem el... Akksi kivétele után az egész képernyő beégve 1 perc után tűnt el K...vára megijedtem... De már jóóó!
-
flushman
csendes tag
#7981 (Zack) Egyetértek!!!!!
Amióta megvettem az arénámat (2009.05.23) Soha nem sikerült wifi-s kapcsolatot létrehoznom mindíg kapcsolódás sikertelen hibaüzenettel találkozam. Pedig higgyétek el rajta voltam az ügyön... Nekem Linksys WRT54GL 2.4GHz es 54mb\s routerem van (ennyit találtam ráírva) és ezzel meg vagy 10 más hálózattal sem akart működni úgyhogy lemondtam róla mondjuk az esélytelen hogy a 3x7 cm es kijelzőn nézegessek a youtube-on videókat max 1-2 oldal nézegetésére böngészésre vágytam volna na meg hát arra hogy tudjam hogy ezt is tudja.
De nem tudja...
Úgyhogy nem érdekel. Amúgy meg a wifis youtube-ot nem tudom elképzelni hogy emberek hol használják?? Én egy nagy vállalatnál dolgozom és a benn befogható hálózatokból van sokezer tehát még kihasználni is ki tudnám de nem képes rá a teló én meg nem fogok tovább küzdeni vele. Annyit tudok elképzelni wifijutubról hogy valahol nem nevezek meg helyet 1-2 havernak megmutatni valami videót maximum! De ha erre vágyom akkor PC-----> youtube downloader convert----->mp4------> adattáraztán nem kell várni míg betölt a youtube hanem a galériából nyitom a filmet videót stb... Nekem nagyon tetszik az Aréna nem csinál olyan videót mint a viewty de sokkal szebb fényképet csinál. könnyebb keskenyebb és 100x többet tud!
Kár hogy nem az ájfon bőrébe bújtatták!!!
-
flushman
csendes tag
Megcsináltam a fw-Frissítés után 2 nappal az FR-t és nem változott a wifi-n semmi ugyan úgy nem tudok kapcsolódni sehová 3-4 havernál próbáltam és még a saját netemmel is megtalálja de 10 mp után kiírja hogy kapcsolódás sikertelen.
Kapcsolatok:-Böngésző Beállítások:-Profilok:-Wifi
Kapcsolatok:-Streaming beállítások:-UDP port szám 6970~32000
Internet Profil:-Wifi (1024~65535)Kapcsolatok:Java beállítások:-Profilok:-Wifi
Ezek mindenkinél akinél működik a wifi így van beállítva mert szinte csak az az 1 lehetőségem van hogy valami nincs jól beállítva a telón...
-
flushman
csendes tag
válasz
viewdetails #7720 üzenetére
Értem!!
Megcsinálom akkor azt az Fr-t és írok majd Priv-ben hogy mi lett mi megy mi nem...
Sztem holnap... -
flushman
csendes tag
Sok Fw - t Próbálókhoz lenne 1 Kérdésem Észleltetek Valami Változást Eltérést a:
V10P_00 UK és a V10P_00 AGBR Között Mivel vagy miben jobb az 1.ik mint a Másik???
-
flushman
csendes tag
Fenn van a V10P_00 UK Akkor valószínű hogy a FR megoldaná a Wifi problémámat??? Mert a Frissítés után nem csináltam...És az előzö fw-el sem mendt a wifi-m amióta csak megvan a telóm még nem tudtam netezni vele.
????Ötletek???? -
flushman
csendes tag
Akkor valószínű hogy a FR megoldaná a Wifi problémámat??? Mert a Frissítés után nem csináltam...
-
flushman
csendes tag
a hibaüzinél csak kihúztam a a kábelt kivettem az akksit aztán visszaminden és sépen folytatta de nem csináltam factory resetet az baj????
-
flushman
csendes tag
Sikerült a Frissítés V10v_00--- V10P_00-re Vodafone Live net helyett van egy szép kis kék ikon (böngésző) névvel de sajnos a Wifi így sem tud csatlakozni sem a ruteres netemhez pedig beírtam a kódot sem a szomszéd kódolatlan netéhez...
Sokat hittük hogy fw probléma lesz de nem az ráadásul a wap sem megy dettó ahogy eddig.
Nem tudom mit kellene csinálnom... -
flushman
csendes tag
Sziasztok Full Hülye vagyok a frissítéses dolgokhoz visszaolvastam vagy 1000hsz-t és elkezdtem a frissítést de hibával találkoztam:
18:36:04 : ModelDLLPath : C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone\Inf_WebDnld.dll
18:36:04 : VersionForDecrypt: V10P_00
18:36:04 : ModelName : KM900
18:36:04 : MODEL_EVENT : 32769
18:36:04 : USB_CON : 0
18:36:04 : PortNum : 1
18:36:04 : Baudrate : 921600
18:36:04 : ChannelNum : 1
18:36:04 : Wnd : Wnd Address
18:36:04 : ********* INF Model.dll input Parameter End *********
18:36:04 : LGMobileDL Load.
18:36:04 : _DetachDLL Call
18:36:04 : Call fn_DetachDll
18:36:05 : _DetachDLL Call End
18:36:06 : return fn_StartUpgrade
18:36:06 : wParam : 1039, lParam = 0
18:36:08 : Model Dll Msg (1039, 0)
18:36:08 : wParam : 1002, lParam = 1
18:36:09 : Step : TYPE_WPARAM_INF_FILE_SAVE_RES
18:39:55 : wParam : 1003, lParam = 10
18:39:59 : Step : TYPE_WPARAM_INF_DECODING_RES
18:39:59 : wParam : 1004, lParam = 0
18:40:01 : ResetPhone...
18:41:27 : wParam : 100, lParam = 2
18:41:27 : Step : Upgrade Error - Error Code : 2
18:41:27 : Error : TYPE_LPARAM_INF_CONN_TIMEOUT
18:41:29 : wParam : 1038, lParam = 1
18:41:29 : Model Dll Msg (1038, 1)
18:41:29 : Page_Error şÎşĐŔÔ´Ď´Ů
18:41:29 : ż©±â´Â Retry şÎşĐŔÔ´Ď´ŮKommunikációs hiba!!!
1. Csatlakoztassa le a készüléket
2. Távolítsa el az akkumlátort
3. Kattincson az újra Gombra
4. Csatlakoztassa a Kábel újraSzoftver Frissítés
1.Csatlakoztassa le a készüléket
2.Helyezze Vissza az akkumlátort
3.Kapcsolja be a KészüléketEZT Írja ki Segítsetek!!
thx
-
flushman
csendes tag
Köszi a Segítséget de amit linkeltél ez a távbeállításos dolog az Arénára nem vonatkozik csak 1 LG telefon van a felsoroltak között és még menütérkép sincs az arénához hogy egyáltalán mit és hova kell írni...
Úgyhogy még mindig Várom valaki segítségét aki megmondja hogyan kell beállítani a Vodás Wapot hogy működjön na meg a Wifi-t is...
-
flushman
csendes tag
A probléma az hogy a teló ki lett függetlenítve és ezáltal elszálltak a vodawap stb stb beállítások internetprofil és a buta ügyfélszolgálatosok meg nem tudták elmagyarázni hogy mit hogyan. ha belemész a kapcsolatokba onnan kellenének nekem a pontos beállítások egy kis segítséggel pl
Kapcsolatokon belül az:
Intenet profilok
hozzáférési pontok
Kiszolgáló szinkronálás
böngésző beállításokHogy mit hova
XD
ha tudnál segíteni...
-
flushman
csendes tag
Nézzél meg 1-2 videót az invisible Shield-ről Amúgy nekem bejött ha rátetted nem kell vigyázni a telefonra mint egy ékszerre nem karcolódik sehol és a tapintása is sokkal jobb lesz.
Én maximálsian elégedett vagyok vele
-
flushman
csendes tag
Aki meg szeretné óvni a telóját itt van a megoldás Én kb 2 hónapja vettem az arénára egy fóliát az egész telefonra nem egy olcsó játék az egész telefonra 7000 ft de megéri ha megkarcolod a fóliát automatikusan kicserélik garanciában amúgy meg 30 nap pénzvisszafizetés ha nem vagy vele elégedett én leejtettem azóta kocsi kulcsal volt a zsebemben de 1 apró karc sincs a telón. 1 Dologra kell vigyázni felhelyezésnél hogy rendesen be kell nedvesíteni a fóliát mielőtt rátennéd hogy tudjad mozgatni rajta a többi itt...
www.karcvedelem.hu
u.i.: Valaki segíthetne!!!!! Hogy van neki beállítva a wap és a wifi profil hogy le tudjam másolni mert nem műxik (vodás beállítás kell)ene...
-
flushman
csendes tag
Semmilyen Alkalmazásban nem működik a Wifi az opera mini-t meg el sem indítja mert nem tud rákapcsolodni a netre...
GPRS alapú Wap sem megy rajta
nem tudom mi lehet...
Vodás volt ki lett függetlenítve... -
flushman
csendes tag
Sziasztok ha valaki Tud segítsen légyszi Nem működik a Wifi az arenamon semilyen hálózatra nem tud kapcsolódni tud valaki valami beállítást amit bekellene de nincsen
köszi
-
flushman
csendes tag
Sziasztok Van egy Arénám 2 hónapja nekem tetszik és jó telefonnak tartom bár az éjjszakai fényképezést nem kell vele eröltetni.
S/W verzio: KM900AT_V10v lehetséges hogy a wifi ezért nem működik...???
hardververzio: rev 1.1Vodás volt de már független és nem működik a wifi akárhol találok hálózatot sikertelen Kapcsolódást ír ki a vodafon live os böngésző van valami beállítás amihez hülye vagyok??
Segítsetek!
-
flushman
csendes tag
Segítsetek légyszi nem lett jó a Divx aktiválásom fogalmam sincs miért...
Le töltöttem az LG KM 900.divx nevű videót az adott oldalról amit ha elvileg felmásolok a telefonra ezt végignyomja aztán az összes avi-t lejátsza.hát nem...
Segítsetek ha tudtok... -
flushman
csendes tag
Sziasztok Vettem egy Arénát kb 2 hete és ez előtt is végig Lg-telefonjaim voltam először KF750 Secret aztán KU990... Átolvastam a használatit és megtanultam kezelni jó telefon rosszabb videót de jobb képet csinál mint a KU990...Szebb és sokkal jobb a menüje de vannak felesleges dolgok benne! Megpróbáltam a divx lejátszást aktivláni rajta a videó segítségével regisztráltam a telefont de a teszt videót lejátsza ami divx és a többi avi-t nem ami a telefonon van... tudna valaki segíteni hogyan játszam le az Arénán a divx formátumú Videót előre is köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest