- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnd
senior tag
válasz
Neil Watts #3499 üzenetére
Ott a pont!!!
-
-
Luissimo
veterán
Szia,
Nemakarnám Iphonos fülessel használni a telot, cssk miután itt valaki azt irta, hogy ez is az Iphone-os kiosztást használja, ezért gondoltam kiprobálom a fiaméval.
De nem jötg, tehát nemtudom osztani ez a megállapitást.Elovettem egy Samu headsetet is, de ott sem megy a hangerö.
Sem a Piston 3-al nem megy.Viszont a hangminoség teljesen jo, tehát nem tünik félágasnak, nem kell a felvevö gombot nyomni hozzá, hogy rendesen szoljon.
Tehát jolenne ha kiderülne, hogy melyik fajta headset müködik vele hibátlanul, hangeröstül.
Ki milyen headsettel használja és müködik e neki vele az összes funkcio ?
Lehetne egy ilyen röpke közvéleménykutatás ?
-
DarkByte
addikt
Pedig szerintem nem lesz. A lollipop bugjait is hónapok óta letojják, nézz hivatalos support fórumot. Ha a Motorola Droid X Play Dual SIM elérhető lesz UK-ben, nem kérdés az utód. De egyelőre az sincs kimondva mikortól lesz kapható, illetve valószínűleg előbb Indiába érkezik.
#3480: nálam is van átszűrődés. Nem az élhetetlen kategória véleményem szerint.
-
arnd
senior tag
válasz
Luissimo #3490 üzenetére
Most elvesztettem a fonalat, kicsit több infót kérek.
Összefoglalom mégegyszer mert lehet, hogy félreérthető voltam.
A plusz gomb kezelést ellenállások bekapcsolásával oldják meg, a mikrofonnal párhuzamosan. Ott egy osztót alkotnak a telefon belső felhúzó ellenállásával, amit egy komparátor/AD átalakító illeszt a proci felé.
Régebben amikor sokkal több volt a több gombos füles, akkor sem működött a szifon füles nyomógombjai, mivel nem a "pár száz R-pár K" tartományban dolgozot, hanem ha jól emléxem az egyik gombja 100K volt, na az jó eséllyel tartományon kívüli minden droidos gépnél.
Galaxy S4:
Na rámértem a szifon csatijaira.
Ebben valami elektronika lehet, hasonlóan mint a nokijában.
Nem tudok sima ellenállás mérővel kimérni semmit sem. Csak a felvevő gomb ami rövidzárat okoz. -
ptrvktr
újonc
Sziasztok,
Segìtsetek, rendeltem egy mobilt az Edigitáltòl, ès gyanus, hogy már egy használt kèszüléket akarnak rámsózni. Már eleve Lollipop volt rajta. Ki tudom derìteni valahogy, hogy mikor volt rajta rendszer frissìtés? Köszönöm -
stilo18
addikt
válasz
Ferenczi Áko #3489 üzenetére
Nekem az egyik legfontosabb tényező
Maki, isten hozott így előre is
arnd, nekem is... Én már nem dőlők be az ilyen új android verziós kamu dumáknak...
Az 5.0-as android is olyan fasza lett, hogy 512Mb ram mellett stabilan fut, ahogy mondták... Persze.. -
Luissimo
veterán
NEM javul meg.
A hangminősége kiváló, minden oké, csak a hangerővezérlés megy egyedüé éefelé, mindkét gombbal, felfelé nem.
Nenézzetekmeár olyannal, akimost jött a 6:20-assal, az a vonat már elment.
Ami a legszomorúbb, hogy a Lenovo K920 eredeti fülesén sincsenek hangerő gombok, csak a felvétel/pillanatállj/inditás gomb.
ezért aztán kevésbé vagyok optimista -
rdt89
addikt
A Camera FV-5 programmal még szebb képek készíthetőek. Nem olyan csicsa mint a beépített szoftver, de a végeredmény szemmel látható. Mindenkinek ajánlom kipróbálásra, és ezzel akár 2 percig is nyitva lehet tartani a rekeszt.
-
válasz
Neil Watts #3477 üzenetére
Közben megoldva.
Üdv. core2
-
Land
veterán
Mennyire gyakori vagy megszokott, hogy a kijelző aljánál a picike hézagon át 2 ponton kivilágít az érintőgombok világítása? Kicsit lelombozó látvány. Még 14 napon belül vagyok amúgy...
-
Sziasztok!
Tudtok nekem mondani egy olyan helyet Magyarországon (lehetőleg Budapesten) ahol a telefonhoz lehet fehér színben flip tokot venni és mondjuk nem 4 hét a várakozási idő?
Köszi!
Üdv. core2
-
rdt89
addikt
válasz
Söri0127 #3469 üzenetére
Ha lesz is azt már a Motorola fogja csinálni, mivel a Lenovo, mint telefon gyártó név átszerveződik.
Azért érdekes, hogy a K3 és a Vibe Shot biztosan megkapja a 6-ot a Z2 Pro esetében meg kérdéses, mikor még mindig ez a Lenovo zászlóshajója.
-
TheGerike
tag
Azért hihetetlen, hogy nem hallgattok ugyanolyan zenét, ugyanolyan minőségben tömörítve(!), és nem ugyanolyan fülesekkel, és nem ugyanolyan jó az eredmény!!
hajam eldobom...
Viszont valaki tudja, hol lehet a kamera "shutter" hangját kikapcsolni?
-
Land
veterán
VSonic GR06-tal hallgatva max annyival jobb a hangja, mint amennyivel amúgy is komolyabb füles a Piston 2-nél.
Első nap felvaltva hallgattam zenét Poweramppal G2- vel összehasonlítva. Nem érzem jelentősen jobbnak a G2-t, pedig az Wolfson és elég jól szól. Sőt hangeroben a Vibe combosabb. -
Biztos, hogy nem más szabvány. A kérdés már csak akkor annyi, hogy akkor nekem miért van dobozhangja a telefonnak a Piston 3-mal, másnak meg nincs. Lehet, hogy az én példányom gyári hibás?
mod:
De amúgy most rákerestem, a Pistonok CTIA szabvány szerint készültek, akkor ez a gond. Hogy te miért hallod jónak, nem tudom. -
válasz
Ferenczi Áko #3458 üzenetére
Azzal pont, hogy rossz a hangminősége, mivel valszeg CTIA szabványos.
-
Söri0127
tag
válasz
Ferenczi Áko #3458 üzenetére
Tényleg visszaolvastam és valaki azt írta Piston 3-ról, hogy tök jól működik, valaki meg hogy nem
-
Söri0127
tag
Visszaolvasva a hozzászólásokat, nincs egy olyan épkézláb (jó minőségű, de nem horror áron mért) vezetékes füles, amit megveszek, bedugom a telefonba és elfogadható hangon szól és minden funkciója működik is, hanem átalakítót kell használni, miután az egész nyákot is újraforrasztottam és még rootoltam is?
-
arnd
senior tag
válasz
Luissimo #3454 üzenetére
Mert totál más ellenállásokat használ az Apple. Csak azért, a HTC-s 3 gombos füles helyett sem mentek a hangerő gombok. pinout.ru-n ha jól csalódom fent van.
A felvevő gomb az megy, mert az totál rövidzár.
Ez meg nem szifon hanem levonó
Szóval nem dölt meg semmi sem. A nokija fülesem gombjai sem mennek csak nokiával, hiába rakok rá konvertert. Pedig azon jó sok gomb van, kár érte. (6db)Az a lényeg, hogy ha nem megfelelő GND kialakítású fülest használsz, akkor qrva xarul fog szólni, mert csak az L-R (különbségi jel) fog szólni többnyire. Ha megnyomott felvevő gombra javul a helyzet, akkor venni kell 1$-t egy átalakítót.
-
arnd
senior tag
Feltöltöttem a Motorola s805-ömet, meg lekapargattam az időközben lefoszló műbőr füles borítását.
Elég régen használtam utoljára.
Szóval nem olyan xar Bt.-n keresztül a zene, xarabbra emlékeztem.
Persze vezetékkel sokkal jobb. A magasak tisztábbak úgy, és zaja is eltűnik.
Kb. úgy szól mint az S5-ös szifon fülese, csak ebben nem hallom ha leverem az egeret...
Ez a klasszikus nagyobb mint a füled, lezár mindent típus. Télen metróban a huzat ellen is tökéletes.
Azért még vezetékesen is rosszabb mint az űber gagyi Nokija W500-am. Az akkorát szól, hogy már le kell venni a mélyből.Összességében zenére inkább a nokiját szoktam használni, de amikor hosszú útra mentem, akkor inkább a szifon fülest használtam, az az egyetlen ilyen fülbe rakható füles ami nem esik ki a fülemből, meg el is tudom viselni. És ha még elalszom is közben nem fáj tőle a fülem. Ezektől a gumi harangos megoldásoktól a falra tudok mászni, annyira zavarnak.
Na közben már legalább fél órája megy a Bt-s zene és semmi akadás, vagy hiba.
A Chuwi Vi8-on állandóan szaggatot, pedig abban is 4.0-s már a Bt.Ja és arra persze ügyelni kell, hogy a K920-nak OMTP-s a bekötése. Mint a szifonoké (is).
Míg a nokijának CTIAÉs igen átalakító nélkül valóban rosszul szól(na).
Az S805-nek sima sztereó kábele van, a mikrofon nem működik vezetékesen. Azzal ilyen bekötés mizéria nincs.
A képeket a Fejhalgató Szerviz oldaláról linkeltem.
-
darnyi
tag
válasz
TheGerike #3448 üzenetére
Erre a hozzászólásra 10, azaz tíz pontot adok. Ezek korrek észrevételek, maximálisan egyetértek. Főleg a fényképezést emelném ki, valaki dicsőíti valaki nagyon lehúzza a kamerát. Az igazság szerintem is a kettő között van. Néha olyant lövök, hogy besza-behu, néha mikor visszanézem a fényképet felteszem a költői kérdést úgy a semminek: ez meg mi a f..z?
Bár én csak az automata módot szoktam használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest