Új hozzászólás Aktív témák
-
Maegoss
tag
Igy van, a Smartwatch 3-ban tényleg nincs pulzusmérő, van viszont cserébe IP68-as védelem (a G Watch R-nek ha jól tudom IP67-es van). Egyébként a Smartwatch 3-ban van állítólag NFC és WiFi is, de ezeket még nem kezeli az Android Wear.
Abban is különbözik a két okosóra, hogy míg az LG G Watch R-nek egy könnyedén használható ámde gyártóspecifikus töltője van, addig a Smartwatch 3 egy egyszerű microUSB csatlakozón keresztül tölthető cserébe viszont kicsit nehézkes a töltés.
Különbség van a szíjakban is: az LG G Watch R szíja bármilyen megfelelő méretű szabványos szíjra lecserélhető. Ezzel szemben a Smartwatch 3-nak speciális szíja van, amiből maga az óra (az úgynevezett "core unit") kipattintható és egy másik speciális szíjba áttehető.
Kinézetre egyébként (a kerek vs négyzetes kijelző vitán kívül) a Smartwatch 3 tényleg kicsit egyszerűbb, bár ahogy írtad ez végsősoron ízlés kérdése.
-
Maegoss
tag
Nagyon köszönöm a választ!
Azt értem hogy ha működik a háttérvilágítás, akkor az OLED sokkal gazdaságosabb, mert képes lekapcsolni a nem használt pixelek háttérvilágítását, míg TFT-nél vagy teljes háttérvilágítás van, vagy semmi.
Viszont én azt is olvastam, hogy állítólag a TFT jobban látható napsütésben. Ez vajon a teljes háttérvilágítás vs részleges háttérvilágítás miatt van vagy valami más az oka?
-
Maegoss
tag
"a megjelenítő lekapcsolása nélkül operáló ambient mode esetében sok üzemidőt lehet vele spórolni az LCD alapú társakkal szemben."
Ez nem pont fordítva van? Én olvasgattam Sony Smartwach 3 teszteket és ott azt írták, hogy mivel a Smartwach 3-nak TFT kijelzője van ezért ambient módban teljesen lekapcsolja a kijelző háttérvilágítását és ezért kevesebbet fogyaszt, mint az AMOLED/IPS kijelzővel szerelt társaik ambient módban. Vagy félreértettem valamit? Egy szakértő lécci homályosítson már fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Apple Watch 9 41mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4325
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- Új - Apple Watch Series 10 LTE 42mm Alu Rose Gold Case Light Blush Sport Band S/M
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged