Új hozzászólás Aktív témák
-
Langsam
aktív tag
-
Langsam
aktív tag
Szia. Köszönöm szépen a gyors választ. Most tesztelgettük próbaüzenetekkel. Az üzenet képet (amelyen csak a feladó képe és az üzenete jött értesítés látszik) jobbról balra húzni nem engedi. Balról jobbra húzva választhatok a válasz/telefonon megnyitás/blokkolás opciók közül. Hanggal tudtam is válasz üzenetet küldeni, csak nem tudtam, hogy mire, a választ meg is kapták.
Szóval vagy az én órám rossz, vagy ennyiben más a két típus. De őszintén szólva kizártnak tartom, hogy a majdnem ugyanolyan típuson ne lehetne valahogy megnézni a FB messenger üzenet tartalmát is, tehát vagy user error vagy hardver error.
Az elsőnél már logikailag nem látok több opciót, mert amit lehet végig próbálgattam (még letöröltem a wear messengert is), a másodiknál meg egyébként jól működik az óra.
Még egyszer köszönöm a választ. Üdv. Langsam -
baani59
aktív tag
Nekem most egy analóg Rolexem van.
Mozog a másodperc mutató.Az optimisták azt írják a fórumokon, hogy ezzel a frissítéssel nem kaptunk wifit. Szóval, hogy még kaphatunk.
Én is abban bízom, hogy ha lehetséges valaki csak összehozza az xda-án. Amikor kikerül az Urbane kernelének a forráskódja, akkor számíthatunk előre lépésre.
-
Zolee72
tag
Köszi!
Franc se gondolta, hogy a "Mute connected phone" rész pl a gmail-nél beállított rezgést is "lenémítja" :-).Persze azért szerintem nem mindig tökéletes a teljes némítás. De a fizetős "Light Flow" alkalmazással mindent testre tudtam szabni. Telefonon LED jelzések színe és hangok (és ezek ismétlődése, stb). Az órán pedig a rezgések száma (1,2 v 3 adott eseményenként akár eltérően), illetve ezek ismétlése amíg (vagy adott ideig) észre nem veszem.
-
b_alazs
tag
Igazad van. Ha ennyire korlátozottak a lehetőségek aktív kapcsolat nélkül akkor ez lehet, hogy felejtős lesz.
Jelen esetben egy Pebble-t használok és ott ha feletepítesz ezt-azt akkor kapcsolat nélkül is vígan használhatod. Persze van amihez kell a telefon, de vannak önálló szoftverek.Üdv,
Balázs -
Maegoss
tag
Igy van, a Smartwatch 3-ban tényleg nincs pulzusmérő, van viszont cserébe IP68-as védelem (a G Watch R-nek ha jól tudom IP67-es van). Egyébként a Smartwatch 3-ban van állítólag NFC és WiFi is, de ezeket még nem kezeli az Android Wear.
Abban is különbözik a két okosóra, hogy míg az LG G Watch R-nek egy könnyedén használható ámde gyártóspecifikus töltője van, addig a Smartwatch 3 egy egyszerű microUSB csatlakozón keresztül tölthető cserébe viszont kicsit nehézkes a töltés.
Különbség van a szíjakban is: az LG G Watch R szíja bármilyen megfelelő méretű szabványos szíjra lecserélhető. Ezzel szemben a Smartwatch 3-nak speciális szíja van, amiből maga az óra (az úgynevezett "core unit") kipattintható és egy másik speciális szíjba áttehető.
Kinézetre egyébként (a kerek vs négyzetes kijelző vitán kívül) a Smartwatch 3 tényleg kicsit egyszerűbb, bár ahogy írtad ez végsősoron ízlés kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2022 GPS 44mm
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest