- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
Balogns1990 #1202 üzenetére
Nem azt írtam, hogy van bármi egyéb a zsebedben, hanem azt, hogy ott vannak fém díszek a bal zsebbel ellentétben.
-
kelly416
veterán
válasz
Balogns1990 #1195 üzenetére
Ajánlom inkább a bal zsebeket, a jobbnál többnyire ott a gyujtó tartó kis zseb (legalábbis farmeron), aminek fém dísze van, az karistolhatja a telót.
Tok helyett egy üveg az elejére, a hátlapot meg ebay-ről olcsón beszerezheted. Ha le szoktad ejteni a telókat, akkor nincs tuti védelem.
-
Chevalier
tag
válasz
A 3GBos olyan mint Columbo felesége, a távelhárítót Quick Remote néven találod. Gondolom nem vagyok egyedül azzal hogy éjszaka a kijelző ki tudta égetni a szemem
Szerk.: megelőztek
(#1197) Cingáriusz: ilyen előfordul, de ha más környéken, vagy factory reset után se fog jelet, esetleg más sim kártyával se (ezeket fogják szervizben kérdezgetni)
Hivd fel a Váci út 33-mas LG szervizt, ha be is kell vinned cserephonet is adnak, és napok alatt kész. -
haris
őstag
válasz
Üdv itt.
Távirányító app a telefonra előtelepítve:
Quick remote.Szerintem yooo
-
válasz
Balogns1990 #1007 üzenetére
Egyáltalán nem érzem szemcsésnek vagy recésnek. Nagyon szép élesek az ikonok. Szerinten nagyon jó a kijelző és minden egyéb csak szőrszálhasogatás. Fél fényerőn használom és nekem tökéletes így a fénye.
-
kelly416
veterán
válasz
Balogns1990 #964 üzenetére
Ez burkolt hirdetés, ilyent nem szabad a fórumon megejteni. Most figyelmeztettelek, legközelebb törölni fogom figyelmeztetés nélkül. Sajna a szabály az szabály.
Szerk:
Gixxer88:
Egyszer én is ráveszem majd magam, hogy kipróbáljam, de valahogy eddig mindig másra esett a választásom. -
ferrari1
őstag
válasz
Balogns1990 #960 üzenetére
Mármint én? A mostanit a Nextel shop-ban.
-
kristof_
tag
válasz
Balogns1990 #904 üzenetére
A B-telt is csak ajánlani tudom, ott vettem a G2-m is (azt elvittem garanciáztatni az LG-hez, nem tudták javítani és ráfizetés nélkül kicseréltettem egy Flex 2-re, bár a G2-t direkt gyártói garanciával vettem). Korrekt üzlet az is, ingyenes házhoz szállítással Bp-n.
kelly416: Erre csak azt mondanám, hogy legalább kevesebb a vetélytárs a csajoknál, de sajnos ma már nekik is ez kell...kellenek a meleg barátok nekik
Legszívesebben ráhánynék ezekre én is. Szívesen visszavezetném a Tajgetoszról való dobálózást.
-
Optimus84
csendes tag
válasz
Balogns1990 #911 üzenetére
Nekem nem is volt szükségem áfás számlára, nem éri meg azt a többletköltséget. Főleg hogyha baj lenne a készülékkel ők is az LG-be küldik. Valami kis játék van rengeteg mobil boltnál, nem értek hozzá, gondolom valami kiskapu, hogy használtként veszik így más áfakörbe vagy tudomis én mibe tartoznak. Egyebként a honlapon le van írva. Nekem az volt a lényeg, hogy bontatlan, hibátlan készüléket kapjak, jó áron, korrekt emberektől. Sok készüleket vettem tőlük, mind más típus volt és hibátlanok, nekem ez a legfontosabb. Nem reklámozni akarom őket csak egy lehetőség, személyes jó tapasztalatokból. Üdv.
-
Dealer95
őstag
válasz
Partnero GSM is jó.
Egyébként elvileg viheted az LG szervizbe ha EU-s készülék és kapsz ÁFA-s számlát. -
Optimus84
csendes tag
válasz
Szia! Én a GSM Palotánál vettem, nagyon korrekt cég, a hatodik telefonom volt náluk egy G Flex 2 eus készülék, bontatlan csomagolásban, előtted bontják ki(vágják el a zárjegyet) nem tudom mi a neve pontosan. Minden gyári fólia a készüléken. Az előtte vásárolt készülékek is mind hibátlanok voltak! Az árukeresőn lehet őket ellenőrizni. Boltjuk a Kolosy téren van. Ha meghibásodna a készülék akkor az LG-be küldik, megkérdeztem. Az ára elég kedvező most néztem 78900.-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest