Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Realme 9 Pro - nevével projektál
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Drága és vékony lesz az iFold
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkovizoli
addikt
válasz
janika1988 #786 üzenetére
Biztos vagyunk azért még páran, akik használják. Igaz nekem is rég volt a csuklómon.
-
janika1988
tag
válasz
sempronnn07 #785 üzenetére
Az igen :)
Nekem 2 napnál többet sose bírt új korában sem. Van egy a fiók mélyén, lehet elő kéne venni :) melyik régi fw az, amelyik ilyen jól bírja? -
sempronnn07
csendes tag
2 éve halott a topik, felnéztem, hogy van-e valaki még, aki használja itt. 6 és fél éve nyüstölöm az órát, de nem akar elromlani.
Igaz, beégett picit a kijelző, új appokat csak a telepítés utáni 1-2 napban enged rá telepíteni, de az egyik régebbi szoftverével az akksija még ma is 3 napot bír (AOD be és éjszakára kikapcsolással kb.32 óra SOT .) -
imperio77
újonc
Köszönöm baani. Úgy néz ki hogy hirtelen meghalt az akksi,nagy nehezen bekapcsol,de ahogyan leveszem a toltőről, kikapcsol.
Néztem aliexpressen is,de Magyarországon is. https://m.akkuk.hu/Akku-Info/1.64.ELG.1.001,Utangyartott-okosora-akku-LG-Smartwatch-Watch-R-W110-W150-BLS-3.html. ha minden igaz,ez lesz. Köszi mégegyszer -
baani59
aktív tag
válasz
imperio77 #780 üzenetére
Szia, már régen nincs meg a G Watch R, már nem emlékszem, hogyan kell a TWRP-t és custom/stock romot telepíteni. Az itteni hozzászólásokból az is kiderült, hogy a rom újra telepítése nem segít, mert hardveres probléma van. Két megoldás van, akku csere vagy az itt leírt akku áramkör javítás. Mindkét esetben szét kell szedni az órát. Ha az akku egyébként is régi - úgy gondolom - nem érdemes a javítgatásával foglalkozni, cserélni kell. Az ebay-en 5-6000 Ft egy akku.
-
gretzky77
veterán
válasz
petya220 #778 üzenetére
Vettem közben egy Huaweit! Vegyesek az érzéseim főleg üzemidő miatt, illetve lehet nekem felesleges ez az okosóra dolog! Samu Watcht néztem én is de a T-nél jelenleg nincs is a 46mm-es csak a 42-es annak az akksija meg kissé gyengusznak tűnik! Valamint árban is van nem kevés difi
-
petya220
senior tag
válasz
gretzky77 #775 üzenetére
Szia!
Custom kernellel nagyon pörög a gép (4 magot engedélyez, alapjáraton csak 1-t)
Akkura kell figyelni, mert az hamar beadja a derekát... csere után már nem lesz vízállóHa nem raksz rá valami custom rom-ot, akkor nincs vele baj, különben a hr érzékelő nem működik tovább
-
gretzky77
veterán
Sziasztok van még itt élet? Érdeklődnék, hogy szerintetek megéri még ilyen órát venni! Tudom nem mai darab,de igazából csak kíváncsiságból venném ezért wear os-ben gondolkodnék! Használtan már baráti áron kapható! Van bármilyen típusú hibája?
-
petya220
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám az órával.
XDA-n nézelődtem, de nem találtam semmit, akkura panaszkodnak, de semmi több.
Szóvaaal, az a gondom, hogy nem kapcsol be az óra!
Azaz. amikor elindítom az órát, megjelenik az LG logó, és kikapcsol.
Viszont, ha twrp-be lépek be, akkor nincs SEMMI gondja, kb 20 prce van twrp-be bebootolva az óra, és nem kapcsolt ki.
Valami ötlet? -
mistvan68
tag
válasz
dkovizoli #769 üzenetére
Szia!
Nekem is jött a frissítés,de változott az óra szoftver is több ponton.2.17-el kezdődik a build szám,a biztonsági patch maradt 2017 08 havi,ha jól emlékszem.Az órán a menü,ha fenntről lefelé húzm sokkal több elemet tartalmaz,ha balról jobbra húzok a kijelzőn,akkor megjelenik a mikrofon hangkeresésre,ami szerintem nagyon jól működik.Csak szavak használatakor is jó tájékoztatást ad,természetesen angolul ért elsősorban.De jó lett az értesítés is,ami alulról felfelé húzáskor jelenik meg.Szerintem eddig a legjobb az óra szoftvere.akadást,fagyást,lassulást nem tapasztaltam.
Üdv.István -
dkovizoli
addikt
Nekem ma (11.09.) jött frissítés. De úgy látom, maga a wear os változott.
-
B_Tibi
csendes tag
Köszönöm szépen!
ezek is megvoltak beszéltem is az EXTREME POINT-al mikor kerestem azt volt "utolsó darab" van de felhívtam téves volt a raktár készlet nincs de talán majd valamikor lesz beszéltem a SKYPHONE-al a válasz ugyan az. Marad a külföldi beszerzés majd valamikor a hó végén de ha jól láttam lehet rá fém szíjat is rendelni és akkor már azt is mert ami most van hozzá az se bírt ki fél évet és megy szét.
-
B_Tibi
csendes tag
Sziasztok!
Valószínű tönkre ment az akkumulátor az órámba mivel ki kapcsol folyamatosan. Valaki esetleg tudna segíteni hol tudnám kicseréltetni vagy esetleg venni?
Köszönöm! -
mistvan68
tag
válasz
#32577792 #756 üzenetére
Szia!
Wifi manager app-ot töltsd le az órán a play store-ból!
Abban csatlakozz a wifihez,mert abban jelszót és titkosítást is megadhatsz.
Kicsit belassul tőle az óra,de utána letörölheted,mert az óra menüjében lévő wifi csatlakozás megjegyzi az utoljára használt wifit.Üdv.István
-
mistvan68
tag
válasz
#32577792 #756 üzenetére
Szia!
Sajnos ez a wifi dolog nálam is így van,mint ahogy írod.Az utolsó tavaly júliusi frissítés óta,ami az órát illeti.
Nem találtam rá megoldást,sajnos.
A másik problémáidra azt tanácsolom reseteld az órát teljesen(default=gyári beállítások visszaállítása) és utána csatlakozz újra a telódhoz és szerintem jó lesz,mert ilyen és ehhez hasonló problémát is tapasztaltam és utána megoldódott.Üdv.István
-
törölt tag
sziasztok
némi kis help kellene: telefont váltottam, feltettem rá az wear os google-t ami szépen fel is ment az órára, párosítás megvan, viszont wifi-t nem tudom működésre bírni, a hálózatot látja de jelszót külön nem tudok megadni neki, viszont a telefonhoz kapcsolódna de csak pörög
a másik hogy a régi telön voltak egyedi számlapok, de a jó fenéért sem tudom most telepíteni az órára.
ja és google store se jön elő -
hatala
tag
Köszi mind kettőtöknek az infót.
Én ugyan használtan vettem de újszerű, még a fólia is rajta volt körben a tokon.
Remélem a beégés csak sokára, vagy nem lesz aktuális.
Néztem Samsung Gear S2-t is, de az drágább és nem biztos hogy jobb, az S3 Frontier meg nagyon erős nekem árban. -
-
akooos
veterán
Örülök, hogy sikerült végül
Újkorában kibírt 3 napot nálam, mostanában esténként töltöm. (+ be van égve a kijelző sajnos).
Én a gyári számlapokon kívül csak a Facert használom. Nagyon jó számlapok vannak és nagyon sok. Tudsz magadnak is csinálni, ha szeretnél.
Standard 22mm-es szíjból bármelyiket könnyen fel tudod rá tenni, nem igényel speciális szíjat.
-
hatala
tag
válasz
csuzso72 #751 üzenetére
akooos - csuzso72
Köszi szépen mindkettőtöknek a segítséget!!
Csináltam az órán egy full resetet és így utána már az alkalmazás felismerte és párosította az órával, így minden frankón működik.Ez az első okos órám, tudtok róla valami gyakorlati infót, hogy milyen üzemidőre lehet számítani, illetve hogy milyen kijelző appot érdemes felrakni, ha cserélni szeretném a számlapot?
Lehet ezen cserélni, ehhez venni normális szíjat amúgy?Köszi még 1x!
-
hatala
tag
Sziasztok.
Nem tudom hogy olvassa-e valaki még ezt a fórumot, de ha igen, megköszönném ha segítene.
Nemrég vásároltam egy LG Watch R-t, de nem tud csatlakozni a Samsung Note 8-hoz, valamint sem ez, sem más telefonom nem látja ha be van kapcsolva az órán a bluetooth.
Tehát nem tudom párosítani.Valami ötlet esetleg?
Köszi.
-
r0by
addikt
válasz
mistvan68 #742 üzenetére
Ha úgy nézzük jól írta, mert a wear az az android egy speciális változata, ami okosórákra és más viselhető eszközökre lett tervezve.
A wear2 alatt pedig Nougat muzsikálAz 1.5 wear alatt pedig a 6-os droid volt, egészen pontosan a 6.0.1.
Viszont a wear2-ből már van oreo alapú is, ami 2017 decemberben jött ki. Kíváncsi vagyok, kapunk-e még valaha frissítést.
-
-
törölt tag
Sziasztok
Most jutottam hozzá egy ilyen órához. Frissítettem a nougatra.
A kérdés az, hogyan lehet ezzel hangalapú tárcsázást indítani? -
Szakáczki
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék!
Egy hónapja vásároltam egy G Watch R órát használtan.
Nyomtam rajta egy unpair and reset-et és ezután párosítottam a Redmi 4A telefonommal.
Minden remekül működik, minden értesítés átjön, viszont nincs internet hozzáférése az órának bluetooth kapcsolaton keresztül. Ha újraindítom a telefont is és az órát is, akkor egy darabig ismét helyreáll a kapcsolat, működik az "OK Google" megy a play áruház. Ha az órán a kapcsolatoknál megnézem a bluetooth-t akkor azt írja "connected". Egy kis idő eltelte után, viszont ismét megszűnik az internet és ha megint megnézem a kapcsolatoknál, akkor már azt írja ki "disconnected". Az értesítések ilyenkor is is jönnek, minden jól működik, csak internet hozzáférés nincs. Tapasztalt már ilyet valaki? Valami megoldás létezik erre?Előre is köszönöm!
-
mistvan68
tag
Sziasztok!
Megint meg van a három nap üzemidő,sőt picivel több is.Egy Huawei számlap volt a hiba okozója.Ezt levettem azóta semmi gond.Nagyon pörgős a rendszer,ez így tetszik.
Üdv.István
-
baani59
aktív tag
Ma miután bekapcsoltam az enyém is rögtön frissült.
De ez build szám teljesen más formátomú, mint az előzőek. -
mistvan68
tag
Sziasztok!
Új build van
WS2.170620.003
Ahogy az előbbiekben elmondtam az óra nagyon pörgős lett a Wear 2.0-val,de az akkuidő katasztrófális továbbra is.Talán egy nap,ha csak alig nyomkodom.Csak időjárás frissítés van.Hívások nem erre érkeznek.
Wifi Off,semmilyen gesztus (guesture) nincs bekapcsolva.Viszont,ha leválasztom az órát a telefonról az Android wear-ről,akkor egy hetet is tud magában.Üdv.István
-
mistvan68
tag
válasz
mistvan68 #733 üzenetére
Sziasztok!
Rediviálom az előbbi álláspontom.Minimum 3%-ot merül óránként,ami max. 1 nap használat és szinte semmit nem csinálok az órán.Nagyon kevés ez így.Akku tökéletes.Másik, új akkuval is ugyanez van.Reggel 7:30 óta 13%-ot merült 11 óráig.Ez 3,7% óránkét.Nagyon sok szerintem.
Üdv.István
-
mistvan68
tag
Szia!
Most jobban megfigyeltem az órát használat közben.Szerintem az üzemidő nagyon rossz lett,de az óra viszont gyors és szinte lagmentes. Az elmúlt 4 napban azt tapasztalom,hogy óránként 2%-ot merül,tehát ez épphogy 2 nap üzemidő úgy,hogy minden ki van kapcsolva rajta.Csuklómozdítás nincs,archoz emelés nincs,wifi off,
,smart reply off,always onscreen off,fényerő 1-es.Egész nap csak óránként ránézek a kijelzőre és ennyi.Annyi van,hogy egy Huawei face van fenn ami jelez időjárást és lépésszámlálást,de az óra sokszor az asztalomon vagy a táskámban van.így produkálja ezt a szerintem nagyon gyenge üzemidőt.Korábban közel 4 napot is tudott ettől aktívabb használattal.Remélem javítanak rajta,mert az okos órák között ennek a legnagyobb az akkumulátor kapacitása 410mAh.Mit produkál,akkor a többi óra,ha ez ezt tudja Android Wear 2.0-val?Üdv.István
-
mistvan68
tag
Sziasztok!
Egy hete én is feltettem az Android wear 2.0-át.Sajnos nekem is összeakadt minden mindennel.
A sima menüből indított factory reset sem oldott meg semmit.A baani59 fórumtárs leírását követve recovery-ben wipe/factory reset volt a megoldás.Újra raktam mindent,amire szükségem volt és tényleg pörgős lett a rendszer.
Minden működik,amit én használok,óraszámlapos applikációk,fitnes,heartrate monitor megújult felülettel,playstore,stb.Most megint jól használható az óra.
Egyedül az üzemidő lett kevesebb kb.30%-al.Üdv.István
-
baani59
aktív tag
Valahol olvastam, hogy érdemes csinálni az órán egy Factory Resetet, ha nem az akku hibásodott meg, ezután újra működni fog.
1. kapcsold ki az órát (nyomd addig a gombot, míg rezegni nem kezd, majd kikapcsol)
2. Kapcsold be, majd amikor megjelenik az LG logo, 11 órától 5 óra irányába simítsd végig a kijelzőt - ezzel belépsz a bootloaderbe
3. Bökdösd a > jelet addig, míg a piros Recovery Mode feliratot nem látod, ekkor bökj az O-ra, hogy belépj a recoverybe.
4. Ha meglátod a zöld robotot, érintsd meg a kijelzőt
5. Válaszd ki a Factory Reset opciót majd nyomd meg a gombot
6. Válaszd a Yes-t majd nyomd meg a gombot
7. Várj míg befejeződik a Factory Reset
8. Válaszd a "Reboot system now", majd nyomd meg a gombot
9. Várj, amíg az óra bebootol és a setup képernyő jelenik meg (sokkal tovább tart, mint a normál bootolás)
10. Csatlakoztasd órát a telefonodhoz és végezd el a beállítást -
mesa23
aktív tag
Sziasztok!
Áprilisban vettem egy Gear S3-at, és az LG a fiókba került! Gondoltam most elő veszem, és megnézem megjött-e a wear 2 frissítés! Bár ne tettem volna, ugyanis a frissítés óta az óra használhatatlan! Gondol egyet, és kikapcsol 97%-os töltöttség mellett, és nem hajlandó vissza kapcsolni csak akkor, ha a töltőre teszem!
Egyébként ha valami csoda folytán nem kapcsol ki magától, és újra akarom indítani, akkor ezt sem tudom megtenni, ugyanis csak a töltőre rakás után hajlandó elindulni!Tapasztalt valaki hasonló problémát?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
baani59
aktív tag
válasz
dkovizoli #718 üzenetére
A Google assistant-ot indítsd el. Ha engedélyezted a beállításokban, akkor az "Ok Google" bemondásával, ha nem akkor a gomb nyomva tartásával. "Hi, how can I help?" kérdést fogja kiírni, ha elindult. Ha ekkor ékes angolsággal azt mondod neki, hogy "Show me my heart rate!" és a Fitness app be van már állítva, mérni fogja a pulzusod.
Ha ez így nem tetszik, telepíts egy appot a Playről. -
dkovizoli
addikt
Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy amikor vettem még a g4-el együtt, akkor úgy emlékszem az órán tudtam megnézni a pulzust úgy alapból. Most egy ideje nem találom vagy csak nem emlékezem mit és hol kell bekapcsolnom hozzá. Nemrég frissült wear 2.0-ra. Szerencsére egész jól megy a frissítés után is.
-
norberto_th
aktív tag
Köszi!
-
Silenzio
addikt
válasz
norberto_th #715 üzenetére
Az a "valami" az az Android Wear, a Google keretrendszere hordható eszközökre. A 2.0 meg a főverzió. Ez az első nagy frissítése a Google-nek órafronton. Nekem két napból olyan másfél napra csökkent az üzemidő.
Azt hiszem az LG Call appot kell telepíteni híváskezeléshez az órán keresztül (ugyanis most már nem csak telefonon lehet telepíteni). De ki is írja az óra, mi baja neki.
-
norberto_th
aktív tag
Egy barátomnak LG G Watch R tipusú okosórája van. Frissült a rendszere valami 2.0-ra és azt mondja hogy baromi gyorsan merül neki, pedig nem is nyomkodja most annyit. Létezne hogy drasztikusan gyorsabban merülne az új rendszer miatt?!
Illetve azt is nehezményezte, hogy amikor hívták telefonon, az órán fel tudta venni, de most csak hívás elutasítása van, felvenni nem tudja. Kivette az lg ezt a funkciót vagy be lehet valahol kapcsolni?!
Köszi a válaszokat! -
r0by
addikt
válasz
Silenzio #713 üzenetére
Jaja, én is alá tudom támasztani. Bár bíztam benne, hogy hasonló lesz, mint a telefonoknál, hogy kell pár töltési ciklus, amíg beáll. De most már 3+ után nem bízom ebben.
Tegnap este töltöttem fel, és most vagyok 52%-on. Így ez valószínűleg nem bírja ki a két napot. Pedig előtte meg volt a 2 és fél nap. -
baani59
aktív tag
Mivel nyitható a bootloader bármelyik régebbi firmware-t vissza lehet tenni.
Az xda-án máris megjelentek a módosított kernelek az UI gyorsítása érdekében.
Modified kernel image to use 4 cores on Android Wear 2.0
Pár napot várok, ha pozitív tapasztalatok érkeznek, felrakom valamelyik módosított kernelt.
-
rolee777
tag
Frissítettem a 2.0-ra.
Először jó is volt!
Aztán egy másik telóval szerettem volna összekötni!
Párosítás után a Wear nem látta, gondoltam csinálok factory resetet az órán, elindulás, és párosítás után a Checking for updates...felirattól nem hajlandó tovább menni! -
r0by
addikt
válasz
Silenzio #697 üzenetére
Ok, megtaláltam. De elég érdekesen működik. Nem jelzi, hogy megynyomtam az ikont, így bizonytalan vagyok, hogy veszi-e az adást. Aztán egyszercsak 5+ másodperc múlva írja, hogy átvált movie módra.
Aztán most reggel kb. 3 perc alatt tért észhez movie módból. Legalábbis látszólag, újra kellett indítani.. Legszívesebben földhöz vágtam volna annyira felidegesített
Ma sajna nem lesz rá időm, de holnap keresni fogom rá a módot, hogy hogyan lehet visszatéri 1.3-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG okosórája az egyik legjobb, amihez eddig szerencsénk volt, a valódi, levágás nélküli kör alakú kijelző remek látványt nyújt, az üzemidő terén pedig új bajnokot avatunk.
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Amazon Fire TV stick/box
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
- Apple Watch Ultra 2 Cellular, Véroxigén
- Apple Watch Se 2, ( 2022 ) Starlight , 40mm, karcmentes, Gps
- Bezámítás! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest