- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgabe25
tag
válasz
Tawaga06 #2282 üzenetére
1,6 Gb végülis csak csak pár mega, a KDZ-s telepítés meg még régebb óta lehetséges szóval akkor sem jogos
szerk: Régóta vannak infók a 6-os droidról és ritka a hiba, akinek van 6-osban valami baja annak az 5össel is volt, az elmúlt 7-8 hónapból vannak tapasztalatok milyen a 6-os droid az eszközön. Szóval látatlanban is simán megérte belevágni szóval extrán jogos
-
tgabe25
tag
válasz
Tawaga06 #2280 üzenetére
Nem rosszakarásképpen írom, de tessék visszaolvasni a kommenteket, rég kint van a 6-os droid hivatalosan. Majdnem 1 hónapja telepítettem Lg Pc Suite-tal és semmit nem kellett se letölteni se babrálni, csatlakoztat, jelzi a frissítést, rákattol a telepítésre és mosolyog a végén
-
válasz
Tawaga06 #2037 üzenetére
De végülis tök mindegy. Engem megvett kilóra a frissítés
Tényleg sokkal sokkal fluidabb az OS. Plusz pótoltak pár idegesítő dolgot, noha az LG launcher szvsz még mindig egy trágyadomb, a beépített appokkal együtt. No nem kimondottan rossz, de 3 év Nexus után annyira kézreáll a google app rendszer, hogy nem is próbálom leváltani.Ami pozitív eddig: mikor lehúztam a navigációs sávot 5.1 alatt ha a legördüllés animáció nem volt befejezve, bárhova kattintottam visszahúzta fel. Most ez javítva lett, sokkal kellemesebb használni.
Végre adtak hozzá elemlámpa togglet.
A Folio case UI átvette az LG órák felületét, ami szerintem kimondottan királyplusz ugyanide hozzá lett adva az SMS.
Az egész UI sokkal egységesebb és szebb lett.Akkuidő majd kiderül jövőhéten, eddig nem bántam meg a frissítést.
-
válasz
Tawaga06 #2032 üzenetére
Ugyanúgy csináltam. De csináltam egy factory resetet és nekem is beállt, ugyanúgy. Elvileg mindegy, app telepítés után ránézek majd.
Ezt találtam róla XDA-n, nem megoldás de hátha segít
[quote name="jorlando" post=62275619]About the message:<br />
<br />
<b>Current version is not available for user. can't find matched cust for NT-code mcc/mnc [XXXYY],subset[ZZ]</b><br />
<br />
As others have explained, that message is about profile selection based country code<b> (XXX)</b> and network operator<b> (YY)</b>.<br />
<br />
I was experiencing error messages at boot complaining about mcc/mnc [72402],subset[FF] since I flashed my LG H442f (Brazilian variant of LG Spirit 4G) with a stock firmware. <br />
<br />
After a few searches on google I could find that post that gave me a general idea about what was happening:<br />
<br />
http://forum.xda-developers.com/lg-g...egion-t2904951<br />
<br />
Using the info available above I could verify that if I looked on Settings, About Phone, Software Info, Software Version v10b-724-02, so the first part of the message comes from your firmware version.<br />
<br />
The customization file is at /cust/cust_path_mapping.cfg, whose content was:<br />
<br />
<b>FFFFFF,31=/cust/OPEN_COM<br />
FFFFFF,34=/cust/OPEN_COM</b><br />
<br />
My phone is rooted, so I changed the contents to (using ES Note Editor):<br />
<br />
<b>FFFFFF,31=/cust/OPEN_COM<br />
FFFFFF,34=/cust/OPEN_COM<br />
<font color="Red">72402,FF=/cust/OPEN_COM</font></b><br />
<br />
And rebooted the phone and now the error message is gone. <br />
<br />
The usual warnings if you want to try to modify that file: backup everything and be prepared to recover or reflash your phone if something goes wrong.[/QUOTE] -
-
-
SgtSomeOne
csendes tag
válasz
Tawaga06 #1800 üzenetére
A telefon download módja, amin keresztül szoftvert frissíthetsz, alapból egy root shell
Ezt kihasználva, előre rootolt rendszer image-t (a system partíció mentése, amibe injektálva van a superuser app és a su bináris) tudsz 'flashelni' a telefonra.
Ilyen előre rootolt system.img-ket találsz az xda-developers-en.
* ha frissítetted a telefonod egy újrabb szoftver verzióra, a korábbi verziókra vissza nem térhetsz, mert tégla lesz a telefonból, be se kapcsol majd.
* bootloader unlock nincs, tehát nem rakhatsz a telefonra custom recovery-t, custom kernel-tA CVE-2015-1805 sebezhetőséget kihasználva, a v15d firmware-ig biztosan rootolható a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Peugeot, Citroën topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest