- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz
gyikhuszar #2657 üzenetére
Nekem van egy sony smart wireless headset pro BT fülesen és nem szaggat vele.
Ez inkább füles tudás függő szerintem 😃
-
darnyi
tag
válasz
Én is G²-ről jöttem, de egy pillanatig nem bántam meg. Bár a hátlapi gombok és a duplakopp nagyon hiányoznak. A kevés apró hibát eltekintve ez egy nagyon fasza teló. Azt hittem a méretekkel gondjaim lesznek, de most már az a fura ha kisebb készüléket tartok a kezembe.
-
rdt89
addikt
válasz
A felsorolt telefonok közül, ennél kell a legkevesebb kompromisszumot kötnöd. A Sony annyira laggol és fagy, mint egy alsókategóriás no name telefon és a fotók terén se áll a helyzet magaslatán 20.7 mp-s kamera ide vagy oda. A BT fülesre meg csak annyit tudok mondani, ki kell próbálni több félét is, mert a többi kompromisszumot simán hozza, értem a gyorsaságra, szép képekre, erős akkumulátorra és jó audio chipre(mondjuk a hangerő korlátolt, egy bizonyos szabvány miatt, de root útján iszonyat teljesítmény nyerhető ki a készülékből). A kávákról meg annyit, hogy eddig ez a legkisebb kávás telefon amit kiadtak. A kijelző 78%-ban foglalja el a felületet, amit még nem döntött meg egy gyártó sem. Hamarosan várható egy frissítés a telefonra, mely szerintem a többi problémát is ki fogja köszörülni (reméljük). A G3 jó telefon, de ennek a nyomába se ér, saját tapasztalat alapján mondhatom. Azért is írtam ezeket, mert itt mindenki szinte csak a rosszat írja le a telefonról, a jó dolgok mindig háttérbe kerülnek, pedig ennél jobb készülékkel még keresve se találkozik az ember, a kinézete meg meseszép és tekintélyt parancsoló.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
2 db g2??
nekem az lg4x volt ilyen,időnként megszakadt a bt-n való lejátszás...a jb sem segített rajta. Sajnos vszínű ez nem is fog javulni...
-
Ombre85
tag
válasz
Egyelőre szerintem csak a zenelejátszás szaggat BT-n, a telefonálás kihangosítás nem. Vagy félreértettem valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Bundle topik
- Gamepad
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BestBuy topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest