Új hozzászólás Aktív témák
-
guszti2
csendes tag
válasz
Dominó85 #4487 üzenetére
Az S433-ra frissítettem, amikor megjelent, talán kb 2 hónapja. Jobbnak, stabilabbnak tűnik mint a korábbi verziók. Mintha a fényképezőn is javítottak volna, de mivel nem figyeltem korábban, így nem tudok konkrétumot írni. Csak használom a telefont, semmi extra igényem nincs.
-
guszti2
csendes tag
Sajnos ez nem megy:
beállítottam a Download Agent-et "DRV_Tools\MTK_flashtool_v5.1536.00.000\MTK_AllInOne_DA.bin" -re,
a scatter loading file-t "SW\target_bin\MT6752_Android_scatter.txt"-re
Firmvare upgrade.
klik Download után telefon csatlakoztat.
Utána nem történik semmi.
Mit csinálok rosszul? Mindent? -
-
guszti2
csendes tag
Sajnos tegnap frissítettem a VIBEUI_V3.1_1614-re mert azt hittem, hogy egy hivatalos frissítés a 6.0 Androidra csak jobb lehet, mint a régi. Ez egy teljesen Kínai ROM, az angol csak azért van benne, hogy az angolul tudó kínaiak esetleg úgy akarják használni. Nincs benne a Google play store, és nekem nem is sikerült működésbe hozni, folyamatosan hibát jelzett, mintha tiltva lenne???. A telefonon még nem volt semmi, a sim kártyát bele se raktam. A fórumot olvasva, ha már az eredeti ROM elszált, nem (mentettem), a Couco92 S424 ROM-ot tenném fel. Regisztráltam a Needrom-on de ezeket nem tudom letölteni, azt írj, hogy már eltávolították, vagy egyszerűen nem töltődik le. Megköszönném, ha segítenétek. Csak használni szeretném a telefont, nem fogom cserélgetni a romokat, ha van egy ami használható. Ott tévedtem, hogy az induláskor a legújabbat akartam feltenni.
-
guszti2
csendes tag
Sziasztok!
Most kaptam meg az új K3 Note-omat. Melyik a legjobb gyári verzió amit érdemes feltenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest