- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
..:: Lenovo Vibe Shot Frissítve! ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
JKalo
tag
Sziasztok,
találkoztatok már az alábbi problémával?
A feleségem Vibe Shot-ja pl otthon (vidéken) teljesen érthetetlen a másik telefonon, de ez helyfüggö. Váosban okés általában.Mi lehet az oka? van-rá gyógymód?
-
JKalo
tag
válasz
mikrofon #1585 üzenetére
Az usb hibakeresés be volt kapcsolva, de valahogy mégsem nyílt meg. Próbálkoztam a hangerő fel - usb bedug , majd bekapcsgombos módszerrel is. Egyszer csak felkínálta hogy "ehhez a pc-hez mindig kapcsolódhat (vagy valami hasonló szöveg)" ezután újra telepítettem mindent és láss csodát felment :-).
A minimal_sdb_fastbot_v1.4 úgyanúgy a végén újratelepítettem, majd : "adb reboot edl" - itt az volt a fura, hogy semmit nem írt ki mint korábban, hanem 1sor kihagy és a parancssor ?! Ezután már a QFIL- felrakta.
Azt sem értettem az s118 (mintt írtam is), hogy ott a portot foglaltnak jelezte, a Qfil meg simán felrakta.Most jöhet a testfázis!
Ez az feleségem telefonja, a tönkrement samsung s4mini helyett, de egyenlőre nem nőt a szivéhez, talán majd most az s363-al ....
Nekem egy regi sony Z van, kissé leharcolt, de megy. Ezzel a Lenovoval nem gondoltam volna, hogy ennyit kell küzdeni egy frissítésért.
Amit hiányolok nagyon belőle: 5Ghz wifi és talán a B20. Valószínűleg, ha jól gondolom ez utóbbi okozhatta a régi eredeti romnál a rossz, sokszor megszakadt kapcsolatot, ha Vodafonossal társalogtunk. Remélem ez most megoldódik?!Köszi mindent!
-
JKalo
tag
válasz
mikrofon #1581 üzenetére
nekem is sikerült a 118 és utána 240 is, viszont most elakadtam a 363-hoz a portot nem tudom előcsalogatni.
Olyan mintha az usb hibakereső mégse lenne bekapcsolva, pedig be van!- Telefon bekapcsolt állapotban,
- usb -hibakeresés bekapcsolva
- Pc-re dugva (win7 32bit)
- Driverek sorba telepítve:
1. Lenovo usb driver 1.1.24-setup
2. Qualcom usb_driver 2.2.00_setup
3. Adbdriverinstaller (zöld pipa) install
4. Miflash_140509_setup
5. QPST-2.7.422-qfil-qcom-Upgrade-Tool-20140422_setup
6. Minimal adb fastboot_v1.4_setup
- Minimal adb fastboot: parancssorba: adb reboot edlHibaüzenet: error device unauthorized.
This adb server's $adb_vendor_keys is not set
Try adb kill-server ' if that seems wrong
Otherwise check for a confirmation dialog on your device.- Ez a hibaüzenet eddig nem volt :-(,
Az s118 és s240 az "adb reboot edl" parancs kiadóása után qfil- el szépen felment.Tudnátok segíteni, mi lehet a hiba?
-
JKalo
tag
Hát elsőre nem jött össze a MiFlash -> S118 - flash klikkre:
Status-Akért erőforrás használatban van(0x800700aa: Open serial port \\\ COM3)Mi lehet a gond vele?A port rendben volt, a drivereket felraktam.
Elsőre azt hittem kocka lett a telo, de hosszú bekapcs.gomb nyomásra bekapcsolt, de a rom maradt :-) -
JKalo
tag
válasz
mikrofon #1567 üzenetére
Köszi, nézegettem már máshol, csak nem mertem mást letölteni...
Ezt találtam : Qualcomm_Drivers_QDLoader.zipEz ugyanaz a driver pack lehet, mint a "Qualkomm_usb_driver_7z" ?
-
JKalo
tag
Valaki ki tudna segíteni, mert a
[link] -ról
már nem lehet az usb driver packot letölteni !? -
JKalo
tag
válasz
mikrofon #1553 üzenetére
Szia Mikrofon!
egy szüz tinydealos Z90-7 szeretnék romot cserélni, ezért átolvastam a forumot, de kicsit megkevert a sok infó.
Ha jól értelmeztem, (ha nem kérlek javítsatok ki):
- elöször: S118 (nem root-t) feltesz >> majd frissités s224 (ez Root-t) >> végül cél s363 (nem root-t, magyar)
- Egyik sem hagyható ki?
- az s224 ráfrissitést s363-ar írta itt valaki sikkerrel! Járható ez az út? Merjem?
- Ha a ráfrissités nem járható út egyenlöre, hogy tudom letiltani bolondbiztosan?
- Letöltés: XDA-n linkelt Rom lista : 4. (s118) >> 14. (s224) >> 15. (s363)
- frissités menete: a HSZ1118, HSZ1124 és HSZ1297 szerint.Amit nem látok, hogy a legelsö szüz Z90-7 -> s118 frissités is úgyanúgy történik, mint a továbbiak ? Vagy itt másképp kell eljárni ?
Kösz
Kalo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest