Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz
eddie17 #8162 üzenetére
félóránként próbálkozom, ki be kapcsolgatom, de semmi, pedig most már online és synced is. Nem tudom mi lehet. Kíváncsiságból már teloszámmal is megpróbáltam belépni, de úgy se...
(A simnek nem kell benne lennie a teloban ugye??? Másik teloban van benne, mondjuk nem tudom mi köze lehetne hozzá...Bele se tudom tenni mert még régi ősdarab) Amúgy is csak fel akarom oldani, rá az eu romot és mehet az asszonynak, bár tartok tőle, hogy nem sokáig lesz nála ez a készülék... Pedig a szép rózsaszín tok már úton van Kínából....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest