-
Mobilarena
..:: Lenovo Vibe Shot Frissítve! ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
b4lukapitany #1810 üzenetére
Szia,
én is (1625ROM) és a feleségem (s363 ROM) is pont ezen a szakaszon használja. Győrben élünk, szüleim Tatabánya mellett, Anyósom Budapesten. Mindenhová gyakran járunk a gyerkőcök miatt. 1625-ös ROM-mal kicsit jobb volt a térerő, s363-mal a 3G-vel épületen belül voltak problémák... Mindegyik SIM telekom-os...
De igazából élhető....
@mobilizmo: akkor beindíthatnátok a családi bizniszt. Kínai telefonok kinai stock ROM fordítás. Lányod fordít tel ROM-olsz.... Jönne, ám a PayPal Donate
-
Luc001
tag
válasz
b4lukapitany #1801 üzenetére
A Lenovo oldalán is fel van tüntetve a B20.
Itthon (vidéken) A telenor hálózatán samsungon van 4g a Lenovo nincs. Rákérdeztem a szolgáltatónál 800mHz- jön az LTE. A nagyobb városokban amúgy nekem is van 4g. -
mobilizmo
addikt
válasz
b4lukapitany #1798 üzenetére
Ha jól látom ez nem jönne, mert Out of stock. Ha biztosra akarsz menni B20 kérdésben, akkor itthon vedd, vagy legfeljebb valami európai webshopból, vagy egyértelműen kérdezz rá az eladónál. Azon a linken is amit Te bedobtál írják a B20-at, de szerintem csak össze dobálták a bárhonnan letölthető spec. adatokat a típusról (mert egyébként a Z90-7-re határozottan írják a B20 sávot, nekem olyan van, még sincs LTE-m).
tvamos Ha valaki aki csinált ilyet leírja, akkor beleteszem szívesen. Nekem még nem volt hozzá szerencsém.
-
Atilla001
senior tag
válasz
b4lukapitany #1791 üzenetére
bár nem engem kérdeztél, de muszáj lesz olvasnod..
boltok -
mobilizmo
addikt
válasz
b4lukapitany #1788 üzenetére
Ha linkeltet veszed nagy valószínűséggel nem lesz LTE-d itthon (Magyarországon a szolgáltatók legnagyobb lefedettségben B20 sávon vannak, ebben pedig az nincsen). A sok telepítgetésnek meg az az oka, hogy a Kínából érkezettek nagy része tele van root jog nélkül eltávolíthatatlan bloatware-el és csak az angol+kínai nyelvet ismeri. Ráadásul még az angolban is zavaróan sok helyen találhatók kínai karakterek. Ha az itthoni felhozatalt nézed nincsenek ilyen problémák, viszont jobbára a megdöbbentő közel kétszeres szorzót találod az árcédulán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest