- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
..:: Lenovo Vibe Shot Frissítve! ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
Kérdés, hogy amikor "gyári soft"-ra hivatkozol, akkor melyikre gondolsz. Ajánlom figyelmedbe az összefoglaló ide tartozó részét. Én sokáig használtam a ROW ROM-ot, meg különböző unofficial custom ROM-okat. Utolsó időkben amikor még én használtam (most lányom használja Kínában
) visszatértem a VibeUI-ra és azt kell mondanom egyértelműen ez a legjobb ROM a telefonra. Nem csak hibátlan problémamentes, de a leggyorsabb és legkisebb étvágyú is. Amit még érdemes kipróbálni esetleg a custom ROM-ok közül az a Mokee.
-
Feektor
csendes újonc
Nekem is van neha ilyen, a kep nem jon elo hivas kozben, vegen. De a szenzor biztosan jol mukodik.
Szerintem ez valami gyari marhasag miatt van, mert nekem sincs semmi SW tuning, minden gyari. Meg Factory reset utan is csinalta/ja.
Workaround:
-nem engeded, hogy lekapcsolja a kepernyot hivas kozben (menuben beallithato) vagy
-power gomb megnyomasra befejezi a hivast... (szinten menuben beallithato)En a masodikat hasznalom, mivel nem sok hivasom van rajta es nem is bonyolitom a hivast massal...
V.
-
zeneszjaras
csendes újonc
Én először egy xpose használatával próbálkoznék meg, abba van egy olyan modul, hogy a proximity (közelségérzékelő) szenzort ki lehet kapcsolni.
Sajnos most kipróbálni nem tudom, az enyémen most csak magisk van feltelepítve és abba benne minden olyan modul amit használok, viszont ilyen nincs benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 7pro gyári független 100% hibátlan
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független szép állapotú
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest