Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bavid
senior tag
válasz
Ap3x89 #18448 üzenetére
Egyet értek. Én is eladnám ha lenne keret jobbra. De nincs
Amúgy igaz lassúcska néha, szóval csak türelmes embernek ajánlom, de ár/értékben nagyon jó választás. Filmet nézni is szuper nagyon szép a kijelzője, kamera is igenjó (csak azt nem értem videózásnál miért nem lehet zoomolni), van rá már vagy 5-6 jó játékom amikkel eléggé el lehet lenni és nem is zavar a alssúság, szóval én hozzászoktam (na meg megcsináltam az own szoftom.
így azért más érzés.)
Ettől függetlenül én most már nem ajánlom megvételre, mivel már több mitn 1 éves modell, támogatás kb nuku, és az ára is már 2-3 hónapja ennyi volt, és lehet ennyiért jobbat találni. -
Danny750
őstag
válasz
Ap3x89 #17704 üzenetére
Igen eléggé gyökér volt az az ember, hogy hazavitt egy őzet!
A V10m -es soft jó szerintetek? Az van a telómon és eddig szuperul megy ,csak a zenelejátszónál lassúl be érezhetően!A wifi-m jó ,mert ma kipróbáltam free hotspotnál és csatlakozott!
Tegnap este feldugtam a telót töltőre és később amikor visszamentem kikapcsolva találtam és nem lehetett bekapcsolni! Ki szedtem az akkut és utánna ment rendesen és mostanáig semmi baja! Mitől lehetett ez?? -
-
kiski
aktív tag
válasz
Ap3x89 #15921 üzenetére
Írták a szerződésben, vagy garancialevélben, vagy mittomén ahol neten kellett szólni a futárnak, hogy mit és hogyan csomagoljuk be, ill. hogy az adatmentésről mi gondoskodjunk. Áramot kap, be is olvassa a dvd-t, csak a win nem ismeri fel hogy dvd lenne benne. (Be se boot-ol róla) Ha betesznek vmilyen boot lemezt, és azzal próbálják ki, akkor kóser, ha win alatt akarnak ránézni, akkor nem fog menni...
-
ádika86
aktív tag
-
kiski
aktív tag
-
kiski
aktív tag
válasz
Ap3x89 #14984 üzenetére
Én megcsináltam úgy, hogy kicsit egyszerűbb legyen a dolog... A 10. fls fájlt módosítottam (u.a. mint az AMD_OEM.bin), csak fls-ben. És akkor egyszerűbb frissíteni. VADM kicsomagol, mikor az e2-be másolom a 10 fájlt, ott felülíratom a 10.et... Egyszerűbb így.
Egyébként én a 4shared-et használom, van hozzá egy tűrhető kliensprogi is. -
sagesz93
addikt
válasz
Ap3x89 #14932 üzenetére
Hát azt én is nagyon, de először kiderítem hogy lehet-e nyerni egyáltalán.
[link] Egy magyar nyertes > kapott egy lego pendrive-otAz is valami.
Na én is igy akarom kezdeni, aztán jöhet a psp, xbox, stbstb
Tényleg sok lesz az offból
Ja, tényleg sok a doboz[link] itt is sok egy kicsit, igaz van benne papír
-
-
iistii
tag
válasz
Ap3x89 #14912 üzenetére
igen igy kell lennie, a 2 kijelölt sor közul a felsőnek a 2középső része kell visszafelé:
start: 32 20 00 00
hossz: 12 C0 00 00
neked ezt kell kiirniszerk: igen a "Destination Binary File" - hoz manuálisan kell majd bepötyögni (ha e2flash-re gondolsz) és nem lényeg hogy még nincs ott semm, majd legyártja
-
iistii
tag
válasz
Ap3x89 #14910 üzenetére
csak ezek a filek a fonotsak a többi nem lényeg:
01_psi_large_block_16_bit_paging.flb
02_slb_large_block_16_bit_paging.flb
03_ua_large_block_16_bit_paging.flb
04_BB_MPEH.dsp
05_BB_MPEH.eep
06_BB_MPEH.fls
07_BB_CUST.dfat
08_a250_bl1.fls
09_a250_image.fls
10_a250_oem_code.fls
Inf_WebDnld.dll -
iistii
tag
válasz
Ap3x89 #14885 üzenetére
Addig eljutottál hogy megvan a telefonodról az AMD_OEM.bin file?
Ha igen: AMD_OEM.bin \ VUI \ Indicator.vui
Ebben vannak mappák számozva: az 1es mappa azt jelenti hogy a felső sávban az első helyen helyezkedik el és így tovább. Van benne jópár kép szerkezdd át (figyelj a színmélységre, képméretre) majd az egészet csomagoldd vissza AMD_OEM.bin-be és irasdd felül a telefonodon lévőt -
zzora
csendes tag
válasz
Ap3x89 #14425 üzenetére
Köszönöm szépen....
Vettem ma 7 db fóliát.... kettő tropára ment (na nem, csak kicsit buborékos lett) amikor felraktam, a harmadikat meg most úgy húztam le róla, mint a szélvész....Hülye nő... : most hívogatom magam és tesztelem a telefonom....
Amúgy meg amióta megláttam először az Arenát, azóta szerettem volna magamnak.... mégiscsak szerelem lesz ebből ... remélem kölcsönös... -
kiski
aktív tag
válasz
Ap3x89 #13954 üzenetére
egyenlőre még csak a fájl telepítése van megoldva, de már szedem össze az információimat... de, eddig ennyi:
1) Frissítsd a telefonodon a szoftvert VADM-reígy. (Ahol V10P van írva, oda VADM-et, ahol V10P_00 van írva, oda VADM_00-t írj!) Ne törölj semmit, ha kész a frissítés. (Már a PC-ről).
2) Töltsd le az AMD_OEM.bin fájlt innen!
3) Tedd az AMD_OEM.bin fájlt a C:\MOD\ mappába! Kattints rá jobbgombbal, Tulajdonságok. Írni fogja a pontos méretét bájtban. Ezt másold ki! (Elméletileg: 271 974 400 bájt). Ezután ezt számold át hexadecimális számrendszerbe (ez a 16-os). Ezt a legegyszerűbben úgy tudod megcsinálni, hogy a google-ba másolod, eltávolítod a fölösleget (space, betűk), és mögé írod, hogy "in hex". (Így kell kinéznie a google-ban: "271974400 in hex"). Kapsz egy hexadecimális számot, ezt írd le, még szükség lesz rá!
4) Indítsd el az FlashTool_E2-t, és menj a Bindary - NAND - Upload fülre!
5) Itt állítsd be a "Destination Binary File"-t C:\MOD\AMD_OEM.bin-re. (Magyarul tallózd be!)
Az "EBL Reference File" a C:\111\06_BB_MPEH.fls legyen!6) Start Adress: 0x32200000
Lenght (bytes): 0x10360000 --> Nálam... De ezt neked is ki kell számolnod a biztonság kedvéért! Ha még nem tetted meg, akkor a 3. lépésnél, most tedd meg! Amit felírtál hexadecimális számot, azt kell beírnod ide, a lenght-hez, ebben a formában, ahogy itt látod. Nem baj, ha kölönbözik a tied, az enyémtől.7) Vegyél ki mindent a telefonodból! (Akksi, SIM, memóriakártya).
8) Kattints a START gombra, és csatlakoztasd a telefont. Amikor végigér 100%-ig, elkezd majd "Auto Bootolni" ne foglalkozz vele, már készen vagy, kihúzhatod a telefont.
9) Helyezz vissza bele mindent, indítsd el, és örülj!
-
madmike
őstag
válasz
Ap3x89 #13883 üzenetére
közben ez is sikerült
itt az okosság -
Peti_KM900
tag
válasz
Ap3x89 #13830 üzenetére
Igen, szoftot szeretnék frissíteni, csakhogy nem ismeri föl a gép. Próbáltam már 5 USB bemenetet is, egyikkel se jó. Ha fölismeri a telót és el akarom kezdeni az adatok lementését, akkor megszakad a kapcsolat. Ilyen hibával viszont nem fogok nekikezdeni a frissítésnek.
-
Peti_KM900
tag
válasz
Ap3x89 #13825 üzenetére
Igem, fw frissítésnél jött elő. Máskor ment a PC Suittal, de most vacakolt, kiszámíthatattlan volt a kapcsolat.
Még valamire figyelj oda, a kapcsolódás ne adattáron legyen, ugyanis én így kezdtem neki, de persze nem volt jó, aztán átállítottam PC Suit módra, úgy is vegyes volt.
Nem, a Next gomb előtt dugtam be.
Majd még ma babrálok vele, de ha nem megy, akkor másik gépen csinálom. -
kiski
aktív tag
-
kiski
aktív tag
válasz
Ap3x89 #13691 üzenetére
Én most kaptam mailban néhány kedves fórumtársunktól, illetve módosított szoftverekből "lopom" el az ikonokat.
Viszont szerintem én a videószerkesztőt és az mms dolgokat alapon hagyom. Vagy használja ezt valaki? Mert én nem nagyon. Ha van rá igény, akkor persze megcsinálom...
-
kiski
aktív tag
válasz
Ap3x89 #13681 üzenetére
Most jöttem rá igazából: hatalmas munka. Tegnap nem bírtam tovább, a felénél abbahagytam a szín-cserét. Egyenlőre azt csinálom, hogy a moddolt v10f narancssárga színét (akinek ilyen van, nyomjon meg 1-2 gombot és rájön, h miről beszélek), megváltoztatom neonzöldre. Képzeld el, hogy hány helyen fordulhat elő olyan, hogy meg kell nyomnunk valamit...
Ha kész leszek vele, (remélem még ma), akkor jönnek az ikonok. Kicserélgetem azokat, amik nem tetszenek, és az egészet ráhúzom a VADM alapjára.
Az eredmény az lesz, hogy kapunk egy VADM-et, ami hasonlóan néz ki, mint a v10f amit sagesz linkelt és reklámozott nagyon, de nem lesz teljesen ugyanolyan... -
kokyt
senior tag
válasz
Ap3x89 #13565 üzenetére
Azt inkább felejtsd el, mivel az nem flash-el, hanem frissít. Bizonyos dolgok maradhatnak frissítés után az előző fw-ből (gyk. felülírja a régebbi fájlokat újabbakkal), ami nem feltétlenül tesz jót a rendszernek. A tuti megoldás az E2, az elvileg mindent eltakarít az előző fw-ből (gyk. format, aztán felpakolja a teljesen újat).
-
kokyt
senior tag
válasz
Ap3x89 #13559 üzenetére
A sorrend: FR -> memória rekesz ürítés -> FR
Vedd még bele a visszaállítást is valahová, mivel nálam maradtak vissza profilok, FR után is.
Win7 alatt is meg lehet csinálni, csak rendszergazdaként kell mindent indítani. Ha nincs kedved ezzel szöszmötölni, és van kéznél xp, inkább csináld azzal. -
kiski
aktív tag
válasz
Ap3x89 #11490 üzenetére
Próbáltam XP-n is, ott is dettó ez a probléma. Azon gondolkozom, hogy telepítek egy új OP rendszert, hátha van fent vmi driver amivel ütközik. Ez a V10BC_03 ez mod-olt, vagy hivatalos szoftver? Csak egy tippet kérnék, mert V10V-m van (trés) és melyikre cseréljem? V10F vagy esetleg ez a V10BC? Tapasztaltabbak lécci írjatok véleményt!
Köszi
-
annamaria
csendes tag
-
duvi
nagyúr
Szia!
Én a külső memkariról használom a nagyobb pdf fileokat.
A telefon saját belső memóriából nekem se tudta megnyitni.
A 15Mb-os Arena (pdf) szervizkönyvet is rendben megnyitja, pedig nekem még az alap T-s V10j van fent.És ha már itt tartunk legyen dicséret is, ne csak "panaszkodás" :
(ahogy egyesek tévesen értlemezik az Arena topicban zajló párbeszédeket)
Soha nem volt fw csere, FR, Alaphelyzetre állításom, beégésem, vibrálásom.
Mindig a beállított időben ébresztett. Egyszer se hibázott még
Az eltelt több mint négy hónap alatt NAGYON sok filmet konvertáltam/néztem az Arenan.
So-sok órát neteztem vele gond nélkül, jó sebességgel akár több órán keresztül is.
(Opera Mini 4.2)
Jól kitöltött ID3 tagekkel szépen albumonként (borító képekkel együtt) elkülönítve kezeli a zenéket. A Jegyettömb funkcióhoz rendelt jelszavas védelem plusz biztonságot ad (mint a SE telókban a safe) és rengeteg fontos adatot tárolhatok biztonságosan
(tudom mindent fel lehet törni)
Ami tény, hogy nem megy a youtube wifivel csak a telefonos hálózaton.
De ez engem abszolúte hidegen hagy
(tiszteletben tartom mindenki igényét de kíváncsi lennék rá, hogy akinek megy a wifis youtube azok mennyit használják ezt a funkciót)
A zenelejátszóba nem tudok a csúszkán beletekerni, csak a léptető gomb nyomva tartásával. Mivel én nem hallgatok monstre Mix-eket ezért ez se zavar.
Részemről a végeredmény: Tökéletesen meg vagyok elégedve az Arenaval
Mindenkinek hasonlóan jókat kívánok!sid87
Offline gps megoldásnak javaslom az MgMaps-ot. Nekem tökéletesen bevált. -
kokyt
senior tag
Nekem még egyik sem fordult elő soha. A T-s v10v van fent. Én az energiatakarékos funkcióra gyanakszom, mivel nekem nincs bekapcsolva az, csak a kijelző beállításainál az automatikus fényerő. Ahogy olvasom ti viszont használjátok. Valaki akinek gyakori a vibrálás és a beégés beállítaná úgy ahogy nekem van, hogy változik-e a helyzet?
-
viewdetails
addikt
Apx389
Az csak az egyik fele, elnézést. A le és feltöltési folyamat a handy-faq.de-ről van. Az orosz srác kicsit felületesen írta le azt a részt.
Mindenki
Az legyen tiszta, hogy a firmware módosítása a készülék gyártójának szellemi tulajdonjogának megsértése, amelynek egyik egyenes velejáróra a garancia elvesztése. Mindenki, aki "moddol", maximum egy próba erejéig tegye, utána használja az eredeti gyári szoftvert. Terjeszteni pedig végképp nem legális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest