- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
..:: Lenovo Vibe Shot Frissítve! ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
F4f0rg1
csendes tag
válasz
nemethbalazs #2665 üzenetére
Azóta sem jártál sikerrel?
Én is szívesen feltenném a VEBUI-t, de eddig csak egyszer móosítottam a telefon gyári szoftverét egy előre root-olt 240-es szoftverrel, amelyet viszonyelg egyszerűen lehetett feltenni miflash segítségével. -
nemethbalazs
tag
válasz
nemethbalazs #2665 üzenetére
Fogalmam sincs mi a baj
-
mobilizmo
addikt
válasz
nemethbalazs #2663 üzenetére
Itt sok minden van:
root, twrp
driversEzt a twrp-t használd: recovery-TWRP-3.0.3-20170119-LENOVO_Z907-CN-wzsx150
-
mobilizmo
addikt
válasz
nemethbalazs #2661 üzenetére
Ezt rakd fel, a másik is jó, de ez jobb. Ha akarod ezt is lehet root-olni, van rá twrp és további nyalánkságok, ha kell.
-
nemethbalazs
tag
válasz
nemethbalazs #2660 üzenetére
Hopsz látom van újabb verzió is az összefoglalóban.
Ez lenne a jó, vagy ebből létezhet újabb is?
-
mobilizmo
addikt
válasz
nemethbalazs #2654 üzenetére
Már nem én használom aktívan a telefont, de a végén bő fél évig a gyári VIBEUI-t használtam. Morelocale2-vel magyarítottam (a rendszer menü az angol marad persze), meggyőződésem, hogy a legjobban használható ROM erre a telefonra. Lányom azóta is megelégedéssel használja így. Előtte sokáig próbálkoztam különböző custom ROM-okkal. A LineAgeOS, Flyme, ResurrectionRemix és társaik legnagyobb problémája az volt, hogy ezek nem official változatok, hanem egy-két lelkes többé-kevésbé hozzáértő portolta hasonló hardverű telefonok official változataiból. Vagyis ezeknek nincs frissítése és a működő képességük is kérdőjeles. Egyedüli official custom ROM a Mokee-é azt is sokáig használtam. Azért hagytam fel vele mert volt egy idegesítő hibája (mint kiderült minden custom ROM-nak megvolt ez), wifi ap váltáskor 10-ből 6-szor produkált abnormális kikapcsolást. Mokee azóta is fejleszt (05.24-i az utolsó 7.1.2), majd egy éve használtam utoljára, akár már jó is lehet, egy próbát akár megérhet. További közös hiányosságuk ezeknek a ROM-oknak, hogy nem jön velük a gyári kamera szoftver. Persze van bennük saját, meg ki lehet váltani más kamera szoftverekkel (vannak nagyon jók is), de van aki ragaszkodik hozzá, szerintem is jól eltalált volt. Egy szó mint száz próbáljátok ki a VIBEUI-val vagy Mokee-val.
-
Atilla001
senior tag
válasz
nemethbalazs #2654 üzenetére
csak annyit tudok mondani, hogy náluk is dicsérik, az enyém csinál a legszebb képeket. lövök is vele rendesen. ebből a szempontból nagyon jó. Nekem most azt csinálja, hogy a galériában nem mutatja a képeket, csak szürke téglalapok. Legtöbbször az első videó után mind rossz. reboot után egy darabig jó. de nincs türelmem factory resethez. szerintem S363 nál nincs stabilabb reflesseld esetleg, vagy rossz a hardver..
-
gforg78
csendes tag
válasz
nemethbalazs #1562 üzenetére
Oh, akkor nekem szerencsém van, itt Tolnában szinte mindenhol van 3G. Így már biztosan nem vágok bele...
-
mikrofon
veterán
válasz
nemethbalazs #1507 üzenetére
A képek nagyon jól mutatják, hogy mire képes a Telefon. Akinek ez elég, az vegye ezt, akinek nem annak:
ssiiicccccCsak úgy kiváncsiságból megnéztem: ONEplus2 nem rendelhetö már kínából az utódja meg az ONEplus3 meg 140e HUF... 490 USD ... öööö 3x-os árkülönbség......
és ha ezzel valaki megbukik a vámon az ugye +30% merthogy vám és áfaköteles.....
Nah akinek nem elég ez a fényképezőgéptudás annak javasolt ez az ONEplus3, aztán menjen is annak a topikjába azt ott áradozzon, vagy.....
Megjegyzem a Lenovonak is van ilyen árú telefonja Lenovo ZUK Z2 Pro .....
-
forgonati
őstag
válasz
nemethbalazs #1511 üzenetére
Z3 volt nekem is, részben a kamera miatt adtam el. Ott is nyűgök voltak a kamerával. Hiába volt 20MP, nem voltam megelégedve. Bár lehet hogy az enyém egyedi hibás volt. De a jobb szélen olyan durva mosódás-lágyulás volt, hogy rettenetesen zavart. Lehet hogy pechem volt és hibás optika volt benne.
Nekem a K3 Noten most a Cuoco (lehet rosszul írom a nevét) S427 romja van, ez egy több romból összeollózott kigyomlált és tökéletesen magyarított rom, és szinte hibátlan, bugmentes. Illetve a fórumozók szerint ezzel a rommal hozza a legjobbat a kamera.
-
forgonati
őstag
válasz
nemethbalazs #1508 üzenetére
Igen más liga, viszont a megemlítése teljesen jogos, mivel 170-ért már kapsz újszerű állapotban, és nekem személy szerint inkább egy használt OP2 mint egy új Vibe Shot. És kamerában meg hajjaj de mennyivel jobb. Legalábbis a Vibe Shot képeit nézve... Persze ha valaki mindenképp újat akar, akkor nem szóltam.
A K3 Note pedig lő ilyen képet, ha tetszik ha nem. Legalábbis azzal a custom rommal ami most nekem rajta van. Mert azt tapasztaltam hogy azon is múlik. Pl. a MIUI-val elég ratyi képeket lő. Nem a levegőbe beszélek, este rakok fel fotókat, mindenki eldöntheti.
-
forgonati
őstag
válasz
nemethbalazs #1507 üzenetére
Tudom hogy nem fényképező. Én sem állítottam. Viszont a Lenovo úgy adja el, mint fotós mobil, fotózásra kihegyezve. Tehát elvileg ennek kellene lennie a húzó dolognak benne. Mert pl. hardveresen nem a legerősebb. A baj csak az, hogy ezeket a képeket hozza egy nem fotós mobil is, ugyanilyen áron, vagy olcsóbban.
És igen, 100% nagyításon egyik mobil képe sem tökéletesen éles, de élesebb. Ez meglátszik akkor is ha nem 100%-ban vizsgálod.
Azt meg szerintem már mindenki tudja itt hogy nem a megapixel a lényeg, ez nem újdonság. Nem kell a 23 megapixel, mert csak fölösleghesen lesznek 10MB-os képek. És ennek a telefonnak sem a megapixel számával van a baj, hanem inkább az optika minőségével, illetve a kamera szoftver/firmware optimalizálatlanságával.
A te képeid egyébként jobbak mint a másik kollégáé, lehet hogy eltérő romot használtok és amiatt. De még mindig állítom hogy a K3 note házon belül hozza ezt a szintet, pedig nem fotós mobil, és olcsóbb. Az abban lévő chipset pedig kb. egálban van ezzel, mondjuk az igaz hogy abban "csak" 2GB RAM van. Délután ha otthon leszek rakok fel pár képet, csak érdekességképp.
-
mikrofon
veterán
válasz
nemethbalazs #1500 üzenetére
Ez egy teljesen másik irány.
Szerintem:
Van a 1621 és 1625 ill. elödeinek vonala, ami az eredeti Lenovo fejlesztés.
Majd vannak az sXXX vonal képviselöi, amit valaki, valakik lefejlesztettek a Lenovo számára...
A kettő jelentősen különbözik....I.
Nekem úgy van, hogy 1621-et felraktam a needrom-ról aztán azt lefrissítettem a telefonról 1625-re. Itt egy dologra kell figyelni, hogy alapból egy 48Mb-s fájlt akar letölteni UPDATE-ként. Ez nem megy fel. Jobbra fent van egy beállítás ikon, ott át kell állítani, hogy a legújabb teljes ROM-ot töltse le. Így lejön a komplet 1,X Gb-s ROM.
Majd ez után kell még vele foglalatoskodni, mert
fel kell nyitni a bootloder
TWRP-t kell telepíteni
SuperSU-t kell flash-elni (root-olas)
Gaaps pico csomagot kell flash-elni
Link2SD-t kell feltelepíteni
morelocale2-t kell telepíteni és rendszer alkalmazássá kell tenni
Le kell szedni, vagy tiltani a nem kívánatos alkalmazásokat.Nem bonyolult de azért időigényes feladat. Ez a legtisztább, legeredetibb, legmegbiztatóbb és leggyorsabb ROM
II.
Van egy másik lehetőség a needrom-oldalon fent van egy 1625, aminek nyitott a bootlodere és le van tisztítva. A baja az, vagyis a különbség az előbbivel, hogy aki letisztította túlságosan is. Lennovo account is tiltva van és a Tema center is.Rootolni mind két esetben neked kell.
-
mikrofon
veterán
válasz
nemethbalazs #1495 üzenetére
duppla lájk!! Vagy trippla!
Ezt kéne betenni elő HSZ-be.
Aztán, ha összegyűlik az a társaság aki megérdemli a szakmai első HSZ-t, akkor jöhet az..
A múlthéten neki álltam rákészülni, hogy össze jöjjön az első HSZ természetesen nem egyedül, majd az utóbbi pár nap mondjuk 4-5, még attól is elvette a kedvem, hogy bármit is ide írjak, vagy akárinek is válaszóljak....Azért nézzünk már körül. Minden infó itt van a HSZ-ek között, ugyan nem egyértelműen, szájbarágósan egy HSZ-ben, hanem keresni kell. De minden itt van. Aki akarja, meg tudja keresni. Ha elakad valaki kérdez segítünk. Sajnos egyre nehezebb megtalálni az értékes infókat, a sok nemakarós, rinyálos HSZ-ek között.
Nekünk kettő van a családba és elégedetten használjuk. még egy bekerült a távolabbi családba harmadikként, Tudtom és befolyásom nélkül. Mivel Ö nem értett hozzá megvette etotalk MOD ROM-mal. Elégedetten használja pedig az csak s118-as verzió... Még nem volt időm felrakni az s363-ot. Biztos meg fog lepődni, hogy még jobb.
Egyébként ezt is leírtam annak idején, hogy aki nem akar szórakozni, az vegye onnan. Kicsit drágább talán 7 USD a különbség és 5 USD a ROM. Ami alapvetően magyar, de ebben még a mélyebb beállítások angolok... Ráadásul Ö majdnem megvette a z90-3-at mert olcsóbb és a kínaiak magyarázták el neki, hogy azt ne vegye, mert EU-ban nem működik. Jah és szerintük sincs 800-as frekvencia, de még 2G-ben sem....Azt is kiemelném, hogy eddig egy valóban hibás készülékről tudunk..... Neki lenne oka siránkozni.....
Köszi @nemethbalazs!
Gombvilágítás az én 1625 ROM-ommal jól működik. Feleségem s363-ával a mindig be funkció nem működik, mert az első képernyő kikapcsolásig mindig világit, aztán többet nem kapcsol be. Gondolom a ROM-ban van hiba. Össze akad a gomb világítás, és az értesítésként villogtató funkció.. Mondom 1625-ön jó!
-
son007
tag
válasz
nemethbalazs #1495 üzenetére
Teljesen egyet értek az általad leírtakkal! Nekem is s363 és ugyan azok a "problémáim" mint neked is (gombok világítása, üzemidő) de ezekkel szerintem együtt lehet élni.. Azt tudjuk, hogy a gombok hol vannak, aki pedig az akku kapacitással nincs megelégedve annak ott a powerbank.
-
HPAA
őstag
válasz
nemethbalazs #1290 üzenetére
pontosan így gondoltam / ezért is mertem ajánlani
50-60 ezres kategóriában , nemigen tudok alternatívát rá -
hederz
csendes tag
válasz
nemethbalazs #1272 üzenetére
Én is frissítettem a Superuser app binárisát, ahogy felajánlotta a program, mielőtt összeomlott, akkor tényleg ez a baj. Köszi, hogy kikísérletezted, akkor mégsem rossz a ROM, csak el kell kerülni ezt a buktatót!
-
mikrofon
veterán
válasz
nemethbalazs #1272 üzenetére
Szerintem többször volt róla szó itt is de az XDA fórumon is, hogy nem szabad frissíteni SU alkalmazást.....
-
hederz
csendes tag
válasz
nemethbalazs #1247 üzenetére
S240, elírtam az előbb, bocs. Nekem 2 napja van fent, remélem, nem omlik össze, mint nálad.
Szerintem mindegy, hogy most melyiket rakod rá, lényeg, hogy egyszer elinduljon, aztán majd meglátod.
S363-at még nem próbáltam. -
hederz
csendes tag
válasz
nemethbalazs #1244 üzenetére
Nekem most az a240 van, ez egy 5.10-es Android. 2 napja használom, eddig nagyon stabil, kamera jó, funkciók működnek.
Az 5.0.2-es, részben magyarosított angol/kínai volt fent alapból, amikor megjött a Tinydealről, az nagyon bugos, funkciószegény és nyelvileg is "vegyes" képet mutatott. Én meg azt hittem, az a gyári ROM, míg itt fel nem világosítottak.Az S118 kicsit jobb, de pl. Play Áruház gyakran leállt.
-
hederz
csendes tag
válasz
nemethbalazs #1241 üzenetére
Kikapcsolt állapotban csatlakoztass egy USB kábelt a telefonhoz, majd tartsd nyomva a "hangerő fel" gombot, és 5 másodperc után, miközben továbbra is tartod a gombot, csatlakoztasd a PC-hez. Ekkor még 2 másodpercig tartsd nyomva, míg érzel egy pillanatnyi rezgést a telefonon. Ekkor letöltő módba tetted a készüléket, és elvileg meg tudod flashelni újra a Miflash-sel vagy Qfil-lel. Remélem sikerülni fog!
-
mikrofon
veterán
válasz
nemethbalazs #1237 üzenetére
ki volt szedve az SD kártya mikor telepítetted?
Ez a ROM root-olt. Nem töröltél esetleg tiltottál le rendszeralkalmazást?
Nekem hasonló volt egyszer mikor átállítottam a super user alkalmazásban, hogy már bootoláskor töltődjön be. Hát kinyírtam a teljes boot folyamatot.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 7pro gyári független 100% hibátlan
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független szép állapotú
- Napirajz könyv
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest