Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
fiktív1 #5748 üzenetére
Na, most hallom. Mesélj, mi az ami kiforratlan?
Nem lehet vele telefonálni? Rossz a médialejátszó? Nem működik a WiFi-s net? Lassú a szoftver?
Tényleg érdekelne, hogy szerinted mi a baj vele, de valami komolyat mondjál, mert az, hogy nem lehet háttérképet cserélni, hm..., hogy is mondjam, nevetséges.
Nem védem én ezt a telefon, illetve csak annyira, amennyire megérdemli. Szívfájdalom nélkül váltok telefont és márkát is, ha látom, hogy valami jobb, többet tud az én igényeimhez mérten. Az SE Walkman szériát hagytam ott ezért az LG-ért és nekem megérte. Elégedett vagyok, mert azt kaptam, amit akartam és amit vártam. Nekem erre van szükségem és nem egy nyilt szoftveres okostelefonra. Egyrészt nem használnám ki, másrészt kihullana a hajam, amilyen lassú azokon a szoft általában. Ahogy olvasom, még az iPhone aksija sem bír sokkal többet egyébként, nem beszélve a Nokia N szériáról.Úgyhogy kíváncsian várom, hogy megindokold, hogy szerinted mi a gond ezzel a telefonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest