Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
sani72
csendes tag
válasz
viewdetails #9851 üzenetére
hali.nem a beégés miatt cserélték,hanem mert hivást nem tudtam fogadni,a nem reagálás vágett,de biztos cseréltek,mert elkurták az összeszerelést. mivel meggörbitették a kijelző körül a körbefutó lemezt.ezért vissza-szervizbe,és hibátlanul jött vissza
egyébként én is kipróbálnám a jobb szoftot,de mivel ez tökéletesen müxik,na meg nem is merek belefogni,igy majd eccer talán. -
sani72
csendes tag
sziasztok,szép estét
tegnapi mem.kártya gondom ellenére ma megformáztuk n95-el a kártyát de sajnos igy sem látja az aréna
köv lépésnek már csak a géppel való formázást látom megoldásnak,csak előbb bekell szereznem egy adaptert.
ja és 3ébresztőidő van beállitva,de reggel csak egyszeri időben ébresztett,ez szoft hiba lehet?
kösz.hali. -
sani72
csendes tag
no mindegy,azért köszönöm a segitőkészséget
további kellemest,sziasztok.
-
sani72
csendes tag
gondolom a kártya jó,mert N95-ös felismeri.
-
sani72
csendes tag
megtisztitottam,semmi
Duvi:sajna ott sem látja.
-
sani72
csendes tag
szia mindenkinek
ma beraktam arénába 2gb-os sandisket.de sehogy nem ismeri fel.tudja vki mi lehet a gond?
-
sani72
csendes tag
N73 -as telón mindhárommal tudok zenét hallgatni,ezek szerint az Arena nem támogatja?
-
sani72
csendes tag
szóval senkinek nics ötlete miért nem játsza le a zenét headsett-el?
-
sani72
csendes tag
válasz
viewdetails #7646 üzenetére
köszi,de igen ez volt beállitva,ezekszint ez volt a gond
thx,ez a probléms megoldva
-
sani72
csendes tag
jaa,és ma reggel ébresztésnél olyat produkált,hogy nem a szundira nyomtam,hanem hogy duguljon be.najd bekapcsoltam és csak lestem hogy nem magyar rajta semmi
de egy ujrainditás megoldotta a problémám. ez gond lehet hogy angolra váltott?
-
sani72
csendes tag
szia mindenkinek
lenne 1 kérdésem az Aréna nem játsza le a zenéket bluetooth headsett-el mint pl. a nokia?mert ha leakarom játszani a zenéket,azt irja ki,hogy bluetooth már foglalt
tud vki erre gyógyszert?
köszi.
-
sani72
csendes tag
szép napot fórumlakók
én analfabéta vok az ilyen telódolgokhoz,igy nem is nagyon kérdezősködöm.
ha tlálok vmit a fórumban kipróbálom ha merem,ha meg nem merem akk. igy jártam
de még mindig aztmondom sokat kitudok hámozni a hozzászólásokból,vagy a kereső használatával bővitgetem enyhe tudásomat
én aztmondom ne háboruzzatok,inkább cexeljetek
további kellemes napot
-
-
sani72
csendes tag
sziasztok,szép koraestét. sajna most vettem észre,hogy a V10v-s verziónál megszünt létezni a videószerkesztőm
másnál is igy van aki T-s ,és ez a szoft van rajta?köszi.
-
sani72
csendes tag
sziasztok,szép napot mindenkinek
ma végre visszakaptam az arénám
lassan megvan 1 hónapja,de sajna2hetet szervizben töltöttugyanis kijelző cserén volt,és sztem gumikalapáccsal,meg csőfogóval rakhatták össze,mert a kijelzősarka elállt,mivel meggörbitették a lemezeket
de mostmár tökéletes,és alleluja müxik mint rég.bocs a kisregényért
kérdezni szeretném,hogy ha T-s vok tudok rá lehet frissiteni a V10P-t?
garanciavesztés nélkül? köszi,további kellemest. -
sani72
csendes tag
sziasztok érdeklődnék,hogy akinek V10v-s a szoftver a telón és t-mobilos,lehet videót szerkeszteni? mert nekem nincs benne ez az opció amióta erre frissitették
ja ,és a könyv szerint nem jár garivesztéssel az otthoni szoft,frissités,és a boltban is ezt mondták.köszi,hali.
-
sani72
csendes tag
sziasztok,olvasom a fórumban az MMS-t .ezért én most kipróbáltam V10v-s szofton müködik,ja és T-s.üdv.
-
sani72
csendes tag
sziasztok,jól szuperál a masina,csak egy gondom van.
felmegyek a netre wi-fivel. kezdőlap az ebuddy,rámegyek az msn-re és azt irja ki betöltés végén,hogy a gazdagép nem található,de mindig ezt irja bármilyen cimre megyek fel,mitől van ez tudja vki?és bocs ha ostobaságokat kérdezek,de még nem neteztem mobillal.köszi hali
-
sani72
csendes tag
azt szeretném kérdezni,hogy szervizmenübe hogy lehet belépni?ahol kiirja a szoftver dátumát is?mert nekem csak azt irja ki hogy V-10v és semmi többet.
-
sani72
csendes tag
sziasztok.még annyit szeretnék mondani,hogy kijelzővibrálás,ill.képernyőbeégés esetén kijelzőt cserélnek.én igy jártam most.köszi ,üdv
-
sani72
csendes tag
sziasztok,szép napot mindenkinek.
ma végre megkaptam az arénát
rárakták V-10v-t és mondhatom hogy hibát még nem tapasztaltam.
viszont sokkal gyorsabb lett a teló.a 3D-s kockát ha megpörgetem szinte ugy kell lefogni
na még tesztelgetem,és ha tapasztalok vmit,közzéteszem
hali.
-
sani72
csendes tag
sziasztok
én is vettem egy arenát,de sajnos most servizben van,elég sok gondja volt. de nem bántam meg a vételt még igy sem.már várom hogy visszakapjam. hibák:vibráló kép,többszöri ujraindulás(magától)és néha nem reagált az érintőképernyő semmire.pl.ha hivtak nem tudtam fogadni.volt hasonló eset valakinek?egyébként sztem nagyon jó teló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest