Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok. A következő problémám lenne. Használok egy Arenát, amin igénybe vettem egy Activesync szervert, majd mivel már nem volt rá szükségem töröltem, ám ennek következtében törölte az összes contactom és a naptárbejegyzésem is. Kérdésem a következő lenne, mivel a szerveren nincsenek meg az adatok, szerintetek megoldható-e valahogy, hogy legalább a naptárbejegyzéseket valahogy visszahozni a készüléken, akár szervízmenüből, akár máshogy. Énse tartom valószínűnek, de az elkeseredettség kérdezteti ezt velem. Előre is köszönöm
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
jooker82 #16261 üzenetére
Tehát Menű - Kapcsolati beállítások - Internet Profilok - Új profil - Cím(amit akarsz) - Ment
Hozzáférési pontok - Új hozzáférési pont - Kapcsolat címe(amit akarsz) - ApN(internet.vodafone.net) - Ment
Vissza a Kapcsolati beállításokhoz - Internet profilokhoz - Kiválasztod az általad létrehzotottat - és azon belül megadod a most létrehozott Hozzáférési pontot - Ment
Alul Böngésző és Streaming beállításon belül is a Profiloknál kiválasztod azt, amit most hoztál létre.
TADAM -
CarajoEsp
senior tag
válasz
PierNight #11516 üzenetére
The Godfather Mp3Tag it-tel kell megcsinálni őket, méghozzá úgy, hogy mindent kitöltesz még a gépen és utána teszed fel a telóra. Ám mivel a Filenevet nézi, ezért ha például van egy albumod, aminél a zenék 01-Akármi 01-Békármi majd utána 02-Akármi, akkor nem lesznek sorrendbe. Én úgy oldottam meg, hogy először az Előadó neve és utána a track száma. Így sorbarakja őket.
-
CarajoEsp
senior tag
Most énis ott tartok, hogy el nem adnám a dögöt, addíg, amíg nem lesz egy másik teló, ami hasonló paraméterekkel rendelkezik, Androidos, vagy Symbianos és ott figyel benne az Fm transmitter.
-
CarajoEsp
senior tag
Haznál valaki bármilyen Javas progit az Ebuddy, Opera, Goggle Maps hármason kívül? Mik a tapasztalatok?
Illetve van valaki aki Használja a Snaptu nevezetű alkalmazást? Erről valakinek valami infó? -
CarajoEsp
senior tag
pollai Évfordulót lehet én oda szoktam bezúzni a névnapot éves ismétlésre.
Tényleges évforduló esetén meg névnap be arra az évre mikor született az illető és onnantól éves ismétlődés. Mármint ez akkor ha pl. valakinek az évforduló inkább a házassági, bérmálási, akármi.joe69: Más baja nincs egyébként fasza...már amennyire a Facebook az
Más Youtube videók T-mobilnet esetén mennek itt bárkinél?? Mer amióta volt a nagy leállás azóta meg sem mozdulnak.
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
vpetti #10839 üzenetére
Névjegy-alul pedig a gördítősávban szerkeszt.
joe69: A Facebooknál ha Snaptut használsz, akkor felvenni, keresni nem tudsz, de látod az ismerősök üzeneteit és az Inboxodat.
A Mobilos, Touchos alkalmazások mind jók, csak épp más-más felülettel rendelkeznek és emiatt más is a használhatóság. Pl:Mobilosnál rögtön látod az eseményeket, ezt a Touchos felületen és nem tudtam előbányászni. A normális Webes felület lenne a legjobb, de ott a névre keresés az ismerősöknél sza*akszik, mert nem tudsz rákereseni a nagyítóval az ismerősre
Ennyi. -
CarajoEsp
senior tag
válasz
szmatyi #9941 üzenetére
Igen, épp ezeket a dolgokat változtatnám meg énis. De ami furcsa, hogy van egy Shine-hoz kapott Gyári csatis 3,5-es átalakítom, ami a normál csatiba megy bele és vannak rajta vezérlőgombok, azzal persze nem működik együtt a teló, pedig az volt csak a jóvilág.
De tény...ha változtathatnék valamin, akkor énis rápakolnám a léptetést a hangerőgombokra lezárt állapotban, úgyse tud megnyomódni, viszont akarattal megnyomni, meg könnyű, még zsebben is. Tökéletes lenne. Play/Pause funkciós kameragomb, nekem nem is hiányzik. -
-
CarajoEsp
senior tag
Egy dolgot azért hozzátennék, ami néha okoz kellemetlen perceket(najó túlzok, inkább másodperceket).
Szóval. Van egy Bőrtokom, belül ilyen plüss anyag. Namost, ha a plüsst, hozzáérintem a Kioldó gombhoz, akkor onnantól kezdődően az egész képernyő reagálni fog rá. Magarán ha hozzáértek a gombhoz a plüssel, és megnyomom a telefon kijelző felső részét, akkor is kiold a billentyűzár.
Nem idegesítő, csak zsebbetételkor szoktam kioldani és akkor szentségelek egy sort -
CarajoEsp
senior tag
Tud valaki valamit az új V10L-ről? Tegnap jött ki, ha minden igaz, van már valami tapasztalat?
-
CarajoEsp
senior tag
Ebben az a baj, hogy mi okosak nem lehetünk helyetted. Én szerintem baromi jó teló és megéri az árát, ha neked tetszik a rendszere és maga a külső, valamint a belső tulajdonságaival és a korlátaival tisztában vagy, akkor nem hiszem, hogy csalódni fogsz.
-
CarajoEsp
senior tag
Az opera mini, azoknak akik Weben szoktál nézni és nem Wifivel, szokott olyat csinálni, hogy az első videót játsza le a Streaming, akkor is, ha már totál mást szeretnék megnézni? Csak a ki-be lépés segít az operából.
-
CarajoEsp
senior tag
Az Üzenetbeállításoknál lévő E-mail beállításnál, meg lehet valahogy oldani, hogy alapértelmezettre álljon vissza az összes módosítás, avagy csak a normáls visszaállítás segít?
-
CarajoEsp
senior tag
Noh szép. Kaptam egy levelet, melléklet csatolva, de a kitehető kliensnél, nem tudok képet lementeni, csak kiírja a nevét, de mentésre nincs lehetőség.
Popos szerver alól meg szívás van, mert ott meg a létrehozott mappákat nem tölti be -
CarajoEsp
senior tag
válasz
viewdetails #8979 üzenetére
Korrekt lett. Gratula.
-
CarajoEsp
senior tag
Nos furcsa. 4146mV-t ír a töltő a belső menüben, így 100%-k. Ellenben leveszem a töltőről és 4120mV környékén már csak 70%-k az akkutöltöttség
Hopp...ahogy lehúzom máris leesik 70%-re
Nem értem én ezt
-
CarajoEsp
senior tag
Csinálja nekem is, a válasz egyszerű, rezeg, miután lépteti a számot.
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
viewdetails #8571 üzenetére
Ezzel kiegyezem
-
CarajoEsp
senior tag
Meghaltak a profilok...
Persze Youtube közben...imádom
-
CarajoEsp
senior tag
Énis hasonlóképpen jártam el. Mivel a számok címét fájlnév szerint sorolja, csak akkor használ IDTaget, ha elindítod. Így ha van egy Fityfiritty 1 és 2, meg egy Akármi 1 és 2, akkor ezek nem sorban lesznek, hanem fájlnév szerint. Legalábbis az összes számnál. De énis átneveztem őket, pár perc az egész, onnantól legalább így sorban vannak.
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
hans... #8549 üzenetére
Mindenkinek mások az igényei, emiatt volt sokszor gond itt a topikban a zenelejátszóval. Én ha utcán fejhallgatóval vagyok, akkor úgyis bedobok 10-15 számot a kedvencekbe, mivel egy-egy blues szám 8-10 perc, többet úgyse utazom. Kocsiban meg random, azt szól, ami szól.
De olyan dolgok nincsenek, hogyha hallgatod, keres valaki, leáll, majd a beszélgetés végeztével rákérdez, hogy folytassa-e, hanem egyből nyomja a zenét.
Vagy amit View írt, hogy nem jegyzi meg a Mixekben, hogy hol tartottál(megjegyzem, ebben veled értek egyet View, ezzel a Dj szöveggel)
Szóval vannak hibái, öcsémnek egy U800-as telója volt, ott jóval profibb volt a lejátszó, rangsorolni lehetett a számokat, a lejátszási listáknál jobb volt a kiválasztási lehetőség, nem ömlesztve, hanem akár előadók, akár albumok szerint.
Csak épp a teló hangja volt rosszabb, méghozzá sokkal...ez van. -
CarajoEsp
senior tag
válasz
viewdetails #7911 üzenetére
Naja...bár ezek már olyan apróságok, amik nem azavrnak. Ugyanez igaz arra, hogy megjegyezheté, hogy hol tartottam az albumok/előadóknál. Mivel van vagy 70album és vagy előadó, kissé körülményes keresgélni, főleg amiatt, hogy az albumborítók fel vannak töltve, és azok biza lassítják a gépet
Egyébiránt a P-s szoft ütős, ha így jött volna ki, akkor kevesebb hiba lenne megemlítve a fórumban. A többit pl:TagIt, Kézírásfelismerő pedig nem használom, szóval nekem mindegy.
Egy dolog lenne még, ami a vesszőparipám. Ha valaki Gmail-t használna, akkor leírhatná, hogy POp, vagy Imapon, mert nekem Imapnál küldött esetén létrehoz egy raklap barom könyvtárat, ami tök felesleges, törölni nem tudom és csak a helyet foglalja, de e-mail nincs bennük.
U.I: Egyébként én most a teló Gmail kliensét használom, az tök perfekt, csak lassab, mintha be lenne állítva a beépített e-mail.
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
viewdetails #7907 üzenetére
Nézegetted esetleg a Német fórumokat? Írnak valami pozitívat a T-mobilos szoftról? Ugyanis, ha csak egy picit gyorsabb lenne az Sms kezelés, akkor nekem már tökéletes lenne, most 99%-ba tökéletes a teló
-
CarajoEsp
senior tag
Nos a Java elkezdett kissé belassulni, telo ki-be kapcs nem igazán segít, bár lehet csak én vagyok paranoiás és ugyan úgy fut
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
viewdetails #7876 üzenetére
Szia. V10P_UK verzió, de ezzel még nem próbáltam a Streaming hibát, O-s szofttal jött csak elő, de a Mylgarenan panaszkodtak arra, hogy ebben is bennevan. Ha neked mégis működik és más rontotta el, akkor Idunno sajnos, hogy mi lehet hiba.
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
viewdetails #7825 üzenetére
Nekem volt egy Custom profil, Munka néven. Egyszer felmentem vele a Youtubera, de érthető okokból, úgy nincs a videónak hangja. Nosza felhangosítottam és utána kilépésnél, már ott figyelt vagy 10másik profil a választó alatt.
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
viewdetails #7820 üzenetére
Ez mondjuk érdekelne, no nem mintha kellene, de legalább van remény, hogy a V10R_99.be, majd bennelesz minden funckió
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
viewdetails #7817 üzenetére
Nos, próbáld ki Youtube, és a videóstreaming közben módosítsd a hangerőt. Azonnal gáz lesz a profilokkal. Erre figyelni kell. Ha nem módosítod a hangerőt nem lehet gebasz.
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
viewdetails #7815 üzenetére
Használtad a Youtubot, vagy bármilyen videómegosztót?
-
CarajoEsp
senior tag
Nos, a beégéshez annyit, hogy nekem a P-s szofttal, mármint az új UK-sal nem jelentkezett, talán csak egyszer.
Viszont vibrál a kijelző, igaz most max fényerőn használom, automatán nem volt ilyen gond és a vibrálás is rapszódikus, van, hogy előjön, van, hogy nem.
De azt biztosan állíthatom, hogy az O-s szoftverrel ilyen gond sose volt. Se beégés, se vibrálás. Azt használtam több hónapig, majd a frissítés után egyszer vissza is került, nyomban megszünt a beégési probléma.
Igaz nekem Fr nem volt, szóval lehet, hogy ez csak a német szoft sajátossága és egy FR után a UK-ból el is tünne a hiba. -
CarajoEsp
senior tag
Nos elég rég nem jelentkeztem már, de jelentem, mióta feltettem a Uk10P-t, mindösszesen egy hiba fordul elő, az összes többi nálam megszűnt(magyarán a Gps elég pontos, egyedül a Wifi-t nem próbáltam még), az pedig az lenne, hogy a számoknál történő elnémulás megmaradt. Van, hogy napokig nem jelentkezik, van, hogy többször is gyors egymásutánban. Nem tudom mitől lehet, de mivel más nincs, ezzel megtanultam együttélni.
-
CarajoEsp
senior tag
Valaki aki németes, mintha a Handy-Faq-n írnának valami V10G-ről, meg egy V10E-ről, amik a V10P után kerültek ki és javították a Java sebességét, a többi meg változatlan. Utána tudnátok nézni? Mert a német nem erősségem
Köszi
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
volvoguy #6953 üzenetére
Nézd....elég rég nem írtam, mert a P-s szoftverrel elmondhatom, hogy az MMS hibán kívül nagyjából minden megjavult.
Két dologban érzem hátrányát a zárt Os-nek. Az egyik, hogy nincsenek rá olyan Widgetek, amelyeket hasznosnak találnék, míg egy nyiltra, általában ezek elérhetők.
A másik, hogy korlátozott a Divx lejátszás, így konvertálgatnom kell, de ez csak akkor hátrány, ha gyorsan mennék valahova, ahol megnéznék egy filmet, de épp előtte már nincs annyi időm, hogy normál minőségben kiírjam.
I finito. -
CarajoEsp
senior tag
Igen, ha Lg-d van, akkor felmész LG honlapjára és ott le tudod szedni a 30 napos trial verziót, amit csak LG telókra lehet aktiválni.
Ehhez be kell írnod a telószámod, kapsz egy sms-t onnan letöltöd a Wisepilot for LG softot és azt tudod használni.
Egész korrekt, adatban nem eszik sokat, csak sajna az előfizetési díja elég magas.
És ez a 30napos cucc, dímentes, azt, hogy honnan tudja az Lg megadni, hogy csak egyszer telepítsem nem igazán vágom. -
CarajoEsp
senior tag
Már fel is zúztam, igaz nem Offline, de van hozzá, netem, szóval nekem megteszi
Mondjuk kell küldeni valami Aktiváló SMS-t, ennek azért utána nézek. -
CarajoEsp
senior tag
válasz
viewdetails #6471 üzenetére
Nem. Van egy gép, még itt a MA-n is tesztelték. Rádugják a régi telót, elmentik az SMS-eket, majd az új teló, arra meg feltöltik. Ennyi.
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
woodoomasta #6468 üzenetére
Csak őgy tudod megoldani, hogy szolgáltatóhoz be és ott áttölteted, hogy pénzbe kerül-e nem tudom, mikor elromlott az előző telóm, ingyen megoldották. Feltölteni a telóra csak így tudod. VAgy buherGSM
-
CarajoEsp
senior tag
Noh, ma nekem is valamilyen hiba folytán, az egyik zenekönyvtárat egyszerűen törölte látszólag, de a telefonon fent volt, és amíg át nem neveztem, ugyan azokat a zenéket fel se tudtam rá tölteni.
Most XX-ként jelenik meg a mappa, semmi nincs benne, mégis 33gigának látja a Total Commander
Ma biztonsági mentést csinálok mindenről, aztán ürítem a memóriarekeszt, remélem az eltünteti. -
CarajoEsp
senior tag
válasz
viewdetails #6053 üzenetére
Most énis tesztelgettem a beégést, háttérképnél jön elő, ha nagy a kontraszt egy képen, kiégnek a világos részek. Pár perc alatt meg elmúlik.
-
CarajoEsp
senior tag
Én a Lg Dev forumán láttam pár widgetet, wdt kiterjesztéssel, de persze arénára nem lehet őket telepíteni. Remélem, hogy előbb-utóbb, csak megoldják ezt is, mert lennének plusz dolgok, amiket widget szinten meg lehetne jól oldani.
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
viewdetails #5990 üzenetére
Te, ha van Zsiráfnyakhőmérő Ifonera, azonnal cserélem is le
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
viewdetails #5984 üzenetére
Oké...kérdeztem választ kaptam, köszönöm, igazad van
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
viewdetails #5981 üzenetére
Értem...akkor ennyi
Bár azért ha konkrétan a Léptetés gombra gondolsz, kifejthetné valaki a használatát, mert azon kívül, hogy mikor megnyitja a lejátszót, megnyomja és szól valami Random dal, nem sok értelme van -
CarajoEsp
senior tag
válasz
viewdetails #5978 üzenetére
Ez oké, de ha van mondjuk öt Elvis, meg öt Bob Dylan számom és ezeket akarom berakni együtt egy lejátszási listába, akkor ez magyarán csak úgy megy, ha kibogarászom őket egyenként a másik 10ezer szám közül.
-
CarajoEsp
senior tag
Kérdés a lejátszási listához. Valahogy az megoldható, hogy bele tudjam tenni azt a számot, amit épp hallgatok? Mert 7gigányi zene van a telón, és a dalok hozzáadásánal ömlesztve látom a számokat, így meg elég nehéz hozzáadogatni, meg rászűrni.
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
Coyote2000 #5938 üzenetére
Látod a naptárat és kiemelve, azokat a napokat, ahol van esemény. De, hogy mi az, azt nem csak ha rányomsz, ekkor megjelenik a Widget, ahol meg tudod nézni, hogy mit írtál fel.
Ezen kívül van egy jegyzet, amire, ha írsz, akkor megjelenik a widgetek között, szóval ha feloldod a teló és beleírtad, hogy "Este hétkor tali", akkor minden ott fog vírítani, amíg át nem írod. -
CarajoEsp
senior tag
válasz
Coyote2000 #5936 üzenetére
Nincs ilyen funkció a készülékben, de ha a Widget az alapképernyő, akkor oda ki tudod rkni a naptára és látod, ha esemény van, valamint az ott kitehető jegyzetbe, be tudod írni, és látod.
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
viewdetails #5871 üzenetére
Én például néha játszanék, noh nem sokat, de pl. egy-egy pókert szivesen, mivel élőben unalmas, meg nem is tudok, de itt munka közben, el lennék vele.
A megoldás, nem megoldás, nem működik sajna, Annyi mindenképp pozitív, hogy bejövő MMs-t csak nem fogadja, de látszik, hogy küldtek így legalább egyeztetni tudsz a küldővel, hogy mi a frászt akart -
CarajoEsp
senior tag
válasz
starwars56 #5868 üzenetére
És akkor View-et annyival egészíteném ki, hogy Nem lehet hátteret berakni, csak a képernyőzárhoz lehet képet betenni.
Amúgy ezzel a p-s szofttal elég lassú a java, nem zavaróan, de egy Samuhoz hasonlítva, eléggé jelentős a különbség.
View: Tudsz már valami pluszt esetleg a T-s mms hibáról?
-
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
viewdetails #5818 üzenetére
Fene abba a negatív próféta lelkedbe, fogadni se tudok
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
viewdetails #5815 üzenetére
Közben megnéztem a fogadó készüléken nem érkezett meg, de a telóból az elküldött üzenetekbe került. E-mail címre se került át. Szóval visszavonom, valami nem gilt.
Engem mondjuk ez nem fog zavarni, az jobban zavarna, ha nekem nem érkezne meg az MMS. Szóval ezt kellene már csak tesztelni -
CarajoEsp
senior tag
Nos megoldódott, de gebaszos, mert az MMS beállításoknál nekünk kell létrehozni a profilt, és a Hozzáférési pontnak nem lehet az MMS-es Apn-t megadni, csak a Net-et. Ekkor elküldi.
-
CarajoEsp
senior tag
T-s kártya, P-s szoft, egyelőre nem küldte el az MMS-t.
Mondjuk MMs küldésben énis szűz voltam előtte. -
CarajoEsp
senior tag
válasz
viewdetails #5758 üzenetére
Bár, ha megmondjátok, hogy a léptetésnek mi értelme, főleg úgy, hogy mindíg annál a számnál tesz vissza a lejátszó, amit épp hallgatsz, és ha az nem az első öt, akkor nem is látszódik, megemelem a kalapom
Szóval mi értelme a léptetésnek? Belépsz a lejátszóba, megnyomod, elindul a zene, de utánaa felső dedikált léptetés gombnak van funkciója?
-
CarajoEsp
senior tag
Nos, van egy jó hír. Lehet páran tudják, de nemsokára elérhetővév válik egy Garmin térképből gyártott We Travelhez veló térkép Java-s felület alá.
A Sony Ericsson magyar közösségi oldalán készíti el egy tag, ebben állítása szerint már használható minőségű térkép van magyarországhoz, így elméletileg ezzel lehet, hogy ha nem is profin, de megoldható lesz a navigáció. -
CarajoEsp
senior tag
válasz
Racecam #5749 üzenetére
Szerintem háttérnél magára az LG-re gondolhatott.
Egyébként ezzel a P-s szoftverrel igazi királyság lett a telefon, összesen két olyan helyet tudok mondani, ahol ha javítanának még egy picit a görgetőrutinon, akkor már majdnem Iphone szint lenne. Az egyik az SMS, a másik a Galéria.
Egyébként, félelmetesen sokat gyorsult, meg az O-hoz képest is.
Ha egyszer rendbehozzák azt a hülye Java-t, akkor leteszem a kalapom. -
CarajoEsp
senior tag
válasz
Racecam #5743 üzenetére
Az már az előző szoftokban is ott volt. Egyébként, amire külföldön panaszkodnak, az még mindíg a Java-s játékok sebessége. Ami persze számomra is fura, együtt azzal, hogy az M-toyos játékok tökéletes sebességgel futnak. Szóval ilyeneket simán gyárthatna még az Lg, vagy telepíthetővé tehetné a Gd900-as játékokat is.
-
CarajoEsp
senior tag
Igen, ezt énis hosszú idő után vettem észre, kb. akkora felüdülés volt, mint amikor rájöttem, hogy lehet ezt a telót üzletinek használni, egyszerűen alapképernyőnek a Widgeteket rakom és amit éppen aktuálisan akarok, azt beírom abba a pici jegyzetbe, így minden bekapcsolásnál látom
-
CarajoEsp
senior tag
Eddig vajon volt-e?
Galéria, fektetett nézet, nézegeted a képet, ha jobbra-ballra tologatod, akkor mozognak a képek ez gilt. Ám ha Le-Fel, akkor megjelennek a kép adatai.
Noh, ezt ki tudta?
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
viewdetails #5658 üzenetére
Nos, kálváriám véget ért, de nem volt egyszerű. Szóval, visszatettem az O-s szoftot, aztán letöltöttem mégegyszer a P-s szoftot, és most felment, működik, nem vibrál, igaz a fájl mérete kisebb, mint az először leszedettnek, holott azt mostmár sehol se találom.
A lényeg a lényeg...működikUpdate: Valaki próbálja ki a következőt
Galéria, megnyit egy képet, telefont eldönti, és elkezdi nagyítani a képet, mondjuk két lépésben. A másodiknál megjelenik-e a vissza nyíl és a beállítási gomb és ott is marad a képen, avagy sem? -
CarajoEsp
senior tag
Nos, akkor most megint újdonságot mondok remélem...belinkelt ide View(ha minden igaz), egy V10P-t, amit mindenki telepített és meg is voltak vele elégedve. Nos ez az, amit handy Faq-on írnak, és 225 mega. Én viszont telepítettem egy V10p-t, ami a Mylgarenan van, és csak 224 mega. Ezzel voltak a gondok. Viszont, azt a kdz-t, amit a Handyn linkeltek, nem tudtam kitömöríteni, nem frissíti vele a telót a program kiakad. Mindent megpróbáltam, nem működik, ráadásul többen is panaszkodnak ugyanerre a fórumokon.
Szóval valaki be tudná linkelni(igen tudom többször volt, de kíváncsi vagyok), hogy honnan frissítette a V10p-t? köszönöm.View Nem a beégés az idegsítő, hanem a vibrálás. Egyébként, hátha tége érdekel
http://is.gd/3GRLL ez a Handy-s(Én ezzel nem tudok frissíteni a Kdz-t még kitömöríti, de utána Cab kitömörítési hibára hivatkozva kiakad)
És http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/KM900/ADEUSV/V10p_00/V10P_00.kdz
itt egy atom más méretű V10P-van, amit viszont tudok telepíteni gond nélkül.Szóval nem értem én ezt
-
CarajoEsp
senior tag
Nos, O-s szoftverrel a beégés megoldva, fura ez az egész...nemértem, nemérdekel..
Kérdés...fektetett telefonnal, ha beléptek a galériába, akkor a töltöttség és a térer jelző, eltűnik, vagy ottmarad??
Illetve, ugyan így, ha beléptek és utána döntitek meg a telefont, akkor ugyan ez a kérdés. -
CarajoEsp
senior tag
View igazad volt. Visszatettem az O-s szoftot, még nem volt ugyan Fr, de Playlist működik
Kész ez az egész
-
CarajoEsp
senior tag
V10O-s szoftver volt eddig a telón, egy ajzó grand gond nem volt vele. Szóvl ez a szoft miatt van. Most visszateszem az O-t, ha azzal is ilyen, akkor elátkozom magam, hogy szenvedtem vele és elvszem gariba, ha megjavul, akkor elátkozom magam és azért a szaros Playlistről lemondok
-
CarajoEsp
senior tag
Nos, akkor ez mindenkinek tökéletesen, csak nekem szarakszik, most előjöttek azok a hibák, amikre többek panaszkodtak. Képernyővibrálás, képbeégés...szóval megy vissza a V10o
-
CarajoEsp
senior tag
Vibrálás megjavult, igaz azóta 1-ről csutkára töltöttem a telefonomat
-
CarajoEsp
senior tag
Nos vibrálás megmaradt, bár nem igazán zavaró. Egyelőre marad ez, mert minden működik benne, aztán a köv már csak akkor lesz, ha valami űerszuper szoftver jön ki hozz.
-
CarajoEsp
senior tag
Közben nézem az új Pc Suitot és lehet ti tudtátok és csak nekem új, de faszán névvel, képpel, adatokkal lehet lementeni a Névjegyzéket, amit utána ugyan így vissza is lehet tölteni tökéletesen.
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
viewdetails #5569 üzenetére
Semmi...nekem is volt, kétszer használtam, de a minősége elég gáz.
U.I.: Egyébkén van abban amit mondasz, eddigi FR-ek alkalmával csak az adatok tűntek el a telóról, de a Képek,zenék, dokumentumok megmaradtak
Most viszont az összes kép és film eltünt, mint szürke szamár, de a zenék megmaradtak
Fene se érti -
CarajoEsp
senior tag
válasz
viewdetails #5562 üzenetére
Fr megoldotta a dolgot, úgy néz ki mostmár jó, tulképp egy feltuningolt V10O-s szoftver, nekem eddig is az volt, nagy változás nincs, ami baromi jó, a Playlist és a Kamera nagyon gyors lett.
-
CarajoEsp
senior tag
Nos...V10P frissítve, ami feltűnt
Szoftveres hiba a képernyővibrálás, itt rögtön jelentkezett, pedig V10o-val sose volt ilyen gond. Szoftvert, még nem néztem egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest