Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin riggs
csendes tag
válasz
papokahn #5479 üzenetére
Hali,
Nekem folyamatosan ez a hiba volt frissítéskor. Keresd vissza a levelezésemet erről. Hiába is próbáltam, már másik gépen is, ugyanez a problémám volt. El is ment a kedvem tőle. Aztán olvastam, hogy jött valami központi frissítés pár napja. Megpróbáltam azzal, remélve, mivel az orig frissítés és nem tuning menni fog. Hát nem ment és akkor azt találtam ki, hogy tűzfal, vírusirtó off. Azóta érdekes módon már kettő frissítést is csináltam, minden hiba nélkül. Próbáld meg ezt és akkor tényleg kiderül, hogy ezek a progik okozhatnak-e ilyen hibát másnak is!!! Remélem így sikerülni fog!!
-
martin riggs
csendes tag
válasz
viewdetails #4269 üzenetére
Köszi a tippet beállítom, kiváncsi leszek lesz e valami változás...
-
martin riggs
csendes tag
Tapasztaltátok azt estleg, hogy a térerő az ezt megelőző telefonotokéhoz képest gyengébb?? Nekem 1 nokia e61i volt előtte és ha nem is sokkal, de a rosszabb vételi viszonyokat jobban bírta. Az LG viszont nagyon érzékenyen reagáll a gyenge jelre, rögtön nincs hálozat rajta. Szerintetek ez normális?
Más: Roppant idegesítőnek tartom azt, hogy az ebuddy alkalmazásnál, ha a szöveget beviszed elküldöd, akkor ugye visszaáll függőlegesbe a képernyő. De ha te nem fordítod vissza a telót és úgy akarsz újabb szöveget begépelni, akkor nem fordítja vissza magától a billentyűzetre, ha csak én nem játszom el vele, hogy felállítom, majd visszaforgatom.
Nem tudom, hogy ezt a forgatás dolgot, miért nem lehetett jobban kidolgozni, többek között a menűnél sem látom sok értelmét a forgatásnak, ha a mögöttes menű meg függőleges kiosztású, tisztára elfárad a kezem a sok pörgetésben...
Ti hogy vagytok ezzel, ezt nem akarják 1 kicsit jobban megoldani???
-
martin riggs
csendes tag
válasz
Gabee76 #4222 üzenetére
Gabee, akkor lehet, hogy nekem a driver miatt nem sikerül a telepítés. Hiába indul el, kicsomagolja a fájlt, majd phone reset után, nem ismeri fel időben a telót a rendszer és Time out hibával leáll. Ez lesz szted a jó megoldás amit írtál, ezt próbáljam ki, más ötletem már nincs.....
-
martin riggs
csendes tag
hát, nekem még mindig gondot okoz a SW telepítés.....kipróbáltam másik gépen telepíteni, eddig ok, elindul a telepítés a telon. Azonban az első újraindulás után, a PC suite nem akarja felismerni a telefont, és a frissítés time out hibával leáll. Ötlet? Tudom uncsi, higgyétek el nekem is az, hogy mást nem tudok írni.......
-
martin riggs
csendes tag
válasz
ForRedGlory #4123 üzenetére
Köszi a választ s tényleg, bár nem tudom hogy nem sikerült lecserélnem, mikor többször is bemásoltam a mappába, de így már elindult.
Sajnos azonban további gondom akadt. Rögtön az első újraindulás után Time out hibával megállt, mintha nem akarná érzékelni a telefont a gép. Pc suite+ USB uninstall, majd újrarak az egész. Azonban ezt követően olyan problémám lett, mint eddig érdekes módon nem. Most ott tartotok, hogy legszívesebben kukába dobnám az egész cuccot, fogalmam sincs mi a nyűgje.... Bemásoltam az indulástól a kidöglésig a logot, tud valaki esetleg segíteni?? HELP!!!
21:10:13 : [C:\LGMobileUpgrade] µđ·şĹ丮 »čÁ¦ ˝Ăµµ
21:10:13 : RemoveDirectory1 Error(2):\LGMobileUpgrade
21:10:13 : Start Date : 2009-08-29 21:10:13
21:10:13 : -------- Buyer Test mode ---------
21:10:13 : [C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone] µđ·şĹ丮 »čÁ¦ ˝Ăµµ
21:10:13 : RemoveDirectory1 Error(2):\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone
21:10:14 : *****CheckOS Start********
21:10:14 : Microsoft_Windows_XP_Home Edition_
21:10:14 : *****CheckPCSyncPrograms Start*****
21:10:14 : PCSyncPrograms Not Found
21:10:14 : SetEmerModeAT()
21:10:14 : _IsConnectedPhone Call
21:10:23 : _IsConnectedPhone(1)
21:10:23 : 0 - NotConnected.
21:10:23 : 1 - Normal connect success
21:10:23 : 2 - Emergency connect success
21:10:24 : ***** Port => 14
21:10:24 : Checking the connection with the cell phone...
21:10:24 : dwWaitResetTime(40000 ms)
21:10:25 : Phone Mode(1)
21:10:25 : *****GetPhoneType Start*****
21:10:25 : Phone Type : INF
21:10:25 : *****GetPhoneModel Start*****
21:10:30 : Phone Model : KM900
21:10:30 : *****GetPhoneBinaryVersion Start*****
21:10:35 : Phone Bin Version : V10J_00
21:10:35 : *****Get ESN / IMEI / MEID Start*****
21:10:40 : ESN/IMEI/MEID : 352154034730985
21:10:40 : *****GetPhoneNumber Start*****
21:10:45 : Phone Number : 35215403473098500
21:10:46 : ŔÎÁő °Ë»ç ĆĶó¸ŢŸ - ESN_IMEI : 352154034730985, Model : KM900
21:10:46 : *******CheckBinVersion***************
21:10:46 : New Bin Version(V10M_02), Current Ver(V10J_00)
21:10:46 : *****Start _GetBatteryLevel*****
21:10:51 : Battery(3)
21:10:54 : *****CheckPCSyncPrograms Start*****
21:10:54 : PCSyncPrograms Not Found
21:10:55 : CLGMobileHttp Class ĽŇ¸ę˝ĂŔŰ.
21:10:55 : CLGMobileHttp Class ĽŇ¸ę...
21:10:55 : ****************CheckAndDownload********************
21:10:55 : ******Extract Start C:\V10M_02.kcd*****
21:10:55 : Model Dll Dir(C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone\)
21:10:55 : ExtractInfo Error(0)
21:10:55 : Extract cab file error.
21:10:55 : [C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone] µđ·şĹ丮 »čÁ¦ ˝Ăµµ
21:10:55 : RemoveDirectory1 Error(2):\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone
21:10:56 : !pUpgrade->StartProcessing ... PostMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR
21:10:56 : CLGMobileHttp Class ĽŇ¸ę˝ĂŔŰ.
21:10:56 : CLGMobileHttp Class ĽŇ¸ę...
21:10:56 : Page_Error şÎşĐŔÔ´Ď´Ů
21:10:56 : OnStepMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR delete m_pLGCyonUpdate -
martin riggs
csendes tag
Hello Mindenki,
Én még új vagyok ezen az oldalon, de elég sokat elolvastam a kommentekből, próbáltam informálni magam a telóval kapcsolatban, de nem sikerült ezek szerint elég jól
, mivel egy kis segítségre szorulok. A telepítéshez szükséges minden programot, leírást stb... letöltöttem. A leírásnak megfelelően csináltam mindent - úgy gondolom - de a 34. lépésnél hiába adom meg azokat a dolgokat amik abban le vannak írva, a legutolsó lépést követően - ahol csak meg kell adni simán, hogy milyen SW lesz telepítve - nem ugrik fel a tálcáról a support tool ablak, nem csinál semmit a gépem. Próbáltam, hogy kézzel elindítottam az analysist, de mivel az legfrissebbnek találta a telón lévő SW-t, nem csinált semmit továbbra sem. Többször újraindítottam mindent, az elejétől kezdve, megismételtem a frissítési lépéseket, de itt minden esetben elakadtam. Van valami ötletetek, hogy mi a fene lehet a probléma.
Csináljak factory resetet, mielőtt telepíteném az új SW-t, vagy mi??? Köszi a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest