Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mobil flották
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Sziasztok azt szeretném tőletek megkérdezni ha kijelző érzékenysége egy iphonhoz hasonlítva milyen azt tudom h lassabb mert más szoftver van rajta de itt is elég csak "simogatni" a kijelzőt vagy annyira nem jó?
-
@matthew@
őstag
válasz
sztomi89 #9588 üzenetére
hááát én nemtudom megnézni a garancialevelet mert valahol mucsaröcsögén van a bolt ahonnan a posta hozná föl és amég átnem vettem/kifizettem addig nem bonthatom ki. úgyhogy ez a lehetőség kilőve viszont 70ezret meg nemszántam telefonra ezáltal nemhiszem h arenám lesz.... de majd meglátom köszönöm mindenkinek a segítségét
-
@matthew@
őstag
Sziasztok azt szeretném tőletek kérdezni h eu garanciával érdem megvenni ezt a telót vagy az az esetleges zservizelésnél probléma lehet?
-
@matthew@
őstag
A bolti gari azért nemjó mert pl ha javításra szorul a teló akk nem olyan aprólékosan végzik a műveletet mint pl az lg szervízben én semmiképpen sem ajánlom neked a bolt garit (igaz h úgy olcsóbb a cucc de akkor is nagyobb a rizikó) bár ez a te döntésed úgyhogy neked kell eldöntened.
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
találtam egy oldalt ahol van 1 év HU és 1 év EU garanciával is ez a jószág és az lenne a kérdésem h szerintetek az EU garancia az rosszabb mint a HU vagy azt itthon nem vihetem el egy márkaszervízbe?[link] -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
abban nemtudna nekem valaki segíteni h olyan internetes boltot (vagy vmit) ahol lehet ilyen lg-t venni jó áron és LG garanciával?
előre is köszi a segítséget -
@matthew@
őstag
válasz
Norbi21 #6685 üzenetére
Szia!
én is gondolkozom arena vásárlásán és találtam egy helyet ahol 62.900Ft (asszem gyári garival de ha nem akk küldj nekik egy e-mailt vagy hívd fel őket) [link]
de tényleg inkább várjál h gyűljön össze több pénzed de 1 év GYÁRI gari nélkül ne vedd meg semmiképpen
U.I.:ha fölhívod őket / e-mailt küldesz nekik h gyári garival annyi akk külgyél már egy privit lécci mert én is náluk akarom megvenn sak még nem aktuális
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest