Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GEIL

addikt

Kb 1 hete még 33% os fényerőn is (autot fényerőt használok amugy) messenger meg sima telefonhivás közben is olyan forró a G4 hogy égeti a fülem... :/ töltés közben is átforrósodik....kop kop feloldás meg 4 hete nem megy.....MKX-szel apritom tavaly március óta....azota is naponta nyomom vele....akár 100% fényerőn is....cpu z szerint 76 fokosak a "magok" amikor hajtva van......2016.06.02-es alaplap.......már érik a bootloop szerintem....ilyen forró még nemvolt eddig....fura.

Más dolog: Hiába a nagy felbontás meg a nagy dpi......melléraktam a héten anyám zsír új Samsung A5 2017 teloját......super amoled ugyebár...még 90%-os fényerőn is veri a G4 100% -os fényerejét....8 magos cpu...stb stb........háááát....tetszik a Samsung....egyszerre inditottam ugyanazokat a dolgokat....és 10 ből 6X a G4 bizony alulmaradt....talán csak tized mp-cekkel...de látható volt.....a kamera és a dizájn miatt tartok csak ki.....azok még mindig verik ezta Samsungot.....de ha ennyire pöpec már az A5 2017 is....akkor engem meggyőztek az S széria hívői...... :Y :Y :Y :Y

[ Szerkesztve ]

------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------

Új hozzászólás Aktív témák