- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
babosmiki
addikt
válasz
darkpower #278 üzenetére
Sajnos nem volt alkalmam kipróbálni a vásárlás előtt és igen, sok minden csak huzamosabb használat után derül ki... A fejlődés minimális és maga a rendszer lehetne sokkal testreszabhatóbb szerintem! A menüpontok sorrendje nem változtatható, és ha valami kell állandóan görgetni kell a menüben és ez nem jó. Az ikonos menü sokkal átláthatóbb lenne, mint ahogy más gyártók rendszereinél ez be is vált. Na de mindegy nekem ez így nem tetszik ezért váltok másik rendszerre, az Android weart meg elfelejtem egy időre az biztos. Az, hogy még a kikapcsoláshoz is görgetni kell a menüt, hát...
Hogy miért kapcsolom ki? Mert ha hazaérek melóból otthol már nincs a kezemen, nincs rá szükségem és így közel egy hétig nem kell töltenem. Ez az egy pozitívum azért meg volt benne... -
baani59
aktív tag
válasz
darkpower #272 üzenetére
A helyzet nem egyértelmű, mivel a bluetooth miatt mindenképpen kell egy antenna és a hivatkozott Broadcom chip képes a wifit és bluetootht is azzal az eggyel lekezelni. Emellett megvan az FCC tanusítvány is a harverre - a komplett wifi rádióra.
Több országban az LG képviselete megrősítette, hogy a GWR az 5.1.1-el kap wifi támogatást.Az én személyes véleményem pedig az, hogy adott esetben jól jöhet. És különben is...
-
anzo
senior tag
válasz
darkpower #219 üzenetére
Még nem lehetnek információk a kijelző beégéséről annyit nem mentek még ezek a készülékek, hogy egy ilyen jellegű hiba jelentkezzen.
Szerintem majd mindenki allways on módban használja és nem panaszkodott senki eddig, remélem ezután sem fog.
Igaz én soha nem tapasztaltam az amolednél sem semmilyen beégést. -
anzo
senior tag
válasz
darkpower #211 üzenetére
A garanciában nem tudok segíteni sajnos.
Nekem egy napot kibír igaz nem vagyok egy átlagos felhasználó mert rengeteg hívásom van és ezek ugye használják az órát is.
Nagyon sok függ attól, hogy milyen óra kinézetet használsz, nálam a gyáriak jöttek be leginkább energia felhasználás szempontjából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- VR topik
- Videós, mozgóképes topik
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest