- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ofgm
tag
Sziasztok,
Van valakinek valami megbízható beszerzési lehetőség alaplap terén? -
ofgm
tag
válasz
Stauffenberg #41831 üzenetére
Hát igen, ebben teljesen igazad van, valahogyan én is így használom a készüléket, mert tudom, ha esetleg cserélni kellene az aksit, simán megtehetem. Éppen ezért haragszom most az LG-re, mert a G6 ettől a szabadságtól megfoszt. Persze, tudom vízálló blablabla.... de ha úgy nézem, nekem a G3 és a G4 is vízálló, mert még soha nem áztak be
Az LG a v30-cal remélem visszaadja a cégbe vetett hitemet, mert már szeretnék egy jó kis LG telefont venni, de jelen pillanatban, a G5 és a G6 nem nyerte el a tetszésem. Lehet, a G szériát a V széria váltja le....? Na, persze, kérdés, hogy itthon lehet-e majd kapni, és az európai változatot mennyire csonkítják meg, mert nagyon visszatetsző nekem például az is, hogy az amcsi G6 sokkal jobban fel van öltöztetve mint az eu verzió. Na de nagyon elkanyarodtunk az aksi témától, mindenesetre a G3 és a G4 még mindig jól teljesít a családban -
ofgm
tag
válasz
Stauffenberg #41828 üzenetére
...hát ez érdekes amit írtál, mert én naponta (minden este) töltöm a telefont. Soha nem ügyeltem hogy 10 vagy esetleg 75% a töltöttsége még az aksinak amikor felteszem tölteni. A másik telefonom (G3) kettő és fél éves, ugyan ez a metódus töltés szempontjából, abszolúte nem érzékelem, hogy veszített volna valamit az aksi hatékonysága (lehet szerencsés darabokat fogtunk ki a párommal) A G4 mágnescsatlakoztatású kábellel van töltve a G3 meg a kezdetektől Qi töltés.
-
ofgm
tag
válasz
BigBlackDog #13827 üzenetére
Értem.Én voltam csak naiv, azt gondoltam, ez alapként jár. Na mindegy, a G3-hoz a töltőt kellett megvenni, ehhez meg akkor hátlapot. Lényeg, hogy fogyasszunk, és pörögjön a gazdaság...
-
ofgm
tag
Sziasztok, én is ma tulajdonosa lettem egy G4-es telónak, klassz, szép is meg minden, de kicsit pofára estem, ugyanis hiába tettem a G3-as telóm vezeték nélküli tartójába(ra) nem történt semmi....de méééééééééé van ez???? Ezt a G3 alapból tudja, ez miért nem???
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Titan Quest II
- Mazda topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- World of Warships
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest