- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két új Meizu mutatkozott be
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- TKSTAR TK905
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnd
senior tag
Feltöltöttem a Motorola s805-ömet, meg lekapargattam az időközben lefoszló műbőr füles borítását.
Elég régen használtam utoljára.
Szóval nem olyan xar Bt.-n keresztül a zene, xarabbra emlékeztem.
Persze vezetékkel sokkal jobb. A magasak tisztábbak úgy, és zaja is eltűnik.
Kb. úgy szól mint az S5-ös szifon fülese, csak ebben nem hallom ha leverem az egeret...
Ez a klasszikus nagyobb mint a füled, lezár mindent típus. Télen metróban a huzat ellen is tökéletes.
Azért még vezetékesen is rosszabb mint az űber gagyi Nokija W500-am. Az akkorát szól, hogy már le kell venni a mélyből.Összességében zenére inkább a nokiját szoktam használni, de amikor hosszú útra mentem, akkor inkább a szifon fülest használtam, az az egyetlen ilyen fülbe rakható füles ami nem esik ki a fülemből, meg el is tudom viselni. És ha még elalszom is közben nem fáj tőle a fülem. Ezektől a gumi harangos megoldásoktól a falra tudok mászni, annyira zavarnak.
Na közben már legalább fél órája megy a Bt-s zene és semmi akadás, vagy hiba.
A Chuwi Vi8-on állandóan szaggatot, pedig abban is 4.0-s már a Bt.Ja és arra persze ügyelni kell, hogy a K920-nak OMTP-s a bekötése. Mint a szifonoké (is).
Míg a nokijának CTIAÉs igen átalakító nélkül valóban rosszul szól(na).
Az S805-nek sima sztereó kábele van, a mikrofon nem működik vezetékesen. Azzal ilyen bekötés mizéria nincs.
A képeket a Fejhalgató Szerviz oldaláról linkeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux kezdőknek
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- BestBuy topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest