- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.lev
tag
Persze!
Ha a wifi kikapcsolt kijelzo utan is (standby modban is) megy (a power settings alapjan), akkor teljesen egyertelmu.
Foleg ha meg hatter alkalmazasok (facebook, viber, stb.) is futnak.Es a kep amit csatoltal, az ugye csak egy statisztikai adat a mostani/legutobbi hasznalatrol. Szoval el tudod erni, hogy forditva legyen
-
Dominó85
addikt
Jobban is jársz vele, az a Francbúk alkalmazás már évek óta csak arra jó, hogy merítse az aksit és ne hagyja alvóba menni. És a fejlesztők ügyesen megkerülik a droid egyes részeit. Én maradok a sima Messenger apk-nál. Szerencsére MIUI alatt igen jól kordában tudom tartani.
Más: már minden jólelkű a 6.0Beta romot hegeszti... Ajánlom mindenkinek, hogy egyelőre jegelje a Marshmallow iránti esetleges vonzalmát, ha jót akar. Volt akinek brick-brick lett a telefonja, azaz kuka!
-
fehermokus
aktív tag
Egy megdöbbentő eredményre jutottam a Cuoco romokkal kapcsolatban. Az 5.0 és és 5.1 rom az összes update-tel kb. egyforma gyorsak, mindkettővel kb. 47-48000-t teljesít Antutuban. A laggolások eléggé elhanyagolhatóak. A 6.0 az összes update-jével viszont nagyon lassú, itt konzekvensen 38.000 pontot ért el a telóm. A laggolások látványosak.
Viszont az 5.0 rom-ban rendesen megérkezik minden üzenetem, míg az 5.1-nél vagy igen, vagy nem...
Ezekből az következik, hogy még mindig az 5.0 a legjobban megírt rom (Cuocotól). -
-
kovjoe
aktív tag
Kiváncsi leszek az eredményre. 7végén sikerült a farzsebből a wc-be cuppantanom a telefont (kéretik nem nevetni, max mosolyogni), és nem viselte jól, kijelző szép, a színek is, csak az érintésre nem reagál:-(. Nézegettem én is videót, sőt ma szinte teljesen szétkaptam, hátha történik valami, de nem:-(. De azért a teljes műveletet én mégsem érzem olyan egyszerűnek;-).
-
Dominó85
addikt
Fentebb írtam a progi nevét.
Amúgy xar van a palacsintában gyerekek, mert megy a 4G a telómon és ráadásul elvileg 800Mhz-en. Furcsállom is, mert a támogatott Bandekben nincsen benne. Viszont Aliexpressen egyre több eladó írja, hogy a TD-s 51-es verziós telefonok (nekem a dobozon és a telóban is TD-LTE van írva (Shenzen Chigonnál reklamáltam is miatta rendesen) tudják. Wtfak a helyzet, de nagyon örülök neki.
-
-
keyman
tag
Ha Budaörsre kerül akkor részvétem. "az eddigi tapasztalatok alapján"
Oda BOMBÁT kell küldeni....na azt szervizeljék le.Nem értem miért hagyja egy gyártó, hogy ilyen osztályon aluli szolgáltatást végezzen valaki.
Nekem még nem volt dolgom velük, de három ismerősömnek is meggyűlt a baja a szervízzel.
És nem értem az embereket sem, hogy miért hagyják annyiban. pár soros levél a fogyasztóvédelemnek , illetve a gyártónak. Garantálom lesz egy pár kellemetlen órájuk. -
Megbízhatót már nem... Nekem volt egy szervizkontaktom, de 5. hónapja van náluk egy Lenovo, mert olyan szinten nem képesek átvinni a 800m lévő postára a cuccot, hogy PH-n kellett embert keresnem, menjen már el érte...
Hosszú story, meg fogom itt írni, mert abszurd, hogy egy Garanciális cuccot nem képesek ennyi idő alatt visszajuttatni / augusztus 15 óta kész a készülék... 2 hónapja nem bírták elküldeni...
PH-n nézz szét, hardveraprón is vannak, akik tudnak segíteni.
Itthon is csak annyival leszel előbb, hogy helyben csinálják, de olcsóbb nem lesz. Meg kell rendelned a kijelzőt kintről.
Betört? vagy szériahiba?
-
Dominó85
addikt
yanpec
Valamelyik főképernyőn 2 ujjal összehúzod a kijelzőt és alul ott lesz a Widgets (magyarul azt hiszem "Modulok").gulupeti
Én maradok a jelenlegi romnál. Angol ugyan, de engem nem zavar. Megvárom a 6.0-át (5-6 hónap kb mire jön). Addig meg el leszek ezzel is.gps76
Mi a baj a MIUI-val? Azon kívül, hogy nincsen benne magyar nyelv? Legjobb fotók, jó üzemidő és beton stabil, gyors működés és agyon témázható vagy másik launcherrel személyre szabható. Bár amiket leírtam ezek szerint a XAR rom fogalma nálad. -
Dominó85
addikt
userdata versus google apps és datái - Bizony azok nem szeretik egymást! ezért áll le folyton a google frameworkod. TISZTA telepítés legyen, ha már romot tesz fel az ember. Nekem MIUI Beta2-re "update"-elt Beta4 dobálta el a Google cuccait. Érdekes módon tiszta telepítés (adatok elvesznek vagy mentésből kell visszatölteni őket) után hiba üzik nélkül stabil a rom. Nyilván egy frissen feltett rom nem szereti, ha az előző rendszer szemetére/ből kell építkeznie. A Gapps-ra meg továbbra is azt mondom, hogy GoogleInstaller.apk és abból a Google Framework felrakása után azt teszel csak fel, ami neked kell.
-
Dominó85
addikt
Szerintem valamit nem csinálsz jól. A Gdrive-os Gapps teljesen jó. Illetve ha azzal nem menne a dolog, akkor szedd le a netrōl a GoogleInstaller.apk-ot, amibōl azt raksz fel csak ami kell. Illetve a random leállás akkor van ha a wipeolást rosszul végezted el. Én minden MIUI rom felrakásakor wipeolok mindent (cache, dalvik, system). Nem csak MIUI romnál volt nekem Ilyen random alkalmazás leállás. Minden rom más egy kicsit.
Milyen felesleges apkokra gondolsz amúgy? Mert amik fent vannak iFly és társai kb 80%-uk simán uninstallálható. A többit pedig MIUI kellék, max neked nem hasznos.
-
Dominó85
addikt
Li-ion és Li-Po aksikat már NEM kell úgy mond kisütni használat előtt, ugyanis azt a gyártáskor elvégzik. A HSA-I mindig ezt csinálja, hogy ki kell sütni. Ergo gyárilag kapsz egy lutri teljesítményű aksit. Utazik 15-40 napot és ki tudja még mennyit állt a gyártás után...Valahogy én nem bízok az ilyen aksikban.
Egy eset: egyik kollégám vett egy 4500mAh aksit és a hozzá tartozó nagyobb hátlapot a Samsung Galaxy S4-hez... fél év se telt el és fél napot se bírt egy 4500mAh-nak "mondott" aksi a HSA-I-től. ;]
-
xoortes1978
tag
Hidd el tudtam hogy mit telepitek mivel olvasom a forumot napi szinten. Tudtam hogy lassabb lesz, csak azt nem gondoltam hogy ennyivel. Nekem fontos hogy napi szinten fusson egyutt a navi + tracking program sajnos ez a rom ezt nem tudja olyan szinten / sebesseggel megoldani hogy nekem jo legyen. Jatekot csak azert probaltam ki rajta, hogy ha mar fent ez a rom akkor esetleg valakinek hasznos info lehet a jovoben.
Peace
-
yanpec
senior tag
Egyenlőre szerintem felejtős
Play áruház csak wifi-n keresztül hajlandó valamit is letölteni, a wifi hotstop meg nem hajlandó elmenteni a beállításokat, magyarul nem működik.
Csengő és értesítési hangok nincsenek, azt a témaközpontból lehet letölteni.
5 perc használat után kb ennyi. Még holnap tesztelgetem egy picit de valószínű megy vissza a szép lollipop rom.
-
gorkmc
tag
Kipróbáltam az SD kártyára váltást, mint alapértelmezett tárhely. A figyelmeztetés inkább egy félresikerült fordítás, mintsem valós tény. Ugyanis az újraindítás után minden alkalmazásom futott a belső tárhelyről. Amiket átraktam SD kártyára appok, azok is elindultak. Ugyan nem mindent engedett átrakni, de ez gondolom app függő. Kipróbáltam azt is, hogy visszaváltok a belső tárhelyre, mint alapértelmezett hely, DE a korábban SD kártyára átmozgatott alkalmazásokat ott hagyom. Így is futott minden! Csak visszarakni nem lehet a belső tárhelyre. Ehhez újra átváltottam SD tárhelyre, visszamozgattam az appokat és visszatértem a belső tárhelyre, mint alapértelmezett tárolóra. Tehát a figyelmeztetés csak egy "lehet, hogy nem minden fog működni" inkább, mintsem "nem fog működni".
Azért használom én is a belső tárhelyet alapként, mert nekem elég a 16GB erre. Épp a több belső memória volt az egyik érv a K3 Note mellett az A7000-rel szemben. (Akkor még nem volt A7000 plus)
Total Commander alatt is használható az MTP mód. Látszik mind a telefon, mind az SD kártya és másolgatni is simán lehet köztük és a számítógép közt, ahogy az megszoktuk. A linken a szükséges plugin telepítésének menete.
Úgyhogy továbbra is maradok ennél a ROM-nál.
-
gulupeti
senior tag
Nem látom totalcmd-ben egyiket sem! Ez mondjuk nekem is hiányzik, nem szeretek az intézőben b@szkolódni, viszont túl sokat nem is másolgatok fel-le a memóriákra, így ezzel simán együtt tudok élni. Az pedig, hogy a belső memóriára települnek a dolgok, az megintcsak nem zavar, szerintem azt pont erre találták ki, de lehet rosszul gondolom.
Új rom telepítése esetén úgyis csinálok a programokról egy Titanium backupot, azt pedig így is úgy át kell tenni a külső sd-re, hogy megmaradjanak. Ettől függetlenül szerintem ez egy igen jó rom, én meg vagyok elégedve vele.
-
-
Dominó85
addikt
Én inkább a jól bevált romokkal próbálkoznék. Vagy legyél első fecske.
Más: MIUI V7 Beta2 09.14 romban javították tényleg a fényerő anomáliát. Kiszedték a felesleges kínai apkok javát. Videófelvétel megy ugyan, de sajna még nem teljesen használható. A felvétel rögzül, de telón visszanézve kodekes baja lehet. Filmezésnél a HW gyorsítás is megy végre. A fotózás terén mintha újra belenyúltak volna. Szebb és méretesebb képek készülnek (6-9MB/kép). Proximity működik, értesítő led még sajna nem. Antutuban 32bit alatt 43.000 az átlag, 64bit alatt 45,500. A hangerő brutális, tiszta és van Dolby Atmos! Az Mi account szinkronizálható. Van gapps, root. Nincs nagy szerencsére CleanMaster. Az angol nyelv ellenére számomra eddig ez a legjobb rom.
-
-
Dominó85
addikt
Miért akarsz gapps-ot telepíteni a Nexus alá? Abban eleve van minden: root, gapps... A notifikációs led és a kicsit gyengébb kameraszoftver kivételével a Nexus a legstabilabb rom, ráadásul már 5.1-es droid, nem a bughalmaz 5.0. Miért szenvedtek a gyárival? Ha már gyári akkor otr a RU55 vagy a Limonchello rom. De elvileg a 1536-os VibeUI 2.8-as is stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest