- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
imperio77
újonc
Köszönöm baani. Úgy néz ki hogy hirtelen meghalt az akksi,nagy nehezen bekapcsol,de ahogyan leveszem a toltőről, kikapcsol.
Néztem aliexpressen is,de Magyarországon is. https://m.akkuk.hu/Akku-Info/1.64.ELG.1.001,Utangyartott-okosora-akku-LG-Smartwatch-Watch-R-W110-W150-BLS-3.html. ha minden igaz,ez lesz. Köszi mégegyszer -
B_Tibi
csendes tag
Köszönöm szépen!
ezek is megvoltak beszéltem is az EXTREME POINT-al mikor kerestem azt volt "utolsó darab" van de felhívtam téves volt a raktár készlet nincs de talán majd valamikor lesz beszéltem a SKYPHONE-al a válasz ugyan az. Marad a külföldi beszerzés majd valamikor a hó végén de ha jól láttam lehet rá fém szíjat is rendelni és akkor már azt is mert ami most van hozzá az se bírt ki fél évet és megy szét.
-
mistvan68
tag
Szia!
Most jobban megfigyeltem az órát használat közben.Szerintem az üzemidő nagyon rossz lett,de az óra viszont gyors és szinte lagmentes. Az elmúlt 4 napban azt tapasztalom,hogy óránként 2%-ot merül,tehát ez épphogy 2 nap üzemidő úgy,hogy minden ki van kapcsolva rajta.Csuklómozdítás nincs,archoz emelés nincs,wifi off,
,smart reply off,always onscreen off,fényerő 1-es.Egész nap csak óránként ránézek a kijelzőre és ennyi.Annyi van,hogy egy Huawei face van fenn ami jelez időjárást és lépésszámlálást,de az óra sokszor az asztalomon vagy a táskámban van.így produkálja ezt a szerintem nagyon gyenge üzemidőt.Korábban közel 4 napot is tudott ettől aktívabb használattal.Remélem javítanak rajta,mert az okos órák között ennek a legnagyobb az akkumulátor kapacitása 410mAh.Mit produkál,akkor a többi óra,ha ez ezt tudja Android Wear 2.0-val?Üdv.István
-
mistvan68
tag
Sziasztok!
Egy hete én is feltettem az Android wear 2.0-át.Sajnos nekem is összeakadt minden mindennel.
A sima menüből indított factory reset sem oldott meg semmit.A baani59 fórumtárs leírását követve recovery-ben wipe/factory reset volt a megoldás.Újra raktam mindent,amire szükségem volt és tényleg pörgős lett a rendszer.
Minden működik,amit én használok,óraszámlapos applikációk,fitnes,heartrate monitor megújult felülettel,playstore,stb.Most megint jól használható az óra.
Egyedül az üzemidő lett kevesebb kb.30%-al.Üdv.István
-
-=Starwing=-
tag
Tegnap rákattantam a témára, és egy külfüldi oldalon láttam hogy mások is foglalkoznak a témával.
És azok alapján kiderült hogy nem a legfrissebb Google Play Services volt fenn az órán. A telefonon igen, de az órán nem. Ezért frissítettem, aztán meglátjuk, meddig jönnek az értesítések. -
-=Starwing=-
tag
Köszi szépen.
Ilyen nincs..én is így jártam(járok folyton): hiába a factory reset, a telón a wear app újrarakása, mégis kb. pár óráig/1 napig jönnek át az értesítések az órára!
Aztután egyszer csak már nem...
Látszólag minden rendben, ha pl. az órát "ne zavarj"-ba rakom, a telefon is abba kerül. ha visszaállítom, rezeg mindkettő. De nincsenek értesítések! Mi a fene lehet? A Play áruházba is írtam, de persze válaszra nem méltatnak...
Ja, és most vettem észre, hogy a Google Play Music-nak nincs fenn a vezérlő app-ja az órán!
Eddig simán vezéreltem az óráról a zenét, tök kényelmes volt. De most az sincs!Ti találkoztatok ezekkel a problémákkal??
Mire jutottatok? -
Langsam
aktív tag
Köszönöm szépen. Újra raktam az órát, de üzenet hiányában csak holnap tudom kipróbálni.
A telefonomon (S5 mini dual) fut a Messenger, az értesítéseket hol kell engedélyezni ?
Az alkalmazás kezelőben a Messenger appnál be van kapcsolva az értesítés, illetve a biztonság menüben hogy az Android Wear olvashat értesítéseket.
Kell még valahol ? Köszi. Üdv.(ja és nekem a wi-fi ki van kapcsolva az órán, mert egyszerűen megbolondítja a házi wi-fit, ha bekapcsolom, azonnal visszalépünk a kőkorszakba
)
-
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Először is köszönöm!
Másodszor pedig:
- nekem LDZ22D (van valami különbség)?
- látom, hogy azon az oldalon ehhez a típushoz is megvan a boot, recovery és system rész is, gondolom akkor nekem ezeket kell letöltenem!?
- 5.1.1 marad a verziószám, akkor ezek szerint ez nem változik a wifi-s változatban?
- egyébként ez stock verzió?
- látom unlock-olni is kell, bár utána visszazárhatom, ez nem hagy semmi nyomot, nem veszik a garancia?
- egy adb-s csomagot tudok valahonnét leszedni?Bocs a sok kérdésért, előre is köszönöm a segítséget!
Szép napot!
-
SkyS1gn
félisten
Sonykon a Walkmannel működik (Music mostantól) ahol egy adott lejátszási listát tudsz átszikronizálni az órára.
Gondolom ez más telefonokra nem telepíthető...
Az általad linkelt írja a belső memória telítettségét is ahogy látom, lehet megéri.
Legjobb lenne ha a PowerAMP-al működve mivel nálam az az elsődleges amit használok.
-
babosmiki
addikt
Nekem már késő!
Úgy döntöttem eladom.
Nem tetszik a menü felépítése, nehézkes a kezelése is.
Az Android Wear szerintem egy rossz, nehezen kezelhető rendszer.
Az, hogy a kikapcsolásig minimum háromszor kell, hogy nyomkodjam az szerintem már magában is...
A fejlesztések szerintem igen elmaradtak, úgy volt, hogy ez a rendszer egy teszt a google részéről,
ehhez képest fél éve semmit sem haladtak előre.
Ennyi volt. -
darkpower
aktív tag
Nem akarom elrontani senki kedvét, de már az elején kiderült, hogy a hardver EGY része tudja a wifit. A lapkák magyarul. Épp csak nincs bekötve az antenna, hardveresen nincs ott a készülékben, innentől kezdve vége a történetnek.
Ez olyan, hogy az S400 akár támogathatja a microsd használatát is, csak épp a többi hardveres feltétel sosem lesz adott a használatához...
Egyébként az ég világos semmi szükség wifi-re szerintem, de ez személyes vélemény -
csuzso72
tag
Nem arra mondtam, hogy kábelen nem lehet (nem tudom), hanem, hogy a telefonon a be lehet kapcsolni a Debugging over Bluetooth lehetőséget, és ha a fejlesztői mód engedélyezve van az órán a kapcsolatot ki is lehet bluetoothon keresztül építeni a két eszköz között (ezt régebben kipróbáltam).
Részemről ennyi. Nem akaródzott még kipróbálni, mert megy minden és garanciát nem kockáztatnék ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Vicces képek
- HiMedia lejátszók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest