- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
A 8.3 egy nagyon jó cucc lett.
Én is szeretem a 8.0-ám, pedig mar kicsit lelakott szegénykém, az 1 giga ram pedig garantálja a rendszeres újratöltéseket, nagyon kevés (legalábbis mióta 5.0 van rajta, 4-es Droiddal a világon semmi bajom nem volt vele). Viszont a kijelzője szép, az akksija nagyon sokáig bírja, és a kamerája tablet szinten nagyon jó. A következő táblám is tuti LG lesz, ezt se fogom eladni, megkapja anyum, és annyi.
Nagyon kevés az alkalmazás Windowsra, ráadásul ami töketlenkedést az MS művel... Nem véletlen lett tele velük a rudi, pedig én évek óta hatalmas WP fan voltam.
Mindenképp érdemes.
Hanyas Lumiád volt?
-
zombinyul
addikt
Szia!
Üdv. itt köztünk!
Hátlapot a váci úti LG 10-ért ad (bőrt), érdemes rákérdezni a választékra.
Pesten egymás nyakán van számos üzlet, ahol van választék tokokból (nem tudom hova valósi vagy), webshopnak a Speedshopot tudom csak ajánlani, mert mással nincs tapasztalatom.
Vezeték nélküli töltést csak plusz tekercs berakásával tudsz összehozni.Én is WP után jöttem G4-re, pont azért, mert volt egy LG tabletom (amit a mai napig imádok), szerintem jól ki fogtok jönni!
Akkuidős témához: barnít kapcsolgathattam, mindig pocsék volt az üzemidőm. A biztonsági mentés kikapcsolása volt egyedül gyógyír. Nem tudom mit rontottak el a Google házatáján, de ahogy ezt többen is mondták, nem LG centrikus a probléma - Nexusokat, Samsungokat, meg gyakorlatilag mindent érint, ami Droidot futtat.
Viszont érdekes módon a táblagépemnél nem volt tartós a dolog.koxx: +1
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest