- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
..:: Lenovo Vibe Shot Frissítve! ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
nedudgi78
csendes tag
válasz
mobilizmo #2597 üzenetére
Köszi a nanot még nem próbáltam, a full és a mini összezavarta a rendszert azután másikat már nem próbáltam. Apkmirror-ról úgy ahogy működnek a dolgok de a gmail mindig leáll a Google Play-szolgáltatásokra hivatkozva, próbáltam ebből is több verziót. Este kipróbálom a nanot, remélem jó lesz.
-
nedudgi78
csendes tag
Nekem nincs komolyabb gondom a telefonnal, teljesen meg vagyok vele elégedve (egy éve van meg és 50-e ft. volt) ár-érték arányában. Viszont a Miui-t szeretem csak ezen a készüléken nekem nagyon eszi az aksit, és még mindig keresem a megfelelő google app-okat, ezért akartam kipróbálni a többi romot.
-
nedudgi78
csendes tag
Hello. ˝Updater process ended with ERROR:7˝ ezt a hibát dobja a CM14 és a Flyme telepítésekor is. Találkozott már valaki ilyennel. Köszi
-
nedudgi78
csendes tag
Helló sikerült a Twrp-t felvarázsolni a telefonra, de a rom-mal nem boldogulok, Miuit és Cm14-et próbáltam de ˝Failed mount system hibával megáll és nem jutok tovább. Van valami trükk a telepítésnél?
Köszi -
nedudgi78
csendes tag
válasz
mobilizmo #2581 üzenetére
@echo off
echo.
echo ŽŻŕĄ¤Ą«Ą¨Ą ăáâனáâ˘
echo.
tools\fastboot -i 0x17ef devices
echo.
echo “áâ ®˘Ş Recovery
echo.
tools\fastboot -i 0x17ef flash recovery img\twrp.img
echo.
echo ŹĄŕĄ§ Łŕă§Ş ˘ TWRP Recovery
echo.
tools\fastboot -i 0x17ef oem reboot-recovery
echo.
echo ‡ ˘Ąŕ襮
pause > NULnekem ilyen a .bat file
-
nedudgi78
csendes tag
Sziasztok megérkezett nekem is egy ilyen telefon, nem nagyon volt időm még foglalkozni vele, de a google fiók megadása után a szinkronizálásnál nincs címtár, csak szem. adatok, fitnesz adatok, alk.adatok, gmail, és play zene. Így most nincs egy telefonszámom sem, lehet ezzel valamit kezdeni.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest