-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
Ilyenkor következik egy Örkény féle egyperces
Kapsz egy hasonló tartalmú papirt, ha leadod nekik(TMX) az összes tartozékot azután a papírral és a számláddal elballagsz oda ahol vásároltad, és kéred a készletről történő cserét, papíros betűi szerint.
Miután sajnálattal közlik, hogy ilyen kütyüjük már nincsen, akkor te mégnagyobb szomorúsággal közlöd velük, hogy ez nagy kár, mert te ragaszkodsz ehhez a kütyühöz, mert ez a világ legjobb telefonja.
Erre ők megkérnek, hogy vásárold le inkább a kínálatból, de te akkor nemtalálsz számodra megfelelőt ami ezt a szuper kütyüt pótolni tudná.
Ilyenkor aztán végülis két eset lehetséges:
- pro primo: néhány nap mulva átutalják a vételárat az általad megadott számlaszámra (ha kérik)
- pro secundo: azonnal odaadják készpénzben és elköszönsz. (ez a kevésbé valószínűbb)mindenesetre járj el a fentiek szerint és beljebb leszel kb. egy százassal
és vegyél amit akarsz (mondjuk egy ugyanilyen használtat, még garanciával kb 60 ezerért... (én ezt tenném
)
-
zumics
tag
Nálam ugyanez a bluetooth audio gond van, de semmit nem találtam rá... Rohadt idegesítő, kb. 5-6 éve így hallgatom a zenét, de még hasonlóval se találkoztam soha. Most húztam újra a rendszert, nem segített. Hogy lehet visszarakni a gyári 4.4.2-es rendszert?
Sajnos rögtön frissítettem lollira, így nem tudom, hogy azon is csinálná-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest