- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
Az Android Wearben rányomsz jobb felül a fogaskerékre és aktiválod a Mute phone alerts & calls -t.
Az óra rezeg, azt nem tudod kikapcsolni, csak elutasítani a bejövő hívást.
Viszont van rajta ne zavarj mód. Lehúzod az órán a redőnyt és az az első: Do not disturb. Lehet a naptárba is írni ilyen bejegyzést és akkor arra áru időpontra elvileg automatikusan ne zavarj módba lép. -
baani59
aktív tag
Nem tudom, hogy a kapcsolatvesztési rezgés mennyire az óra lapok sajátja.
Itt egy app, amit dicsérnek a userek és rezeg, ha elveszti a kapcsolatot az óra a telefonnal.
-
SharpSA
veterán
Akkor az enyém majdnem olyan, amit szeretnél. Dim állapotban csak aszú óra és a dátum látszik, de percenként mozognak, hogy a képernyő kímélve legyen. Telepítsd már fel és nézd meg milyen. Persze ahhoz meg kell venni a pro verziót.
Egyébként le is rajzolhatod, hogy kb. hogy képzeled el a felületet, abból már lehet készíteni.
Otthon hagyni telefont? Én amikor elindulok, mindig visszafordulok az ajtóban és végiggondolom mi van nálam és esetleg mi kell még. -
baani59
aktív tag
Nekem most ez a kedvencem. Tudja, amit te szeretnél.
A Play-ről lehet letölteni, azután a telefonon testre szabni. Fizetős, de nem drága.
-
SharpSA
veterán
Lásd #502-es hozzászólásom. Ott linkeltem az egyik alkotásom (töltsd le és importáld), amelyik majdnem tudja azt, amit szeretnél. A telefon keresése nincs rajta, de pillanatok alatt belerakható. A felhőre vagy a hőmérsékletre nyomva bejön a guglis időjárás jelentés, az digitális órára nyomva az időzítés és a dátumra nyomva pedig az agenda.
Valószínűleg csinálok belőle kék verziót is. Egyébként egyáltalán nem bonyolult bármilyen óralapot készíteni, nekem pár óra kellett hozzá. Persze még sok mindent nem ismerek benne. A google pluson található sok alkotásból sokat lehet tanulni. -
SharpSA
veterán
A WatchMaker Premiumhoz rengeteg óralapot lehet letölteni és olyat csinálhatsz magadnak, amilyet szeretnél, akár a jelenlegit it meg lehet benne csinálni. Szerintem megéri az árát, nagyon jó program, én is alkottam már benne párat.
Egyébként ez van most neked? -
baani59
aktív tag
Szia,
ha fut a telefonodon a Messenger és az értesítések között engedélyezve van, akkor nem kell semmilyen plusz app, hogy megjelenjenek az üzenetek teljes szöveggel.
Lehet, hogy éppen az Android Wear Messenger kavar be.Az Urbane-t használtam egy darabig a GWR-en
, de most 6.0.1 érkezésével visszatértem a stock romhoz.
Egy ügyes srác az xda-án portolta az Urbane romját a sima "R"-re alapvetően a wifi mizéria miatt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- Motoros topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest