Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
válasz
Stauffenberg #46112 üzenetére
"De esélyesebb, hogy lassan már tényleg eljön a könnyes búcsú ideje. Eddig bírtam a rövid üzemidőt, mert sokat voltam az irodában nap közben, most viszont sokat vagyok úton és egy katasztrófa (még a jobb pillanataiban elért 3 óra SoT is vérszegény, de a 2,5 óra jellemzőbb)."
Sajnos nálam is ez a jellemző. Töröm a fejem, hogy bohóckodjak-e még egy 6k-s aksival vagy amint lejjebb mentek az árak valamire beruházni. Pedig olyan jó telefon lenne, csak ezt az üzemidőt nem rontották volna el úgy
Nézem haver S8-át, jövünk vonaton, ugyanúgy használjuk, csak neki -10% kb. nekem meg -40-50%
. Ugyanolyan 3000-es aksival, neki nagyobb a felbontás is + a kijelző is. Röhej az egész... Édesanyámnak akartam adni, de inkább beadom valahova, talán kicsit megtoldva tudok neki venni egy Xiaomi R. 4X-et. Én meg keresgélek.
P20 Pro elbizonytalanított... Előlapi ujjlenyomatolvasó + 18:9 + AMOLED nagyon csábító. Csak meg kéne várnom, míg nem egy használt Suzuki árában lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest