- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Köszi. Mi igaz ebből a homáros cikkből? Remélem nem hűtőszerelő szedi szét az órát...
-
klz80
tag
Volt engedély, nem ment. Reggel factory reset az órán, telefonon a wear újratelepítése és újra szinkronizálása se oldotta meg a problémát. Semmit nem jelez, csak hívást, még sms-t se... A mobil egy LG G4 Android 6.0-tal. Az lehet gond, hogy a telefonon a Bluetooth eszközök között csak a "Párosított eszközök" között szerepel a telefon, de konkrétan nincs csatlakoztatva? A Pebble Time-om a csatlakozott eszközök között volt...
-
Langsam
aktív tag
Köszönöm szépen. Ha nyugodtabb munkaidőszakok jönnek, akkor belemerülök a dologba.
Egyébként teljesen igazad van, csak sajnos mindig rohanás az elindulás, egyszerűen még azt is elfelejtem, hogy rágondoljak, mi van nálam és mi nincs. A kocsikulcs az elég hamar kibukik, ha nincs velem, de a többi nem.
Részben ezért vettem az órát (na meg hogy kütyümániás is vagyokés most kezdem igazán belakni.
Nejem Alcatel Watch órájában gyári alapfunkció, nem is értem, hogy az LG-nél ez miért nem alap ?
Mert nagyon hasznos lenne, nem kellene mindenféle memóriazabáló külön appokkal szórakozni.
Üdv. -
Langsam
aktív tag
Vigyázni kell az ilyen felajánlásokkal, mert könnyen szaván fogják az embert.
Szóval én az okosórán a digitális kijelzést szeretem, egyrészt mert van szép analóg órám, másrészt meg napközben gyors rápillantással azonnal tudom, mennyi az idő, sokszor a perc is számít sajnos. Tehát a kijelzés legyen nagy digitális 24 órás formátum, óra perc. Továbbá tudja az óra/telefon akkut százalékban, tudja a naptár és az időjárás frissülést is, nem baj ha nincs napocska, felhő (ha van jó, mert aranyos, de nem fontos) hanem mutassa celsiusban a hőmérsékletet. Természetesen mutassa a dátumot és hogy milyen nap van. Jó ha tudja a telefon megkeresése gombot és a zseblámpa funkciót is. És ami fontos lenne, ha megszakad a kapcsolat, jó sokat rezegjen, hogy feltűnjön, egy rezgés nem elég. De mivel a kinézet is számít, legyen elegáns, nem kell rá semmi színes animáció. A színes összhatás legyen sötétkék inkább, és kikapcsolva (állandó mutatással persze) csak fekete-fehérben az időt mutassa meg a dátumot. A mostani Neo majdnem ilyen, egy hangyányit csicsás az izlésemhez képest, de nem vészes, viszont nem tudja a kapcsolatvesztési rezegtetést, ezért küzdök a dologgal, mert egyre többet hagyom otthon a telefont és nagyon kellemetlen visszafordulni érte, elkésem, azt meg nagyon nem szeretem.
Szóval nagyjából ennyi.
Üdv. -
Langsam
aktív tag
Köszönöm szépen, fel is telepítettem, de nekem egy kicsit túl bonyolultnak tűnik. Ami nekem kell mindenképpen: egyszerre tudja kijelezni állandóan (tehát külön gomb megnyomása nélkül) az óra és a telefon akku töltöttségét és a helyi időjárást. Ezen kívül elérhető legyen a számlapról legalább a naptár és a telefon keresése funkció. Ezeket a Neo tudja, sajnos a kapcsolatvesztési rezgést nem. A Watchmakerben láttam hogy akár 10et is tud rezegni az óra kapcsolatvesztésnél, ez szuper, viszont a nekem fontos fenti funkciókat nem tudtam összehozni a kétségkívül nagy tudású, de számomra kicsit átláthatatlannak tűnő programból. Ha van olyan jól kinéző (értsd elegáns
) digitális óralap, ami a fenti paramétereket is tudja, akkor az érdekelne. Köszönöm. Üdv.
-
Langsam
aktív tag
Én is így gondolnám, ráadásul fontos lenne, mert nem csak családi beszélgetésekre használjuk a FB messengert, hanem üzenni a másiknak, amikor hivatalos helyen nem tudjuk/merjük
a telefont elővenni.
Azóta pár tucat próba volt, mindig kapok üzenetet, egész köralakosra ki tudom hívni, de azon csak a feladó fényképe meg az "1 üzenet" van. Válaszolhatok (mire), blokkolhatok, vagy vegyem elő a telefont. Köszi.
Próbáltam volna a factory resetet is, de egyszerűen eltűnt az óra beállítások menüjéből. Csak off van és unpair.
Mi történik az órámmal ?
Üdv.
(elnézést az offért)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest