Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi A2 Lite - annyira nem lite
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
válasz
premete #8703 üzenetére
Semmivel nem lettel rokonszenvesebb az utobbi postoddal, es nem igazan erdekel a velemenyed rolam
En kifizettem sok penzt erre a telora es nem vagyok megbaratkozva a kovetkezokkel:
- hatlap recsegese
- kamera problemai (a jobb kamera miatt vettem a n5 helyett)
- fisfos gyari UI
- kezreallosag, fogasUgyanakkor imadom:
- az akksijat
- a kijelzojet
- a jo fenyviszonyoknal keszult 60fps fullhd videokat, amiket csinalAz hogy megemlitettem a billt, leginkabb segitseg akart lenni a tobbieknek (nyilvan minden mas tapasztalat is segithet masoknak, ha ilyen telon gondolkoznak.. De ez neked magas lehet), nem tudom mi a problemad vele, nem kerte senki h rakd fel a google billt az LG helyett
Szerintem nyugodtan kereshetsz magadnak mas elfoglaltsagod, mint masok velemenyenek a kritizalasa, a ket szar telefon peldajat nem ertem, altalaban jo telefonokat hasznalok (bar te ezt valoszinuleg szinten "jobban tudod").
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest