- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boldy_Jarre
csendes tag
Alapvetően mindegy hogy a wifi be van-e kapcsolva, de ha nincs az elején párosítva bt-vel akkor semmire nem használható...
Ja és fontos: Ha hagyjátok lemerülni, akkor újra el kell játszani a telepítési és szinkronizálási procedúrát
Én nagyon szeretem.... watch face-nél célszerű olyat választani ami nem akar folyamatosan frissíteni (időjárás, battery...)
-
baani59
aktív tag
Kb. ugyanaz, mint egy telefont, de tény, hogy nem nagyon aknázzák ki a benne rejlő lehetőségeket.
LeeDrOiD R Urbane Port V3.1 - Wear 1.3 - September 14th- Stable
tartalmazza ezt a kernelt
[KERNEL][L][STOCK][5.1.1]intersectRaven's Kernel - 20151018_20XX
A "fícsör" listában ilyesmik vannak: stabilitás, energia takarékosság.
-
baani59
aktív tag
Tenned kellene rá "edzett üveg" képernyő védőt.
A telefonomra már tettem, valszeg a GWR-re is fogok.
-
csuzso72
tag
Nekem van a kijelző előtt egy üveglap képernyővédő, de szerencsére nem tudom mitől és meddig védené meg a kijelzőt. Vagy tökéletes, vagy eddig még nem történt semmi gond.
-
baani59
aktív tag
Próbálkoztam az általam fentebb linkelt módszerrel - a Google Play Zene alkalmazásával zenét cserkészni az órára. Simán telefonról az órára, nem jött össze. Valahonnan letölteni, szinkronizálni - túl bonyolultnak találtam,
így keresgéltem.Ezt találtam: Wear Music
Fizetős ugyan, de egyszerűen át lehet a telóról másolni a fájlokat az órara és persze hallgatni őket.
-
baani59
aktív tag
Még nem próbáltam, de itt egy írás róla.
-
baani59
aktív tag
Fel lehet rakni manuálisan is. Itt a leírás az xda-án.
Van akinek úgy is sikerült, hogy factory resetet csinált, majd újra csatlakoztatta a GWR-t a telefonhoz.
-
akooos
veterán
Ha bekapcsolod az órát akkor mindig 1 óráról indul és percenként változik rendesen. Ha szinkronizálsz egyszer, akkor utána nem fogja elfelejteni az időt, mert az idő múlását mutatja, csak az a nem mindegy, hogy mi a kezdő időpont
Digitális facet használok ezért nem tudom, hogy a másodperc mutató mozogna-e analógban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dune: Awakening
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest