Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• zombinyul

addikt

válasz 8kati #28762 üzenetére

A 8.3 egy nagyon jó cucc lett. :) Én is szeretem a 8.0-ám, pedig mar kicsit lelakott szegénykém, az 1 giga ram pedig garantálja a rendszeres újratöltéseket, nagyon kevés (legalábbis mióta 5.0 van rajta, 4-es Droiddal a világon semmi bajom nem volt vele). Viszont a kijelzője szép, az akksija nagyon sokáig bírja, és a kamerája tablet szinten nagyon jó. A következő táblám is tuti LG lesz, ezt se fogom eladni, megkapja anyum, és annyi. :)

Nagyon kevés az alkalmazás Windowsra, ráadásul ami töketlenkedést az MS művel... Nem véletlen lett tele velük a rudi, pedig én évek óta hatalmas WP fan voltam.

Mindenképp érdemes. :)

Hanyas Lumiád volt?

• zombinyul

addikt

válasz 8kati #28752 üzenetére

Szia!
    Üdv. itt köztünk!
    Hátlapot a váci úti LG 10-ért ad (bőrt), érdemes rákérdezni a választékra.
    Pesten egymás nyakán van számos üzlet, ahol van választék tokokból (nem tudom hova valósi vagy), webshopnak a Speedshopot tudom csak ajánlani, mert mással nincs tapasztalatom.
    Vezeték nélküli töltést csak plusz tekercs berakásával tudsz összehozni.

Én is WP után jöttem G4-re, pont azért, mert volt egy LG tabletom (amit a mai napig imádok), szerintem jól ki fogtok jönni! :)

Akkuidős témához: barnít kapcsolgathattam, mindig pocsék volt az üzemidőm. A biztonsági mentés kikapcsolása volt egyedül gyógyír. Nem tudom mit rontottak el a Google házatáján, de ahogy ezt többen is mondták, nem LG centrikus a probléma - Nexusokat, Samsungokat, meg gyakorlatilag mindent érint, ami Droidot futtat.
    Viszont érdekes módon a táblagépemnél nem volt tartós a dolog.

koxx: +1

Új hozzászólás Aktív témák