- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Mobil flották
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed_Speed
tag
válasz
mtibee2 #2566 üzenetére
A két telefonon melyik android verzió volt? Mind kettőn ugyan az,vagy különböző?
A füles az vezetékes? Ha igen,akkor nem ártana ki próbálni egy másik márkájú fülessel a telefont. Vagy utána nézni a neten ,esetleg szervizes ismerőstől megkérdezni. Anno hasonló cipőben jártam csak én sony val. Mire kiderítettem,hogy csak saját gyártójától fogadja el. De ha szeretnéd,akkor utána járhatok a dolognak mivel
van több szervizes ismerős. -
mtibee2
tag
válasz
mtibee2 #2418 üzenetére
Na, közben megírtam az LG szerviznek, hogy bootloopos lett a telefonom, meglepő gyorsasággal válaszoltak. Leírtam a nyűgömet, és azt írták, hogy mivel a töltőn lógva működik, valószínűleg az akku lesz a hibás. Valószínűleg már találkoztak a hibajelenséggel korábban is, ezért hajlamos vagyok ezt elhinni. Ami viszont meglepett, az az ár, amiért vállalnák a javítást, az ugyanis 10-14 ezer forint lenne, anyagköltséggel együtt...
Annyira megörültem, hogy csak akkut kell cserélni, hogy inkább megrendeltem itthonról az akkut az eBay-es ár másfélszereséért... (Legalább nem kell 3-4 hetet várnom, mire ideér.)
Ha érdekel valakit, hogy mi lesz a kimenetele a javításnak, akkor szóljon, megírom, hogy tényleg megoldotta-e a problémát az akkucsere!
Szerk: köszi a választ tgabe25, akkor most már egyre biztosabb, hogy csak akkut kell cserélni.
-
-
mtibee2
tag
válasz
mtibee2 #1758 üzenetére
Egy kis kiegészítés: néhány sikeres kalibráció után eltűnik a menüből a javítás opció, ami miatt azt hihetné az ember, hogyha elállítódott az iránytűje, akkor az már úgy is marad. Én is így jártam, megint félremászott az iránytű, gondoltam, beállítom újra, de már nem ajánlotta fel az alkalmazás a javítást. Először próbáltam leszedni a Térkép frissítéseit - eltávolítani nem lehet -, majd miután ez nem segített, nyomtam egy factory resetet. Legnagyobb megdöbbenésemre ekkor sem tért vissza a kalibrálós opció, szóval a plafonon voltam...
Kínomban kerestem már kalibráló proramot is a Playen, de semmit nem találtam, aztán gondoltam egyet, és nekiálltam csak úgy az alkalmazáson belül döntögetni a telefont, és lám, az iránytű megint működik...
Gondoltam, szólok, hogy nektek már ne kelljen factory resetet nyomnotok... -
mtibee2
tag
válasz
mtibee2 #1717 üzenetére
Sziasztok!
Néhány napja újra szükségem volt a térképre, és ezúttal sikerült beállítanom az iránytűt. Csak meg kellett nyitni a Google Térkép alkalmazást, rábökni a kék karikára, majd a "Kékpont-problémák bejelentése" linkre. Mikor ez megtörtént, ki kellett választani "A kék pont rossz irányba mutat" opciót, majd a "Javítás most" szövegre kattintani. Néhányszor döntögetni kellett a telefont 3 irányba, majd mikor ezzel megvoltál, visszalépni a térképre, és voilá, már jó is az iránytű.
Azért nem tettem offba, mert másnak is jól jöhet az infó. Amúgy a menüben nincs semmilyen kalibrációs rész, csak a kék pöttyre bökve hívható elő, amit elsőre nem biztos, hogy mindenki megtalál.Üdv.:
M. TiborJa, és korábban felmerült, hogy nem biztos, hogy egy helyben is működnie kellene az iránytűnek, nos, korábban volt egy Honor 3C-m, azon is, és most már ezen is működik álló helyzetben. (Ismét nagyon szeretem a telefont...
)
-
kristof_
tag
válasz
mtibee2 #1721 üzenetére
Nem hiszem, hogy szériahiba...én még egyik telefonomon sem láttam, hogy ez jó lenne
mindig össze vissza néztek. Igazándiból a technológiáját sem értem, hogy hogy kéne működnie...mozgás közben persze beáll jó menetirányba, de ha csak egy helyben állunk, szerencsétlen honnan szülje meg, hogy merrefele is nézünk?
-
Remekelek28
őstag
válasz
mtibee2 #1598 üzenetére
De mért is utaltál előre? Amúgy én is úgy tudom,hogy az LG csak 1 év garanciát vállal. Az ilyen gsm boltokból,még ha megbizható is,sose szabad +1 év bármilyen garanciáért fizetni.
Én 2 éve a Tér-erő webáruházból rendeltem 2 év garanciával a g3s telefont melyból 1 év gyári
Fél év múlva eladtam a telefont És most nemrégiben megszünt a bolt. Természetesen az 1 év gyári garancia az él,ha meg is szünik a bolt,mert ott a márkaszervizbe kell vinni a számlával. De az utána levő garancia,melyet a bolt biztosit,annak vége...
Ezért sose fizessetek 2. évet,se szoftverest,se kecsegtető házhozjövős szervizest,mert ezek hamar befuccsolnak..
Én a mobilkereskedéstől vettem. 1 év számlás gyári garanciával.. -
azigazimoris
aktív tag
válasz
mtibee2 #1472 üzenetére
Jól szól. Ha zenét akarsz hallgatni. Ha bass testet, akkor ne telefonon akard
Akksi bírni fogja a teló életét, az enyém 9 hónapos, napi töltéssel semmi gondja nincs.
Nekem v15c firm van rajta, nem melegszik és hasít, mint az atom...
Kijelző hiba előfordulhat. Nekem nem sárgul egy pöttyet sem.
A szemcsés színek pedig mindegyiken megvannak alacsony fényerőn de nem mindenki látja zavarónak. Mondjuk én 20% fölé csak napsütésben rakom utcán.sricsi2000: Az szerintem nem lesz garis javítás, mert erősen használatfüggő, jogy mennyire sikerül tönkrevágni az usb almjzatot... Hacsak a szerviz el nem ismeri, hogy anyg vagy forrasztási hiba volt. Kicsi esély
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest