Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
animoo
senior tag
válasz
Viktor0610 #4827 üzenetére
Én nem tudtam ezt, hogy telefonokon is így működik, de kellemes csalódás. Már az autófókusz. És mintha így gyorsabban is exponálna.
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4811 üzenetére
mert nem akarok fölöslegesen pénzt kiadni fülhallgatóra ha már úgy is van 1 normális de ha nincs külön akkor muszály lesz valsz.
-
VIBO
őstag
válasz
Viktor0610 #4769 üzenetére
Köszi a gyors vàlaszokat. De ha letiltottàk akkò mà hiàba fordulok a szolgàltatòhoz nem? Nem fogjàk nekem visszaaktivàlni a kèt szèp szememèrt:p
-
Racecam
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4738 üzenetére
Aszittem a kémhatást mérjük vele.
Egyébként én is és szerintem sokan mások is, az egész lapcsalád és Fórumok gyűjtőfogalmaként használják.
-
bllo
tag
válasz
Viktor0610 #4738 üzenetére
Ezer hála és köszönet a felvilágosításért
-
Lopottmotor
tag
válasz
Viktor0610 #4595 üzenetére
Igen, ezt is aláírom, hogy nem mindig jelentkezik. De a V10A-val egy pillanatra se jelentkezett. Na mindegy, felesleges ezen lovagolni.
-
Lopottmotor
tag
válasz
Viktor0610 #4592 üzenetére
Szerintem pedig van hozzá valami köze. Vagy ennyi kijelzőhibás telefon lenne?
-
TCr
veterán
válasz
Viktor0610 #4555 üzenetére
Okés, köszönöm. Tűkön ülök, desoká' lesz még délután fél5.
-
bllo
tag
válasz
Viktor0610 #4520 üzenetére
Hát én is pont ezt érzem . . .
Lövésem sincs, szerintem nem futhat semmi, tegnapelőtt lett elhozva a T-től, és nem is raktam rá semmit pár játékon kívűl.
Értetlenül állok a probléma előtt . . .
Most rápróbálok egy fw frissítésre, hátha az megoldja a problémáimat . . . -
TCr
veterán
válasz
Viktor0610 #4459 üzenetére
Köszi, ez hasznos.
Felmerült még 1-2 kérdés bennem, nem voltam még soha Westel/T ügyfél:1. Úgy hallottam, hogy a garancialevél érvényesítéséhez be kell mennem egy T üzletbe, miután megkaptam postán/futárral a csomagot.
Igaz ez?2. Ha esetleg egy közeli (elég kicsi, Dabas) T üzletbe viszem vissza, mert valami nem frankó rajta, és nincs új készülékük (hogy 3 napos cseregariban elintézzük a dolgot), akkor mi van?
Postáznak újat?3. Olvasom, hogy van ez a 8 napos visszavásárlás. Ha valamien oknál fogva nem tetszik akészülék, nem vagyok vele megelégedve, tényleg csak annyi az egész, hogy visszavétlap kitölt, posta, és visszaküldik a pénzemet?
Majd kinézhetek egy másik szimpatikus telót a weboldalon, és megrendelhetem azt?Bocs, ha kicsit sok vagyok, de tapasztalathiány miatt (a kezdetek óta, tizenéve Vodás vagyok) kérdezlek titeket, tapasztalt kollegákat.
-
Levin01
őstag
válasz
Viktor0610 #4456 üzenetére
Tegnap hoztam el, úgyhogy ma viszem is vissza.
Köszi!
-
Lala6
őstag
válasz
Viktor0610 #4032 üzenetére
Igen. megjelenik egy kis ikon, ami megváltozik, ha megtalálta a muholdat. Készitettem képet mindenhogy, de nem tudom, hogy hol kell megnézni, hogy hol készult a kép.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Viktor0610 #3085 üzenetére
Fogtam egy számot, egy olyat, aminek a metáját megjeleníti az LG, majd annak mintájára kitöltöttem egy olyan szám metáját, amelyiket nem jeleníti meg az LG. Gyakorlatilag is ugyanazok a mezők vannak kitöltve, mint amelyiknél megjeleníti, mégsem jó. Asszem hagyom mára, mert felidegesítettem magam rajta.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #3093 üzenetére
Ebben igazad van...fáradt vagyok már
[link] -
jooker82
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1865 üzenetére
Nekem olyan is jó lenne ha csak egy térkép lenne valamilyen formában,tehát nem kell hang meg nyil.Van ilyen megoldás? ha van...légyszi köszi
-
Mieza
tag
válasz
Viktor0610 #1787 üzenetére
Hát nem tudom...
Szerintem ha egy Windowsos telefonom lenne, 3" feletti kijelzővel, én arra sem raknám fel mondjuk az iGO-t. Inkább vennék egy "rendes" navit.De ízlések és pofonok.
Persze szerintem vannak páran a program után érdeklődők között, akik talán még jogosítvánnyal sem rendelkeznek, de azért kell nekik a telefonra GPS. ;)
(Most aztán majd jönnek a fikázások!) -
Mieza
tag
válasz
Viktor0610 #1785 üzenetére
Ekkora kijelzőn?
És felrakod egy tartóra az autóban, vagy csak úgy lenne valahol?
Én biztos egy rendes autós navit vennék inkább, bár nélküle is simán eljutottam még mindig mindenhová. ;)Mindennek megvan a helye, szerintem egy telefonba nem kell GPS!
De győzzetek meg! ;) -
verser233
senior tag
válasz
Viktor0610 #703 üzenetére
Nem kell megvédeni, jók azok
. Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a számok közti hosszú váltási idő a WM playernél volt. A Htc beépített lejátszójában jól, gyorsan váltott, de ott meg speciel az első beolvasás (tehát amikor elindítod a lejátszót) volt nálam hosszú, de csak akkor ha több mint 8gb zene volt rajta. 4 giga zenénél nem volt ilyen gondom.
-
Z-o-t-y
tag
válasz
Viktor0610 #316 üzenetére
Azok nem kijelzőre optiomalizált opera minik? a PDA-k is java-s opera minit használnak? kérdezem mert nem tudom
életemben nem volt még PDA-m
-
csab2
veterán
válasz
Oké, de az ilyen érintőképernyős masinákon is működik?
-
legiaap
félisten
válasz
Csak nem mindenütt tökéletesen
Az én 320x320-as kijelzőmnél az alja feljebb van és így látom a today képernyőt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest