Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bllo
tag
Hi!
Be fog esni most nekem egy teló, így az Aréna eladósorba kerül, de csak egy rövid ideig, utána elajándékozásra kerül, ha nem fut be érdeklődés! Dobjon PM-et, aki szeretne egy stabil Aréna tulajdonosa lenni!
-
bllo
tag
Szintén csekkoltam a FAQ-t, igen kiváló lett, szerintem egy-egy új ember szinte minden kérdésére megtalálhatja benne a választ.
Már csak azt kellene elérni, hogy aki a topikba lép, az előbb olvasson, aztán kérdezzen!
Erre nem lehetne megoldás, hogy már a topik címébe elhelyezzünk valamiféle "Mielőtt kérdeznél olvasd el az 1. hsz-t, és használd a keresőt!!!" szöveget?De a lényeg az, hogy maxirespect viewdetails-nak és obaldihun-nak, meg akinek még munkája van benne!!!
-
bllo
tag
Én be kell valljam, rettentő kíváncsi leszek.
Persze lehet, hogy mindössze néhány 320x240-es JAVA app kerül ki, mint a spanyol viasz újrafeltalálása, de mi lenne, ha mondjuk a kijelző teljes felbontását kihasználó JAVA appok jönnének? (állandó töltő dugás-húzás, de azon kívűl)
Vagy, kimondani is örömteljes, mondjuk natív appok látnának világot . . .No, nekem ma országjárásom lesz szakdolgozatleadás címén, remélem mire hazaérek, már olvashatok itt valami megfejtést, hogy mivel is ajándékozott meg minket az LG Istene
-
bllo
tag
Sziasztok!
Hát ezt nem hiszem el, hová lett a régi problémafeltárós-közösségépítős morál?
Minden második hozzászólásban azt kell elmondani valakinek, hogy a V10F a legújabb szoft, meg hogy hogyan kapcsoljon adattár módba? Ehhh...Ez még hagyján, de azt látni, hogy mindenki a szerencsétlen hátlapot nyomkodja...
indul az appstore arénára is, inkább ez legyen a nap híre, mint az, hogy merre nyöszörög...
-
bllo
tag
válasz
olbaidhun #9087 üzenetére
Én nagyon szeretem a beépített mail-klienst, főképp azért mert a 15 perces lekérési időközzel majdhogynem push-email-ként tudom használni, fontos, hogy egyből befussanak a mailek.
Meg aztán szerintem jobb így, hogy offline is hozzáférhetőek maradnak a mailek, a csatolmányokról már nem is beszélve (bár ott az a fránya 2 megás limit kissé rosszul esik).Viszont mióta kiürítettem a kukát, minden egyes mail lekéréskor rommáfagy a telefon, akksi ki-be segít csak. Akár kézileg indítványozom a lekérést, akár automatikusan teszi. Ilyet látott már valaki? Ötlet? nem akarnék FR-t
-
bllo
tag
Na szép!
Köszi a hozzászólást, immár napok óta szívat az Arenám az "E-mail lista tele van" üzenettel, holott alig ha 50 mail van benne . . .
Már épp írni akartam, amikor elolvastam hozzászólásod, és voilá', a fránya kuka ürítése gyógyírt hozott bajomraNo, most ismét irány a fórummentesség egy darabig, de szakdologzatom elkészülte után ráfekszem majd én is a moddolt FW-re, és beszámolok a fejleményekről!
Bár értenék valami a programozáshoz, akkor aktívan kivenném a részem a hekkelésben . . . -
bllo
tag
Hát gyerekek! A csokoládés cikket olvastátok?
Ott írtak a Wisepilot nevű progiról, ami elvileg jó megoldás tbt navigációra . . .
Valaki próbálta már?Én ha lesz ma egy kis szabadidőm biztosan levadászom, és rápróbálok!
-
bllo
tag
Ez meglévő jelenség nálam is, de teljesen rapszodikus. Volt amikor FR után villámgyorssá vált, aztán megint tetűlassú volt . . .
Újraraktam az OM-t, változás semmi. Pár nap múltán megint újraraktam, és voilá' mint a villám ismét . . . Nem találtam a logikát a dologban, de megéri próbálkozni vele . . .@6189: Legen . . . wait for it . . .dary!!!!
-
bllo
tag
válasz
CarajoEsp #6057 üzenetére
Hmmm, na igen, nekem is úgy rémlik, hogy a V10V-re frissítéssel jelent meg a probléma . . .
Egyébként tény, a jelenség maga egyáltalán nem zavaró, csak furdal a kisördög, hogy nem-e kijelző hiba lesz. De gondolom még 1-2 FW frissítés, aztán megszűnik a probléma.
Ha pedig mégsem, akkor majd nem sokkal a garancia lejárta előtt cseréltetek egyet . . . -
bllo
tag
válasz
CarajoEsp #6055 üzenetére
Igen, pontosan így van, a viszonylag állandó fehér és világos részek szoktak beégni.
Állapotjelző sáv, vagy a háttér bizonyos részei.Viszont én csak bizonytalan vagyok annak tekintetében, hogy ez most kijelzőbetegség, vagy FW probléma . . .
A T-hez meg persze lusta vagyok bemenni, lehet, hogy telefonon kéne megzaklatni őket, hogy ilyenkor mivan-e. cserebere, vagy mi? -
bllo
tag
Új, érdekes jelenség:
Immár másodszor fordult elő, hogy az Opera Mini indításakor a Loading helyett az Installing felirat fogadott. Tehát effektíve előzmény nélkül úgy érzékelte, mintha az első indítása lenne, gyakorlatilag FR-elte magát . . .
Ez kissé furcsa, bár annyiból örömteli, hogy jóval gyorsabb lett. Annyiból pedig zavaró, hogy most vadászhatom össze újra az RSS feedeket.
Várom már az OM 5-öt, hátha gyorsabb, stabilabb és magátólforgolódós lenneBluetooth webcam-ra pedig még nem találtam megoldást, a kollega által fentebb linkelt dolog nagyon nem ez . . .
-
bllo
tag
válasz
Platina113 #6007 üzenetére
Érdekes, ilyen problémákról én még nem hallottam, azt valószínűsíteném, hogy baj lesz a kütyüvel.
Ettől függetlenül rápróbálhatsz egy szoftverfrissítésre, vagy egy Factory Reset-re, esetleg mindkettőre, hogy lásd megoldja-e a problémát.
Szerintem még az FW frissítés előtt próbáld a FR-t, mert az semmiképpen nem garivesztéses, bár beszámolók alapján az FW frissítés sem az . . . -
bllo
tag
válasz
viewdetails #6005 üzenetére
Mondom, úgy emlékszem a PC Suite súgójában volt, nézd meg ott!
Aztán ha többen látjuk, akkor elkezdhetjük halkan pletykálni, hogy a következő szoftverfrissítésben már benne lesz, aztán pár hét, és az összes fórumon fogják várni a "nagy októberi" webkemes szoftverfrissítést -
bllo
tag
válasz
viewdetails #6003 üzenetére
Hmmm, Danke Schön!
Ki is próbálom estére!Egyébként az a fura, hogy talán a PC Suite súgójában, vagy a Manualban volt egy rész az Arena webkamként használatának mikéntjéről, de ez magában a programban nincs benne, legalábbis én nem találom. Tehát lehet, hogy volt ilyen feature a telefonban, csak kivették?
Vajon előkerül ez még? Gondolom jobb minőséget adna a PC suite-tal együttműködve mint így valami Java-s app-pal . . . -
bllo
tag
válasz
viewdetails #6000 üzenetére
Igen, tény.
De amire én használtam, SMS-ek közt keresni, illetve névjegyek közt keresni plusz adatok (pl: munkahely) alapján, na olyanra itt még nem találtam megoldást . . .
Tudom, vállalható kompromisszum, én is inkább a zsiráfnyakhőmérő hiányát fájlalom . . .Egyébként pont tegnap próbáltam ki a Phone Remote Control nevű appot, kiválóan működik, ha esetleg valaki pc-je távirányítására, neadjisten Presenter-ként akarná használni arénáját!
A napokban megejtek egy vadászatot, hogy mondjuk létezik-e működő app a Bluetooth webcam-ként való alkalmazásra . . .
-
bllo
tag
válasz
viewdetails #5990 üzenetére
Nem rossz az a smart kereső dolog. Pl ha valami iszonyat régi sms-t keres az ember, vagy ilyesmi merül fel, akkor hasznos és kényelmes, volt ilyen az ex-nokiámban . . .
Bár az egy másik dolog, hogy amíg hasonló rendszerességgel lesznek FW frissítgetések, meg FR-ek, addig úgysem gyűlik be annyi sms, hogy kereső kelljen hozzá -
bllo
tag
válasz
viewdetails #5960 üzenetére
Már csak hogy a kézrátéttel való mellnagyobbítást ne is említsük, ugye?
-
bllo
tag
válasz
viewdetails #5853 üzenetére
Ez a memóriarekesz-kiürítés mit is jelent pontosan?
-
bllo
tag
Hát na neeeeeee. Mármint persze együtt örülök Veled, de azért na.
Leírom hát én is telefonhasználati szokásaimat, és ítéljétek meg, hogy reális-e az üzemidő:
Telefon non-stop bekapcsolva, az e-maileket automatikusan csekkolja 15 percenként, így 3g bekapcsolva. Napi mondjuk fél óra böngészgetés, 5-6 e-mail, ugyanennyi sms, 20-30 perc beszélgetés, 1 óra zenehallgatás, semmi wifizés. Automatikus fényerő, nem sok tapicskolás.
Ilyen kondíciók mellett ha reggel lehúzom a töltőről, akkor estére ismét töltőre kell tennem, mert különben következő nap valamikor délután-késő délután jön a lemerült akksi jelzés . . .
Most akkor ez reális?Más oldalról megközelítve, felmerült itt korábban az akksivásárlás ötlete, és valaki linkelt is be kompatibilis akkumulátorokat. Viszont a legnagyobb ott is 1000 mAh-s volt, tehát azzal nem látnék túl nagy előrelépést . . . Ötlet, javaslat?
-
bllo
tag
válasz
Lopottmotor #5665 üzenetére
Ühümm, ez így már megnyugtatóbb . . .
Egyébként tényleg elég jó szoft, ma az ébresztés is ment szépen, majd idővel próbálgatom a dolgokat, hogy minden részt meglessek, playlistek mennek, úgyanúgy, mint a V10V alatt . . .Egy észrevétel: nem tudom, hogy korábban is így volt-e, de ha egy adott képet lesek a galériában, és belenagyítok, csak először tölt, utána olyan mintha becache-lné, és tök folyamatosan azonnal nagyít-kicsinyít . . . Pluszpont, ha ez eddig még nem volt meg. Bár persze lehet, hogy csak nekem nem tűnt fel eddig.
De az Opera Mini megint/még mindig baromi lassú . . .
Illetve egy hangyafasznyival mintha a beéptített böngésző is javult volna . . . -
bllo
tag
Nálam is felkerült a V10P_00, a színek csodásak a magenta után, a frissítés is sikerült elsőre.
Hatalmas differenciákat még nem észlelek, bár megy a Tecső, ez előrelépés.
Bluetooth probléma nem merült fel, nálam Nokia HF-300-al kell párosodnia a kocsiban, és gond nélkül megtalálta fw frissítés&FR után . . .
Viszont a halvány beégések megmaradtak. Csak zaklat a kisördög, hogy cseréltetni kellene . . .
-
bllo
tag
válasz
viewdetails #5384 üzenetére
ááá, mostanáig nekem a 8 gigás belső memória is hatalmas, simá elférek rajta a cuccaimmal, plusz még adatok hurcibálására is tudom használni
majd csinálok róla mentést PC suite-tal, aztán úgy . . . -
bllo
tag
válasz
viewdetails #5382 üzenetére
Köszönöm, ha szabaidős napom lesz, akkor csinálok mentést, és rápróbálok!
-
bllo
tag
válasz
viewdetails #5376 üzenetére
1, telefonon állítom be
2, a feladatnál nincs ismétlődés
3, nem segít a feladat megnézése, az ikon marad.#5377: igen, az Opera Mini nekem is újraindította párszor a kütyüt, főként youtube-próbálkozásnál. Ha meg nem indul újra, akkor sem megy Miniből sem a youtube, kiírja, hogy nem támogatott, vagy valami ilyesmi . . .
-
bllo
tag
válasz
viewdetails #5374 üzenetére
Persze, az olyan problémákra, amelyek újraindítással, vagy az orosz szervízkönyv (ütögetés-földhözvágás) alapján orvosolhatóak, nem kérek segítséget
Tehát still the same . . . -
bllo
tag
válasz
viewdetails #5372 üzenetére
Ohh köszönöm, de Windows-on és Nokián nőttem fel, a rendszeres reboot félegészség, ezt tudom, és meg is élem
-
bllo
tag
No, nálam is beindult az Aréna-sztrájk
A kisebbik baj az, hogy nem megy a youtube semmi pénzért sem
Wifin nem próbáltam, de sima 3g-n sem, bejön az oldal, de ahogy videólejátszásról lenne szó, bejön a felület, töltögetni próbál, majd időtúllépésre hivatkozva feladja . . .
Illetve a naptár nálam is megadta magát, bármilyen hangot állítok is be, sajátot, vagy alapértelmezettet, nem jelez. Illetve a hibajelenség leírásához hozzátartozik az is, hogy az esemény idejének lejártával is ott marad a kis naptárikon az állapotjelző sávban, az esemény törléséig nem tűnik el. V10V-ről beszélünk.Ez a memória visszaállítás helyrehozta valakinek a dolgot?
Vagy egyéb ötlet-javaslat bármelyik problémára? -
bllo
tag
válasz
viewdetails #5332 üzenetére
Nincs nekem bajom a JAVA appokkal, csak legyenek gyorsak, fussanak 480x800-ban, ne legyen ott alul az a szerencsétlen D-pad, és lehessen őket normálisan vezérelni
Szóval akkor várjuk a Messiást, és sűrű imákat irányozunk az LG K+F részlege felé . . . Hát okés
-
bllo
tag
válasz
viewdetails #5330 üzenetére
Hehe, persze pont azért van Arénám, hogy majd ne buzeráljam
Egyébként magam sem tudom miért szeretném én turn-by-turn-re használni, hisz van célszerszám Igo-val, de azért a tudat, hogy itt is meglegyen
Bár ez a 1,5 Gb-os méret elborzaszt, hisz akár IGO-ho, akár Garmin-hoz ennek tizede a teljes Magyarország térkép . . . Ez vajon hogyan létezhet?De legalább az üzenetes lassulás egy olyan feature, amit mindenki Arénája tud
Amúgy okos emberek tudnak valamit arról, hogy mikorra lesz vajh' Arénára is szoftver az LG app store-jában? Illetve azok is csak JAVA-s cuccok lesznek-e, vagy valami natív megoldással olyanok, amik tényleg jók?
-
bllo
tag
Barátkozásom az Arénával következő bejegyzése következik
Mostanra sikerült megszokni a touchscreen kezelést, bár részegen még mindig nem megy az üzenetírás
Egy-két érdekességen kívűl egyébként teljesen megbízható a kicsike manapság, egyedül az akksi az a rész, mely eléggé harmatosan teljesít. Általában naponta etetem, a két napot még nem mert megkockáztatni.
Idevágólag lenne is egy kérdésem, én mostanáig hűséges Nokia tulaj voltam, és ott ugyebár elég általános jelenség, hogy az akksi-visszajelző sokáig maximumot mutat, ám ha innen elindult lefelé, akkor onnantól kezdve fél nap, és üres. Az Arénánál ez lineárisabban működik? Teszem azt, ha két csíkot mutat a töltöttségjelző, azzal el lehet még vállalni egy napot?A másik kérdésem pedig az volna, hogy V10V-vel általánosságban gördülékeny és gyors a szoftver, viszont az sms-ek közti böngészéskor halálosan-szaggatós. Pedig effektíve nem beszélhetünk túl sok, kb olyan 50 sms-ről. Ez másnál is megvan?
A GPS tesztelését is tervezem hamarosan, ha jól szűrtem le a kommentekből, az AmazeGPS-t érdemes használni turn-by-turn navigációra, ugye?
Ehhez van magyar hang, illetve valamilyen offline-osítási megoldás, hogy ne generálja folyamatosan az adatforgalmat? -
bllo
tag
Két dolog:
1, V10V alatt tényleg működik a playlist, szintén tanúítom.2, Ma megadta nekem a felfedezés örömét a kütyü! Nem tudom, ki-mindenki tudott már róla, de én ma jöttem rá, hogy ha kezdőkérpernyőn az ember a felső állapotsávra bök, akkor onnan lenyílik egy gyorsmenü a tényleg legfontosabb dolgokkal! Szóval, ha ez csak nekem volt újdonság, akkor sorry, de ha nem, akkor próbáljátok ki, nagyon kellemes találmány!
-
bllo
tag
megnéztem, v10v, playlist működik perfektül...
-
bllo
tag
No, akkor megint jöjjön tőlem a sírás-rívás
Érthetetlen módon a factory reset után 4-5 nappal már ismételten lassul a teló, az Opera Mini, meg kezd ismét használhatatlanul belassulni . . .
Nem telepítgettem semmit, igazából nem találom a jelenség reális okát . . .
Viszont nincs kedvem 3 naponta Factory Resetet tolniÖtlet, javaslat?
-
bllo
tag
Egy kis minőségteszt. A hétvégén volt egy kis kertiparti, ahol hogy-hogynem előkerült pár hangszer, és elkezdtem videózni az Arénával.
Bár a kép teljesen sötét és csapnivaló, számomra teljesen meglepő módon a hangminőség igen jó. Főképp ahhoz képest, hogy szabadban kellett kihangosítatlan hangszerek hangját rögzítenie.Itt csekkolható:
http://www.youtube.com/watch?v=wAZo-ykfJ3o
http://www.youtube.com/watch?v=rQjPspto4bI
http://www.youtube.com/watch?v=S6ucL2yy14Q -
bllo
tag
Igen, ismerem ezt a szokást
Csak nálam olyankor fordul elő, amikor jól sikerült a buli . . .
Így aztán olyan dolgokat írogatok amiket nem kellene, ráadásul a csökkent mozgáskoordinációs készségeknek köszönhetően indokolatlanul sok szerencsétlenkedéssel és energiabefektetéssel -
bllo
tag
Igen-igen, arról tudtam, de azt már nem, hogy ez sugárzásnál is így működik
De legalább ma is okosabb lettem
Azt hiszem hamarosan megterrorizálok pár debreceni kocsmát!
Kíváncsi leszek, hogyan reagálnak egy diszkózenés helyen valami kellemes Iron Maiden-re, vagy épp egy rockkocsmában a fúziós jazz-re
Majd dokumentálom a kísérleti eredményeket! -
bllo
tag
válasz
jooker82 #4836 üzenetére
Miért kellene hozzányúlni? Én direkt ilyen bojkott jelleggel gondoltam, tehát pontosan ezért is mondtam, hogy egy aktív frekvenciát akarnék "felülsugározni" . . .
Tehát ha pl látom-hallom, hogy Danubius megy benn, akkor beállítom a transmittert 101.1 MHz-re, és hadd menjen a móka -
bllo
tag
Nem tartom valószínűnek, hogy bárki is rájönne a dolog mibenlétére, ha ügyesen csinálja az ember. Meg persze érzéssel, tehát nem biztos, hogy a péntek esti XY DJ mixébe Slipknotot kell csempészni
De mostantól nem lesz lelki békém, amíg végre nem hajtok pár ilyen hadműveletet -
bllo
tag
válasz
CarajoEsp #4831 üzenetére
hmmmmm . . .
Akkor a távolság dologra tényleg megoldást kell még találni, mondjuk én úgy terveztem, hogy az is elég, ha pár méteres közelségben vagyok . . .
Nem is baj, szeretem a kihívásokatÉs bár elítélendő, de nem feltétlenül az a célom, hogy szeressék amit játszok nekik. Sőt, őszintén megvallva még kíváncsi is vagyok, hogy mennyire lehet egy-két helyet így kitakarítani, ergo mennyire lehet elüldözni bizonyos "fogyasztói csoportokat"
-
bllo
tag
Üdv!
Segítsetek legújabb gonosz tervemben, osszátok meg velem tapasztalataitokat!
Egészen konkrétan az érdekelne, hogy mi történik abban az esetben, ha az FM transmitterrel olyan frekvencián próbálok sugározni, ahol egyébként is megy adás. Tehát pl valamelyik rádió frekvenciáján. Sajnos most nem tudom kipróbálni, de ilyenkor mi az eredmény? Valami kaotikus zűrzavar, vagy elnyomja a telefon az eredeti csatornát?Nagy tervem, hogy a következő kocsmában, ahol valamilyen rádióból trágya zene szól, ott egy elegáns lépéssel, no meg kedves telefonom hathatós segítségével átveszem az uralmat a zene fölött, és hirtelen kedvenc playlistem fog szólni
Ilyen tervek vannak, várom az ötleteket, véleményeket.u.i.: ma már pontosan ébresztett a kicsike
-
bllo
tag
No, fejlemények. Ugyebár panaszkodtam korábban a lassúságra, főként Java-s appoknál, lásd Opera Mini . . .
Namost csináltam egy szép kerek backupot, aztán megkapta a factory resetet.
(bár szkeptikus voltam, hisz a V10v-re frissítés után már kapott FR-t)És csodák csodája, az Opera Mini mintha megtáltosodott volna
meg úgy az egész egy fokkal barátibb. Mostmár csak abban bízom, hogy holnap felkelt a megbeszéltek alapján, és nem késem el emiatt a melóból
-
-
bllo
tag
válasz
Viktor0610 #4738 üzenetére
Ezer hála és köszönet a felvilágosításért
-
bllo
tag
Üdv!
Most a témát elnézve, biztosan rosszul teszem, hogy ilyet írok, de akkor is meglepett.
Szóval a kicsikém V10V-s szoftverrel ma elfelejtett felkelteniNode végülis spongyát rá, csak többet ne csinálja.
Viszont tegnap észrevettem egy nagyon komoly hiányosságot az üzenetkezelésnél!
Az a helyzet, hogy hiába fektetett nézet, meg qwerty kiosztás, 4 sör, és 4 gin&tonic után nagyon romlik a szövegbevitel pontossága, igazi kín rajta írni!!!
-
bllo
tag
hmm-hmm. Egyre inkább elbizonytalanodok.
Ezen tények ismeretében akkor szerintem ha lesz pár fölös órám a napokban, akkor csinálok egy nagy mentést, aztán megnézem, hogy egy Factory Reset segít-e a dolgokon.
Ha ez nem jelent megoldást, akkor előhozom a képrenyő-beégést, meg a lassulást, és a T szervíz felé veszem az irányt -
bllo
tag
Üdv!
A kijelzőproblémák lecsengése után lenne még egy kérdésem!
Nektek milyen sebességgel futnak a JAVA-s alkalmazások?
Teszem azt, pl az Opera Mini, vagy a Google maps. Mert nálam erőteljesen szaggat pl az Opera Mini, elég kínlódás vele a scrollozás, meg az egész olyan szaggatós.
És most nem tudom, hogy ez általános jelenség, amit a JAVA futtató környezet okoz, vagy ez csak nálam van így?
De ugyanezt az akadozást érzékelem játékoknál is, vagy egyéb JAVA-s appoknál . . .Illetve szintén kérdés még, hogy van-e az opera mini-n kívűl még normális fullscreen app, ami elérhető az Arena-ra? Mert nem nagyon találtam sehol!
-
bllo
tag
válasz
viewdetails #4636 üzenetére
Belépsz a galériába, és elforgatod a telefont vízszintes helyzetbe. Majd nézd meg a képernyő azon részét, ahol korábban a felső állapotjelző sáv volt. A térerő meg az óra elég durván látható . . . Nálam/nálunk legalábbis . . .
-
bllo
tag
válasz
Lopottmotor #4630 üzenetére
Hát, jó kérdés. Eddig nem használtam az energiatakarékos módot. Viszont most megnéztem, tényleg kikapcsolja. Bár gondolom az automatikus fényerőnek is valami hasonló, energiaspórolási célja van.
Egy szó mint száz, lövésem sincs, de a beégést nálam egész jól orvosolja. Szóval akkor gondolom itt most megjeleni a személyes mérleg, hogy melyik a fontosabb, az akksiidő, vagy az, hogy ne idegesítsen a vibrálás-beégés . . .
-
bllo
tag
No, tegnap este pár hozzászóláson felbuzdulva kipróbáltam az automata-fényerő dolgot, és voilá, a vibrálás minimalizálódott, a beégés pedig eltűnt . . .
Így már nagyon szoftvergyanús a dolog, legalábbis számomra, mint laikus számára.
Akinél megvan még szintén ez a probléma, az szerintem szintén próbáljon rá erre a megoldásra . . .
Így szerintem a T szervízt is kihagyom, mivel úgyis csak meló után tudnék bemenni, akkor meg eléggé őrültekháza van a belvárosban, feleslegesen nem túráztatom magam . . .
Viszont érdekel, hogy ez másnál is megoldja-e a problémát! -
bllo
tag
No, akkor szerintem holnapig várok még kommentekre, hogy miből eredhet a probléma, aztán lehet bemegyek a T-hez, hogy náluk mit mondanak . . . Bár nem sokat nézek ki elsőre belőlük.
Bár talán annyi állhat a szoftveres eredet elmélete mellett, hogy csak bizonyos képernyőkön figyelhető meg a villódzás és a beégés. Ha hardeveres hiba lenne, akkor nem kellene minden képernyőn megjelennie ezeknek a jelenségeknek vajon?
-
bllo
tag
válasz
Lopottmotor #4589 üzenetére
Közben rájöttem, hogy akkor a legészrevehetőbb, ha a galériában oldalra fordítom a telót. Ugyanis akkor a fenti állapotjelző sávon az óra és a térerő szinte teljesen jól látszanak.
Szóval akkor vibrálástól beégésig megvannak ugyanezek a tünetek, és az előző szoftverrel még nem voltak meg?
-
bllo
tag
Na, most mégis elkezdtem parázni.
A vibrálás még hagyján, bár mióta megláttam, folyamatosan szúrja a szememet . . .
De Neked is van olyan, hogy beég valami a háttérbe? Először akkor vettem észre, mikor kikapcsoltam a Bluetooth-t, és halványan ott maradt a jele még egy darabig. A másik pedig, hogy a képernyőzár-nak beállított kép (nálam effektíve az electric guitar nevű alapkép) ott van a négy kezdőlap és a kocka mögött beégve. Kíváncsiságból lecseréltem a képet, hogy nem-e mindig odarakja az aktuális képet halványban, de nem, a gitár körvonalai maradtak meg.
Akkor lehetséges, hogy mégiscsak kijelzőhiba áldozata lennék? Vagy az új fw-vel ilyet produkál Neked is? -
bllo
tag
Őszintén megmondom, én is vacilláltam a kettő között, de a robbanó Iphone-ok, meg a hírek arról, hogy garanciát vesztesz, ha leesik a telefon, meg a hasonló húzások miatt én végül úgy döntöttem messsze elkerülöm az Apple telóját . . .
Tény, hogy vannak egyértelmű érdemei, akár a sebesség, akár csak a rá elérhető alkalmazások száma terén, de én inkább az Arena mellett döntöttem . . .
-
bllo
tag
hmm, azért ez megnyugtató, akkor nem csak nálam van ilyen gebasz, és nem is hallucináltam, hogy régebben nem volt ilyen.
Csak mert egyébként perfekt a teló, és feleslegesen nem szeretném cseréltetni . . .
Szóval akkor valszeg valamelyik következő fw orvosolja majd ezt is!Amúgy jó meg kényelmes ez az LG updater, meg hát azért a gari sem ugrik tőle, csak azt sajnálom, hogy a T-s szoftot teszi fel, weather widget nélkül, meg sok magentával a menüben
-
bllo
tag
válasz
Levin01 #4549 üzenetére
Szóval cseréltetted a telót? Ha jól értem hasonlóak voltak a tünetek, mint az általam a #4561 -ben leírtak?
Ez még a 3 napos csereidőben volt, vagy később?
Mert én most nagyon nem vágom, hogy az új fw miatt lehet a képernyővibrálás, vagy be kéne vinnem a T szervízbe . . . -
bllo
tag
No, ismét jön a kérdés
Szóval tegnap felment a V10v fw, boldogság a köbön, viszont megjelent a korábban már más által említett képernyővillódzás . . .
Főképp a 4 főképernyőn észrevehető a homogén háttéren. Persze mostmár nem tudom megmondani, hogy az előző szoftverrel mindez jelen volt-e . . .Szóval érdeklődnék, hogy ez mennyire általános jelenség? Vajon az új fw tehet róla, vagy kijelzőhibás a drágám?
-
bllo
tag
No, íme a fejlemények!
Az LG updater segítségével felment a V10v, ezek után megtörtént a Factory Reset is. Visszaállítottam szépen mindent, és lásson csodát az ember, megszűntek a problémák . . .
Egy kis netezés, RSS felirakozás, meg mailcheckelés és 460 Kb adatforgalomnál járok.
Tehát akkor az adatszámláló hülyesége a régi szoftver sara volt. Bár még így is érthetetlen a jelenség, de legalább elmúlt!Egyébként tényleg gyorsabb, gördülékenyebb az új szoft, majd csekkolom szépen végig az összes funkciót, ahogy időm engedi!
Köszi a válaszokat és a segítséget!
-
bllo
tag
No, most csorog lefele az új firmware, meglátjuk változik-e valami!
Amint megvannak a fejlemények, beszámolokTényleg, fw frissítés után toljak factory reset-et is?
Névjegyek le vannak mentve, van más ami elveszne FR után? Remélem a belső memória, képek-zenék ilyesmi érintetlen marad! Vagy azokat is mentsem le, ha jót akarok?
Illetve utolsó kérdés: a beállításokat/profilokat/stb. le lehet menteni valahogy, vagy FR után mindenképpen állítgathatok be újra mindent? -
bllo
tag
válasz
Viktor0610 #4520 üzenetére
Hát én is pont ezt érzem . . .
Lövésem sincs, szerintem nem futhat semmi, tegnapelőtt lett elhozva a T-től, és nem is raktam rá semmit pár játékon kívűl.
Értetlenül állok a probléma előtt . . .
Most rápróbálok egy fw frissítésre, hátha az megoldja a problémáimat . . . -
bllo
tag
Köszi a választ!
Csináltam egy kis tesztet házilag adatforgalom mérésre, ami elég érdekes eredményeket hozott ki.
A böngészés tesztben először a beépített böngészővel néztem végig az index.hu címoldalt, a mobilarena.hu címoldalt, és beléptem iwiw-re. Ez így 6898 Kb adatforgalmat generált.
Második lépcsőben ugyanezeket az oldalakat látogattam meg Opera Mini alól, itt legnagyobb meglepetésemre 7157 Kb adatforgalom lett a dolgok vége, amit nem teljesen értek (tudomásom szerint a Mini használata kevesebb adatforgalommal kellene hogy járjon, legalábbis ez rémlik...)
Harmadjára pedig egy 100 Kb méretű levelet küldtem el saját magamnak, tehát elvileg körülbelül 200 Kb-os összforgalmat kellett volna mindennek generálnia, ehhez képest 21521 Kb adatforgalom jött ki. Mivel nem hittem a szememnek, megismételtem ezt az utolsó tesztet, és pár kilobyte eltéréssel megegyezik az eredmény.
Google Maps-re nem teszteltem, mivel azt még nem használtam, ha fogom is, akkor offline módban majd.
Tehát a fentiek alapján nagyon nem értem a dolgot, a web-böngészésnél is eléggé magasnak tartom a számokat, de a mailezéssel generált adatforgalom már teljesen érthetetlen számomra.
Kérlek, valaki, aki tud erre okosat mondani, az tegye meg!Hangminőség kérdésében nem lettem még okosabb, éjszaka dolgoztam, majd valamikor felhívok pár ismerőst tesztelgetés céljából!
Illetve felmerült még bennem kérdésképp, hogy léteznek vajon élvezhető játékok rá? Egy pár java-sat már kipróbáltam különböző fórumokról, de számomra leginkább lassúnak, akadozónak, és irányíthatatlannak tűntek . . .
-
bllo
tag
Üdv!
Tegnap óta jómagam is Arena tulaj lettem! Azt hiszem ennyi hozzászólás után már felesleges lenne a pozitívumait, és elégedettségemet ecsetelnem, így inkább a kérdéseimet sorolom fel szépen:
1, A legégetőbb kérdésem az lenne, hogy hogy a túróba generál ekkora adatforgalmat a kütyü? Tegnap délután vettem meg, azóta kipróbáltam rajta persze a netezést normál emberi méretek közt, beállítottam az emailfiókomat, dobtam is pár emailt, de a beépített adatforgalom számláló szerint mostanáig 282623 KB volt az összes adatforgalom. Ez hogyan létezhet? Vagy hiányozna egy tizedesvessző a szoftver által kijelzett értékekből? Ez itt most számomra elég érthetetlen, és mivel 500 megabyte-os adatcsomagom van, jó lenne tisztán látni a kérdésben. Van valakinek ötlete/tapasztalata a kérdéssel kapcsolatban?
2, Épp most beszélgettem rajta kicsit hosszabban, és valami horror volt a hangminőség, sokszor egy szót sem értettem a másik félből. Holnap felhívok pár embert, hogy megtudjam, melyik oldalon volt a hiba! Általánosságban jónak mondják a tulajok a hangminőségét?
A többi kérdés ki is ment a fejemből, ha eszembe jut, majd kiegészítem még a kérdések sorát, de addig is megköszönném, ha jönne valami válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest